HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 çocuklara dayak atılmaz , gözdağı verilir , korkutulur...hiç olmadı kulağını çekersin...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 1. si Hayvan diyince Bu Kdr Alınman Tuhafıma gitti. 2. si Benim Hayvan Oldugumu soyluyorsan Sende bi HAYVANSIN! Desem? 3. sü Senin koluna taktıgın kıza Omuz atan insanmıdır Laf atan?Hayvanlıgı Kabul etmiştir Onlar.Aradaki Baglantıyı O guzel Beynin ne kdr Algılıyor Onu bilmiyorum ama Ufak bir Cocuk ile Hayvanlık yapanlar arasındaki Baglantıyı Kurman lazım.Ama Normalde HAYVANLAR DAYAK ile Terbiye edilir.Zaten Hayvanlıgı Kabullenmiş insan Laftan anlamayan insandır![signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Evet ben kertenkeleyim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Kabullenmen Ne Hoş.İnsanın Kendisini Bilmesi Güzel ama başkalarını kendisi gibi Gormesi Kötü Şey olsa Gerek.[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 lol[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 İyi yapmışın bence -ki aslında geçen ay bizde dalmıştık bu yüzden utanıyorum kendimden ama...-[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Kaynar su hakkaten fazla kaçmış. Kalıcı dereceden yanıklara sebep olabiliyor bildiğim kadarıyla. Bu arada çocuklar seni gördü mü? Ya da ne olduğunu anladılar mı, lanetlendik diye düşünmüşler de olabilirler. :P[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 18 Haziran 2005 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Hehe ama şöyle bir gerçek varki suyu 4.kattan attı saırm su atıyolar diye bagırdılar haşlandılar diye değil :D (inşallah) Ayrıca benim ağacıma öyle birşey dadanan olursa odamda duvara asılı olan doğumgünümde hediye edilmiş olan KATANA'mı camdan gösteririm valla bir daha kimse evin önünden geçmez :D. Benim kuzenimde su kaynatıp 6.kattan atıyordu ama inene kdr tabi su BUzzZzz oluyodu ayrı mesele :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun [Bu mesaj Arden tarafından 18 Haziran 2005 11:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Karakedinin Osi Muhabbetine Döndü ( ev kasalarını Höpürdetme meselesi ) Çüş artık :)[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: muratty, 18 Haziran 2005 11:18 tarihinde demiş ki: HAYVANlıgınız kabulleniyor olursunuz.. insan bir hayvandır. hayvanlığımı seve seve kabul ederim. bazılarına küfür maksadıyla hayvan, ayı gibi şeyler denilse de, hayvanlara hakarettir aslında, bahsi geçen insana değil.. :hmm:[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Haziran 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bone iyi Tartışma Konusunu Açıyorum.İnsan Hayvanmıdır?!? biyolojik ve Felsefik olarak hayvan olsalarda ( hayvanlar gibi nefes alıp hayvanlar gibi sevişme olayı =/ ) Dinsel Acıdan Değildir.Ve düşünebildikleri icin.Mesela İnsan Düşünen Hayvandır ne demek allah aşkına?.O zaman Agaçta Fotosentez yapan bi hayvandır =/ Çüş fln oluyorum..[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 İnsan Hayvandır, Ben Kertenkeleyim..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu saptırmayalım ne güzel insanlar yaptıkları piskopatlıkları ve canilikleri anlatıyolar. İçgüdülerini harekete geçiriyolar bırakn böle devam etsin :) (bende dahil ehehe)[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: muratty, 18 Haziran 2005 11:44 tarihinde demiş ki: Bone iyi Tartışma Konusunu Açıyorum.İnsan Hayvanmıdır?!? "Animals are a major group of organisms, classified as the kingdom Animalia or Metazoa. In general they are multicellular, capable of locomotion and responsive to their environment, and feed by consuming other organisms. Their body plan becomes fixed as they develop, usually early on in their development as embryos, although some undergo a process of metamorphosis later on. Biologically, human beings fall under the animal kingdom." http://en.wikipedia.org/wiki/Animal ha bana sorarsan insan hayvan değildir. bir insana hayvan diyince onu övmüş olursun aslında. hayvanlar bile bizden daha medenidir. hayvanların bile yapmayacağı şeyleri insanların yapabildiğini görüyorum.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Haziran 2005 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ya bence biraz geç kalmışsın saldırmada... ben gördümmü direk alır sapanı heedşooottt :p[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Apache, 17 Haziran 2005 17:20 tarihinde demiş ki: ağaca dalana müstahaktır [signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 dalı kırmadan yeselerdş neyse de kırınca azarı işitmişler ama sen sapanlarla filan biraz abartmışsın dışarı çıkıp bağırıp,kovalasaydın filan daha uygun olurdu bu arada kaynarsu olayınada harbiden OHA diyorum,yazık yani[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Onlarda erik atsaymış sana da bi muharebe başlasaymış.[signature][hline]Golge-i_Khan, 12 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki: küçükken voltranı izlerdim. Hep aklıma takılan kötülerin neden her bölüm yeni baştan bir robot yapmak yerine, 3 bölüm bekleyeyip 3 robot ile voltranı; alt ekmedikleriydi. bunu çok düşündüm ve su içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bizim burda bi kadın patates atıyordu ağaca dalanlara...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 lol ya koptum Cocukları sapanla avlamıs resmen :P zevkli olmalı O_o[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: HymnOfSnuk, 18 Haziran 2005 13:28 tarihinde demiş ki: bizim burda bi kadın patates atıyordu ağaca dalanlara... fıstık atan da vardır o zaman:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 başkasının ağacından bişiy alma konseptini hiçbi zaman aklım almamıştır ancak sapanla misket atmak fazla sakat bi iş[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar