draedan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 az once 2. sezon son bolumu -12- izledim, bitmese devamli seyretsek dedim. Muhtesem bir seri. Haber var mi 3. sezon hk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Yok mangadan uyarlamaydı ve manga bitti. Animesi de manganın nerdeyse aynısıydı. Genshiken çizerinin başka bir kaç tane daha mini öyküsü var ama hiçbiri Genshiken kıvamında değil. Şu anda aktif olan mangasının ismi Digopuri ama o da çok alakasız. Cehennemden gelen bir prensesin dünyadaki triallarını anlatıyor. Zaten yeni başladı. tl;dr yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ııh mangası güzel ama 50 küsür chapter var ftw ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Altyazı bulamadığımdan konuyu hortlatıyorum. (: İki sezon arasındaki 13,14,15 bölümlerinin altyazıları lazım, bulamadım hiçbi yerde, yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 rawmı çektin ki? direkt sublu çekeydin? şimdi hangi gruplar subladı hatırlamıyorum ama grupların sayfalarına bakmayı dene. emule varsa torentten daha başarılı olarak çekebilirsin eski şeyler orada daha rahat bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 diğer hepsinde var da bi bu üçünde yok, deli etti beni. sende yok diyosan baştan çekicez herhalde. http://animebreaker.com/content/view/1301/30/ buradan buldum hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 2. generasyon mangasını okuo musunuz aylık çıkıyor afternoon'da 74. bölümde şu an bugun bitirdim son bölüme kadar bizm ana tayfa biraz geride kaldı sadece bi ogiue var dierleri hep yeni karakter, eskiler arada gelip gözüküolar falan iş güç sahibi oldukları için artık çok bi olayları kalmadı. O biraz üzüo beni ^^ ya düşündüm böle okuduktan sonra falan da, hepimizin anime manga oyun sevmesi sonra iş güç için abi şu sektörde iş bulsak ne güzel olur diip sonra suratımıza gerçek vurup böle saçma sapan sektörlerde sıkıcı işler yapmamız falan. Herkes için konuşmuorum da çoğu insanın sonu böle oluo. Madarame gibi yani. neyse bi upliim dediim topiği unutulmasın genshiken ^_^ gerçek burda çünkü hehe . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 evet ben de farkettim onu, biraz ondan, biraz da yeni seri anime yapılır beklentisiyle bakmadım ama. madarame direkt tarihin en efsane karakterlerinden biri zaten, onun hazin sonunu görmek istemem. hala doragonlance'i ikinci kitabın ortasında bıraksaydım diyorum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 umarım yapılır ya 3. sezon animesi . bu arada Angela anime'de Madarame'nin parmaklarına dokunup ne kadar zarif parmakların var diodu ya, İlerde ona referans yapio mangada ve adam not düşmüş "kusura bakmayın mangada yoktu bu sahne sadece animede vardı ama çok hoşuma gitti vs die" hehe komik olmuş animeden mangaya referans yapması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 buna gectim simdi. her bolum komik bir seyler oluyor da, kendimden gectigim yer olmadi hic. 7/10 gidiyor simdilik. ilk 5 bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 abi tamamen slice of life animesi o komedi değil çok güzel bir anime çok gerçekçi böle anime seven oynu seven nerdün hayatını anlatabilen. bittikten sonra böle düşündüren vs. bi anime öle güliyim yarılayım diye bişey bekleme çok iyi ama ben ara ara açar izlerim random bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 madarame ile kasukabe'nin odada yalnız kaldıkları bölüm hayatımda en çok güldüğüm anime bölümü olabilir herhalde. gerçekte olabilen olayların bu kadar komik yansıtabildiği seri yok gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bl parodisi dışında komik değil zaten genshiken. komedi kafasıyla izleme üniversiteli otakular konulu slice of life diye izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 dustukleri durumlar falan bayagi komik evet de, ne biliyim, komedi gibi izlemedikten sonra, slice of life pek tarzim degil sanirim. begendim ama, bitiririm 1 2 gune. mokar hastasi hatun disinda kadro guzel fdsjklfjs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ne iyiydi ya ikinci opening http://www.youtube.com/watch?v=tM1MvMgUEdE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Ogiue agir iyi fsdhjlfhsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ogiue ile ohno'nun muhabbeti bomba ya. :D of ya şunun devamını çekseler. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ahahaha bayagi iyiydi bu muhabbet evet. kel adam fetisi nedir ya fhsdkjfhds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 guzel bitti ya. ingilizce konustuklari yerlerde kulaklarim kanadi ama fjsdlkfjsdfsd. seiyuu'ler de iyiydi bayagi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 IF ANYONE DOES NOT LOVE ANIME ENGRISH LET HIM BE ACCUSED SWEET LORD JESUS CHRIST EYMEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ahahaha abi anime ingilizcesi iyi de, hakikaten konusmaya calisinca olmuyor. yoksa zura yardiriyor mesela genshiken'de ingilizcesiyle fdsjkfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 çok iyiymiş bu(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 hala seyrettiğim en keyifli seriler arasında en tepededir, izlemeyen kalmasın. :)-D ist'teyken kasukabe ile madarame'nin odada geçen bölümünün mangasını almıştım sırf hürmetten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 madarame abuk bir şirkette salaryman oldugunda içim cız etmişti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 he's working for our sins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar