Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Genshiken -The Society for the Study of Modern Visual Culture-

Sam

Öne çıkan mesajlar

Yok mangadan uyarlamaydı ve manga bitti. Animesi de manganın nerdeyse aynısıydı.
Genshiken çizerinin başka bir kaç tane daha mini öyküsü var ama hiçbiri Genshiken kıvamında değil. Şu anda aktif olan mangasının ismi Digopuri ama o da çok alakasız. Cehennemden gelen bir prensesin dünyadaki triallarını anlatıyor. Zaten yeni başladı.

tl;dr yok
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 3 yıl sonra ...
2. generasyon mangasını okuo musunuz aylık çıkıyor afternoon'da 74. bölümde şu an

bugun bitirdim son bölüme kadar

bizm ana tayfa biraz geride kaldı sadece bi ogiue var dierleri hep yeni karakter, eskiler arada gelip gözüküolar falan iş güç sahibi oldukları için artık çok bi olayları kalmadı. O biraz üzüo beni ^^

ya düşündüm böle okuduktan sonra falan da, hepimizin anime manga oyun sevmesi sonra iş güç için abi şu sektörde iş bulsak ne güzel olur diip sonra suratımıza gerçek vurup böle saçma sapan sektörlerde sıkıcı işler yapmamız falan. Herkes için konuşmuorum da çoğu insanın sonu böle oluo. Madarame gibi yani.

neyse bi upliim dediim topiği unutulmasın genshiken ^_^
gerçek burda çünkü hehe .
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben de farkettim onu, biraz ondan, biraz da yeni seri anime yapılır beklentisiyle bakmadım ama. madarame direkt tarihin en efsane karakterlerinden biri zaten, onun hazin sonunu görmek istemem. hala doragonlance'i ikinci kitabın ortasında bıraksaydım diyorum. (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

umarım yapılır ya 3. sezon animesi .

bu arada Angela anime'de Madarame'nin parmaklarına dokunup ne kadar zarif parmakların var diodu ya, İlerde ona referans yapio mangada ve adam not düşmüş "kusura bakmayın mangada yoktu bu sahne sadece animede vardı ama çok hoşuma gitti vs die" hehe komik olmuş animeden mangaya referans yapması.

Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
abi tamamen slice of life animesi o komedi değil
çok güzel bir anime

çok gerçekçi böle anime seven oynu seven nerdün hayatını anlatabilen.

bittikten sonra böle düşündüren vs. bi anime

öle güliyim yarılayım diye bişey bekleme

çok iyi ama ben ara ara açar izlerim random bölüm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...