Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Evet sonunda başardım Ironforge'un tepesine cıktım, şimdi size zirveden fotoraflar gostericem, evet bana "e bunların IF nin tepesinden aldığını nerde bilicez" diyiceksiniz, haklısınız bilemezsiniz cunki cok azınız ve ben gördüm =)! [spo1=Zirve ][/spo] [spo2=zirve ve cevresi][/spo] [spo3=Geçmiş cağların ustadlarına saygı][/spo] [spo4=İnce buz tutmuş cok kaygan][/spo] [spo5=Great mark of the forge][/spo] [spo6=Forge cok sıcaktı, bende burda kestirdim][/spo] feci esiyo... [spo7=bi buyuk fıcı thunder ale olsaydı][/spo] Burda super giderdi [spo8=cok kaygan demiştim...][/spo] (aslında print screen'e basıcağıma numlock'a bastım (3. kez ve diğer ikisi ilk ss ti 3 de alabildim bunları) barı düşerkende bi taen alıyım dedim) işte budur arkadaşlar herkez cıkıp görmeli, nasılmı cıkıyoruz? sölemem.[signature][hline]Beş Hececiler[Bu mesaj Cuce tarafından 18 Haziran 2005 04:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Aslansınnnnnn Kaplansınnnnn[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Sondan ikinci SS'e bayıldım, tebrikler :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 cok guzel:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ohooo ben çook daha önce çıktım[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bence senin gibi bi cüce senden önce o zirveye cıkmış ve gebermiş orda:P[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 artık Nightelflere yukarda havalar nasıl diye sormana gerek kalmadı :p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hehe jaan shield'le atlamıştı diye hatırlıyorum.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ordaki iskelet ork iskeletiymiş bugun tekrar cıktım fark ettim[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar