Xaero Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Hiç tavsiye etmiyorum. Adamın psikolojisini , dengesini bozuo saldırgan bi tavır içine giriosunuz. Dün gece kendimi zor tuttum bütün albümü dinledikten sonra. Etrafa saldırmamak , kavga etmemek , birilerine zarar vermemek için... Yasaklanmalımı? Evet bence kesinlikle :)[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 yalan[hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki: ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki: ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 09 Mart 2003 10:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Tek bildiğim vokalin güneşe doğru tüfekle ateş etmiş olması. Bir de My Own Summer ı bilirim Bence gaz değil, dedim Xaero yya Moonchild dinle huzura gel diye ama ıhı, dinlemedi.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 öküz sensin lan xaero ebheuhe[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Hade Leyn :D[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqbaba Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 deftones'un kuru gürültüden başka birşey olduunu düşünmüorm. saçma sapan bir müzik, müzik bile denemez bence. ne bilim anlamı yok, ööle baaran bir adam. sözlerini okuyun bir kardeşim bile daha güzelini yazar yani. deftones dinlemek için başka bir şeyle meşgul olup, "çok sessiz oldu yaw, müzik açalım" diyip, işe devam etmek lazım. başka türlü dinlenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Uzun zamandır DeftonEs dinliyorum ona kuru gürültü diyenleriniz My Dying Bride a ne der bilemiyorum 2 sinide dinlerim severim. DeftonEs - Passanger[hline]Alexi Septimus , Necromancers [=o=]Alexi_Septimus [bf1942]clan Cold as Corpse. [ quote ]kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Guilde vermeniz lazım[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Xearo nebulada oynadın bilirsin Nigthwish Requem diye bir eleman vardı onun sol kolunda DeftonEs dövmesi vardır.[hline]Alexi Septimus , Necromancers [=o=]Alexi_Septimus [bf1942]clan Cold as Corpse. [ quote ]kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Guilde vermeniz lazım[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 hastasıyım deftones un yeni albümü çıkacaktı acaba çıktımı hmm[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Çıkmadı sanırım.[hline]Alexi Septimus , Necromancers [=o=]Alexi_Septimus [bf1942]clan Cold as Corpse. [ quote ]kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Guilde vermeniz lazım[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 bende hastasıyım deftonesun album mayısda gelcek diye biliyorum ben hatta 13 unde miydi neydi[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 DEFTONES' long-awaited follow-up to 2000's "White Pony" is tentatively set for a May 20 release through Maverick Records. "It's been a long process, longer than any other record," DEFTONES drummer Abe Cunningham told MTV.com about the almost three-year span leading up to the Sacramento band's fourth album. DEFTONES singer Chino Moreno is currently in a Seattle studio tracking the remaining vocals for the self-titled effort, after which the project will enter the mixing stage. The band recorded about 15 songs with longtime DEFTONES producer Terry Date (LIMP BIZKIT, PANTERA) and will shortly select the 10 tracks to be included on the final product, most of which was recorded in the band's own studio in its hometown of Sacramento. "We had the luxury to be able to record it and screw with things as we went," Cunningham said. "We were never able to do that before. That's the beauty of having your own studio." DEFTONES are scheduled to embark on the Summer Sanitarium 2003 Tour, headlined by METALLICA, LIMP BIZKIT and LINKIN PARK, beginning July 4.[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 deftones - change diyorum..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- [b]Yapabilen yapar, yapamayan öğretir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 deftones-bored günde 15-20 kez dinliorumdur sanırım.. (aegan..ayaanın altını yaliim abe :-P )[hline]get bored..i wish for a real one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 heyt bea ama ayağım kendime kalsın :P :) root da cok super parca hafıf bi orieantal havası da var cok tatlı bir sey tavsiye olunur :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 deftones-feiticiera diorum :)[hline]Dramar The Hun [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 fiiiiiiirrrssttt untieeeeee meeeeee forrr nooowwww youuuuu saaaiiiddd youuuuu wereeee riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiight and you were riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiighhhtttt :)) white pony de en super 2 parca 1.teenager 2. knife party bence :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 white pony 1 şarkısında bile sıkılmadan dinlediğim albümlerden[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Deftones en çok dinlediğim ve en çok sevdiğim gruplardan biri, o yüzden öncelikle hepinizi teker teker öpüyorum :) Kuru gürültü değil bence. Sizce olabilir ama :) Son söz, Chino and Maynard rocks! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Around the Fur albumunun ilk şarkısının adını bana vereni alnından öpecem...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 My Own Summer (Shove It) matrix soundtrack de de vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 güzeldir de o kadar da değil yani dinmleyip adam dövecek kadar..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Çok kasıyor beni pisikolojimin harbi bozulduğunu hissediyorum[signature][hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 said: arcane, 02 Haziran 2004 23:28 tarihinde demiş ki: My Own Summer (Shove It) *!alnından öper*[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar