Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ankarada Solfasol diye bir yer duymadım hiç. Zaten ne şanssa bütün sınavlara alaksız yerlerde giriyorum. yarın öss ye burada giricem. gidip bakayım diyorum. Ama balgattan solfasol e az çok nasıl gidebilirim hiç bilgim yok. bilen arkadaşlar anlatabilirse sevinirim.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hocam bu saate bırakılırmı ya ankaralıyım ama duymadımda böyle bi yer bende keşke 2 3 gün öncesinden başlasaydın arayışlara[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 kime sorsam duymadım dıyor ya. kimbilir neresi. öss ye girmek bile şans işi. giriş belgemi 3 sokak ilerde bir yere göndermişler . o da şansıma arkadaşımın evi çıktı.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hocam el insaf ya gidip bakmaya başlamalıydın 1 haftab önceden en azıdan çok geçe bırakmışsın sen ya[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=solfasol ankara'da havaalanı yolu üstünde yer alan gecekondu ağırlıklı semt. (amelie, 05.11.2003 01:36) hemen bi taksiye bin bişiler yap koş bul orasını. yarına zorluk olmasın.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 şansa gel ya..[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Benim 2 arkadaş Sincanda giriyo sen gene şanslısın :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 böyle işin ..[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben daha gidip görmedim bile yerimi[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 solfasol ne ya muhahhaha kaç yıldır ankaradayım hiç duymadım valla :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Eehe Sen bence bu işi seneye bırak :D[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 çok abuk bi yer orası ya, bende lgs ye hasköyde girmiştim allahtan altınparka yakın tarafındayım. atatürk bulvarından dümdüz aşağı salıcaksın, şöyle bayaaaaaa bi gitceksin al sana solfasol[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Bonecrusher, 18 Haziran 2005 19:29 tarihinde demiş ki: solfasol ne ya muhahhaha kaç yıldır ankaradayım hiç duymadım valla :) 21. senem bende duymadim. Ismide daha komikmis ben muzik grubu fln sandim once :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 çinçin mahallesi ??????[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 söyliyim sıhhıyeden otobüsü var neresi dersende ankaradan çıkışta bi tane kavşak vardır çubuk kavşağı orayı biliyosan zaten orda sorarsın büyük ihtimalle kolaydır yeri bu arada okulun adı ne ?[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar