Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 cok hızlı silah cekerim.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 gece gece yemek muhabetı acanlara sınır olurdum ama dayanamadım bır sorım dedım eheh.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Alt tarafta balina topiği var.İştahım açıldı birden =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Normalde bağırsak kullnılır, artık yenı fabrikasyon sucuklarda bağuırsakla uğraşmıyolar plastik bi olaya koyuyolar aynı şekil ama sucuğun tadını cok etkiliyo bozuyo.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yeni bi$i ke$fettim; kola+sucuk+ekmek+mayonez=diyare[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Geç kaldın Fistan birinci sayfada keşfetti.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 n'apalim, yavas bir insaniz, bizden gecmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 zar deniyo ona ayı kültürsüz cahil payro [ oha felaket salladım sdgf ][signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur [Bu mesaj cmrownz tarafından 19 Haziran 2005 05:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 lol[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bi zamanların sucuk ekmek tutorial 'ını hazırlamış bir insan olarak tiksindim şahsen :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Sucuu korusun diye gevur zar bilem yapmis. yakinda uzayda bile sucuk yenebilicek.[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hayvan bağırsağı, kalın bağırsaktı sanırım yok ama o kokoreçteydi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Fistan, 19 Haziran 2005 01:46 tarihinde demiş ki: bagırsak o ya bu yasınıza geldınız ogrenemedınız mı =P [signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 coşkun sucuk[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 iğrenirim o şeyden , soyup kızartırım...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 eskidenmis onlar gerci simdi kendi sucugunu kendi yapan kasaplar bazi bazi kullanmiyor degil bagırsak .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 her sekilde yerim hatta genelde buzdolabindan cikartir ucundan isira isira yemeye baslarim[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: DynamicK, 19 Haziran 2005 01:50 tarihinde demiş ki: bağırmasak malum geç oldu *!DynamicK'in kafasına bere fırlatır*[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Zardır O zar :lol: Kaça Sarılı Onlar Haberin varmı.Aha bak Tartışması bile oldu Paticikte :lol: Not = dominic cumhuriyet sucukları Cok eskilerden Vardı ahh acılı acılı *!ağzı Sulanır* [signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! [Bu mesaj muratty tarafından 19 Haziran 2005 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ahah gereksiz bilgi: Sucukların kurumuş olanını sert olanını tercih edin,yumuşak olanları ya suyunu vermemiş dinlenmemiş yeni sucuklardır veya sakatat oranı çok fazladır. Üstünde kılıfı bağırsak olanını değil de yapay zar olanını almaya çalışın. Kayseri'de Afyon'da falan varsa tanıdık oradan sucuk alabilir veya yaptırabilirsiniz. Sucuğu yağda kızartmak yerine bir de çok az suda(çoook az su ile) pişirmeyi deneyin. Hem test yapmış olursunuz. Eğer etrafına baharatları vs dağılıyorsa kazık yemişsinizdir, kötü sucuk almışsınızdır, afiyet olsundur. Ama suyun az olması önemli şart. Çok suda bırak sucuğu ben bile dağılırım[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 onlar bağırmasak[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bakteriler bağırsakda yaşar bağırmasak da *! kaçar*[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Pyro, 19 Haziran 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Bu sucukların ustundekı $effafımsı bır $ey var.tam olarak ne bilmiyorumda bazen tamamı soyulmuyor mutlaka sucugun ustunde kalabılıyor.bu usttekı tabaka nedır ne degıldır zararlı mıdır bılen var mı acaba? Abi esas önemli olan o değil zaten.. Sucukların üsütnü okursanız neredeyse hepsini %bilmem kaç dana %bilmem kaç tavuk %bilmemkaç hind ieti içerir yazar ve ardından da ısılıtırmış SUcuk benzeri ürün yazar.. Ya iyide bu sucuk benzeri ürünse gerçekte ne?[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Saf bağırsaktır efenim.[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hay sabah sabah girmez olaydım topic'e.. 2 gün önceden kalan ekmek ve biraz kahvaltılık var :( alışveriş yapmayada üşeniyorum sucuk dediniz bitirdiniz beni.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar