Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Solfasol-Hasköy-Ankara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ankarada Solfasol diye bir yer duymadım hiç. Zaten ne şanssa bütün sınavlara alaksız yerlerde giriyorum. yarın öss ye burada giricem. gidip bakayım diyorum. Ama balgattan solfasol e az çok nasıl gidebilirim hiç bilgim yok. bilen arkadaşlar anlatabilirse sevinirim.[signature][hline]Deli333
Mesaj tarihi:
hocam bu saate bırakılırmı ya
ankaralıyım ama duymadımda böyle bi yer bende
keşke 2 3 gün öncesinden başlasaydın arayışlara[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
Benim 2 arkadaş Sincanda giriyo sen gene şanslısın :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
çok abuk bi yer orası ya, bende lgs ye hasköyde girmiştim allahtan altınparka yakın tarafındayım. atatürk bulvarından dümdüz aşağı salıcaksın, şöyle bayaaaaaa bi gitceksin al sana solfasol[signature][hline]COMFORTABLY NUDE
:P
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 18 Haziran 2005 19:29 tarihinde demiş ki:
solfasol ne ya muhahhaha
kaç yıldır ankaradayım hiç duymadım valla :)

21. senem bende duymadim.
Ismide daha komikmis ben muzik grubu fln sandim once :D
Mesaj tarihi:
söyliyim sıhhıyeden otobüsü var neresi dersende ankaradan çıkışta bi tane kavşak vardır çubuk kavşağı orayı biliyosan zaten orda sorarsın büyük ihtimalle kolaydır yeri bu arada okulun adı ne ?[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@
N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£
  • Yeni Oluştur...