Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cuma (17.06.2005) Akşamı Nargile Tüttürüp Tavla Atalım Hedesi

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

resim bekliyoruz ;)[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur :
çocuk : ahaha düştü bu az önce
Mandoo : hade len...

yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar...
çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ?
Mandoo : ...
Sosyal ağlarda paylaş

ehm simdi geldim kaldı bikac kisi orda feday arcane babacum falan ordaydi hala bi suru kisi kalkarken bende kalkıyım dedim euheh cok zevkliydi gercekten gelemeyenler catlasin:P resimler su an Sturmda gelince uplar herhalde:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

Burak pardon ama.. Süperdi...
Çok saygılı hoş ve seviyeli bir topluluk oluştu...
Oldukça eğlenceliydi..
Halada devam etmekte sanırım 4 kişi kalktık biz.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

@CusTodeM : Kırmızı tişörtlü şapkalıydım ben hiç kalkmadım..Bi ara Razor chro fedo arcane fln yemek yemeğe kalktılar sonra geldiler..
Berk bi ara yok oldu..Sonra oda geldi tekrardan..Kim gitti ben uyuyomuyum ya? (3 kişi gitti onlar Trip kafeye gittiler onlar patiden değildi benim arkadaşlarımdı biraz uzak kalınca gitmek istediler..Aslında patidenler ama aktif üye değiller işlerine gelince sdc hehe)

@Voys : Ya voys ben unuttum yine çok özür dilerim..Utandım valla.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

o sen miydin hehe konustum senle bi ara :P mavi beyaz t-shirtlu olan bendim hane kosede babacum ve estelin yaninda oturan:P
edit:resimler gelsin daha anlasilir olacak:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mix|MSN|Blogs of my life

[Bu mesaj CusTodeM tarafından 18 Haziran 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 18 Haziran 2005 00:05 tarihinde demiş ki:
o sen miydin hehe konustum senle bi ara :P mavi beyaz t-shirtlu olan bendim hane kosede babacum ve estelin yaninda oturan:P
edit:resimler gelsin daha anlasilir olacak:P

Tamam abi anladım ya ben Fedaykin lerın tarafa yakındım biraz çok kişi olduğumuz için karıştı tabi...
Çok acınıcak durumdayız t-shirt den tanıyoruz resimler gelsin diycem ama valla baktım ben resimlere cekmek icin elime aldığımda hibine gibi çıkmışım gelmeselerde uyar yane. =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZaugnaKhaldun, 18 Haziran 2005 00:12 tarihinde demiş ki:
31 kişiydik desem cazip gelir mi=))

niye x2 olur mubarek sayiyi bozmak istemez ondan:P

edit:Resimler nerde ya sturm bizden once cikmisti aaa yattı mı ne!?!?:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mix|MSN|Blogs of my life

[Bu mesaj CusTodeM tarafından 18 Haziran 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gayet iyi bi buluşmaydı,bende hoş vakit geçirdim.
herekeze teşşekkürler...
çok kişi olmasından oldayı aynı anda muhabbet dönemedi,2 farklı grup olayı oldu ama iyidi:)[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''

[Bu mesaj Natural tarafından 18 Haziran 2005 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...