BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 horrible iyi ya "da fak!*?" durumunda bırakmadı beni hiç japoncam yok ama analam bütünlüğünü bozan hareket de yok eheh abi bu arada bölümü geriye sara sara ilerliyorum AHAHAHA bu hafta ne kadar iyi bölümler çıktı ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 çeviri hadi neyse de görüntüde zayıflık oluyor genelde tv kayıtlarına kıyasla. neyse artık gruplardan biri yetişene kadar horibıl'a geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 bu arada bu haftaki bölüm sonunda bitti.. ABİ ÇOK İYİYDİ YA!a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 http://2.bp.blogspot.com/-WAOgEyUBoDc/Tk5m6iI2igI/AAAAAAAAW6I/OLh2Pq5LfBE/s320/genshiken_66_024.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ahahah 4 de 5 de ayrı iyiydi, mangaka bütün kadroyu değiştirip gene kotarıyor işi, helal olsun. viktor'un koyduğu yeri çevirip çevirip izledim ehu. 5 madarame'yi bir rahat bırakmadılar ya adamın şanslı günüydü lol production ig'nin yaptığı ne kadar şey varsa hepsinin cosplay'i vardı neredeyse, çok iyi olmuş. (tu) madarame'nin tutkusunu kaybetmesi kahrediyor ama beni. nerde o çatlak elle sırada bekleyen adam. cidden böyle kendimden bir parça kopmuş gibi üzüldüm öyle anlatırken. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 reverse trap baya iyi gidiodu, tam FtM buldular bitane diodum dyke cikti madarameyide iyice itin seyine gonderdiler artik ama kuchikiden kactigi sahne efsaneydi ehuehu hato sue nun asisti ile tek basina goturuo seriyi su anda ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bu hafta çooook iyiydi çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 http://image.worldcosplay.net/uploads/1298/5a2510bd7bb6c465224a348e1d37ff7fb33c64ce-740.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 DOUBLE TRAP!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ahah 6-10 arasını izledim şimdi de cosplay'ler çok iyi, viktor'u andım kuçiki'yi görünce lol. yalnız çok fazla hato odağı olmuş bu seride ya, bu sezon böyle geçecek belli de umarım mangayı devam ettirecekse değiştirir mangaka. odak sasahara iken en azından madarame gibi efsane yan karakterler öne çıkıp götürüyordu olayı. hato kısmı ilginç de işte madarame/kasukabe'nin otaku/anti-otaku atışmaları gibi götüremiyor seriyi maalesef. ama helal yani cidden hiç değinilmeyen şeyleri bayağı irdeliyor bu sezon. 11'i izlemedim daha, ona da bakayım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 11-12ahah ohno'nun odasında elinde viskisiyle alexander bucock posteri, en iyi referanslar genshiken'de her zamanki gibi. :)-D http://lowermidtable.files.wordpress.com/2010/05/logh72.jpg duygulandım ya görünce posteri, en iyi logh bölümlerinden biriydi o. 11'i izlemeye için elvermiyordu, cidden o subplotun kapatıldığını görmek içimi burktu. madarame ile saki'nin o otaku/anti-otaku formülü çözüldü gibi oldu hepten bu halde. eski halini 30sn görebildik. :( o burun kılı bölümü en beğendiğim top 5 anime bölümü arasındadır rahat, manganın o volümünü almıştım hatırına. burada böyle hüzünlü hatırlanması buruk bir gülümseme verdi. fiyt :m sonra işten çıktı, hato iyice yapıştı filan, böyle iyice bir dönem kapanmış gibi hissettim. bu sefer güldürmedi. güldürmedi.. :( ohno'nun tanaka ile muratlarına ermeleri öte yandan güzeldi, teeey tey nereden nereye. kousaka değişmeden kalabilmiş bari. kugiyama'ya da yazık lol, cidden kök kadrodan en bahtsız o kaldı ehu. vay be, böyle eski serinin açık uçlarını kapatınca cidden eski seriyi nasıl özlediğimi farkettim tekrar. ikinci nesil maalesef denk olamadı. :/ neyse ama manga devam ediyormuş hala, mangaka ne anlatırsa süper anlatıyor. üçüncü, dördüncü nesil, götürdüğü kadar gitsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 13 final AHAHAHAH KUÇİKİ ANORMAL TİTAN LMAO yarıldım ya ertesinde sue'nun attığı daigo dayağıyla beraber. en iyi referanslar cidden bu seride ahahah SHINGEKI NO KUÇİKİ madarame'yi hikayede devam ettirecek galiba, mangaya başlasam mı artık acaba. bir dahaki sezon kaç yıl sonra gelir kim bilir. nostaljik bitti bayağı ama paso hato'dan bay geldi. sasahara gibi çok pasif karakter, taşıyamıyor o kadar uzun süre. ama umarım devamı gelir geçen mesajımda dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 13 lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 OVA çıkmış. Bol bol Sue var, güzel bayağı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 sağol hatırlattığın için, unutmuşum ova'nın çıkacağını. evet bölüm bir içim sue. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar