Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Genshiken -The Society for the Study of Modern Visual Culture-

Sam

Öne çıkan mesajlar

ahahah 4 de 5 de ayrı iyiydi, mangaka bütün kadroyu değiştirip gene kotarıyor işi, helal olsun. viktor'un koyduğu yeri çevirip çevirip izledim ehu.

5

madarame'yi bir rahat bırakmadılar ya adamın şanslı günüydü lol

production ig'nin yaptığı ne kadar şey varsa hepsinin cosplay'i vardı neredeyse, çok iyi olmuş. (tu)

madarame'nin tutkusunu kaybetmesi kahrediyor ama beni. nerde o çatlak elle sırada bekleyen adam. cidden böyle kendimden bir parça kopmuş gibi üzüldüm öyle anlatırken. :(

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
ahah 6-10 arasını izledim şimdi de cosplay'ler çok iyi, viktor'u andım kuçiki'yi görünce lol. yalnız çok fazla hato odağı olmuş bu seride ya, bu sezon böyle geçecek belli de umarım mangayı devam ettirecekse değiştirir mangaka. odak sasahara iken en azından madarame gibi efsane yan karakterler öne çıkıp götürüyordu olayı. hato kısmı ilginç de işte madarame/kasukabe'nin otaku/anti-otaku atışmaları gibi götüremiyor seriyi maalesef.

ama helal yani cidden hiç değinilmeyen şeyleri bayağı irdeliyor bu sezon. 11'i izlemedim daha, ona da bakayım sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

11-12
ahah ohno'nun odasında elinde viskisiyle alexander bucock posteri, en iyi referanslar genshiken'de her zamanki gibi. :)-D
http://lowermidtable.files.wordpress.com/2010/05/logh72.jpg
duygulandım ya görünce posteri, en iyi logh bölümlerinden biriydi o.

11'i izlemeye için elvermiyordu, cidden o subplotun kapatıldığını görmek içimi burktu. madarame ile saki'nin o otaku/anti-otaku formülü çözüldü gibi oldu hepten bu halde. eski halini 30sn görebildik. :(

o burun kılı bölümü en beğendiğim top 5 anime bölümü arasındadır rahat, manganın o volümünü almıştım hatırına. burada böyle hüzünlü hatırlanması buruk bir gülümseme verdi. fiyt :m

sonra işten çıktı, hato iyice yapıştı filan, böyle iyice bir dönem kapanmış gibi hissettim. bu sefer güldürmedi. güldürmedi.. :(

ohno'nun tanaka ile muratlarına ermeleri öte yandan güzeldi, teeey tey nereden nereye. kousaka değişmeden kalabilmiş bari. kugiyama'ya da yazık lol, cidden kök kadrodan en bahtsız o kaldı ehu.

vay be, böyle eski serinin açık uçlarını kapatınca cidden eski seriyi nasıl özlediğimi farkettim tekrar. ikinci nesil maalesef denk olamadı. :/

neyse ama manga devam ediyormuş hala, mangaka ne anlatırsa süper anlatıyor. üçüncü, dördüncü nesil, götürdüğü kadar gitsin. :)

Sosyal ağlarda paylaş

13 final

AHAHAHAH KUÇİKİ ANORMAL TİTAN LMAO

yarıldım ya ertesinde sue'nun attığı daigo dayağıyla beraber. en iyi referanslar cidden bu seride ahahah

SHINGEKI NO KUÇİKİ

madarame'yi hikayede devam ettirecek galiba, mangaya başlasam mı artık acaba. bir dahaki sezon kaç yıl sonra gelir kim bilir. nostaljik bitti bayağı ama paso hato'dan bay geldi. sasahara gibi çok pasif karakter, taşıyamıyor o kadar uzun süre.

ama umarım devamı gelir geçen mesajımda dediğim gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...