Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Saki ye "celebrity" level diyip Ohno ya "just a cute normal girl" diyen aklını ben ... Burdan direk seçimler belli oluyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 5. Bölümün daha 10. dakikasındayım ve gülmekten karnıma ağrılar girdi. İnanılmaz bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 LAWL herkes madarameye cakti lol yanniz bolumu izlerken odaya birisi girerse diye az yusuflamadim ayikla pirincin tasini sonra ahahaha MADARAME UKE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yaw bi animeye gönderme yaptılarda ben anlamadım sanki :P aklıma lucky star daki doujin çizen kız geldi.zaten hep aklıma LS geliyo son zamanlarda nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Valla yaoi bilgim fazla yok ama gravitation olabilir. Ama büyük ihtimalle bir gönderme söz konusu değil çünkü her türlü yaoi türüne örnek verdiler lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 rofl süperdi karakterlerin ve seslerinin değişimi kırdı geçirdi hele kekeme kugayama'nın olimpik atlete dönüşmesi sırasında bittim hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Nette gezinirken birşeyler buldum, sadece ilgimizi çekicek kısımlarını yazıyorum ;> dınınınınınıııııın Kanji Sasahara Favourite Manga: Hunter x Hunter, Berserk Favourite Anime: Patlabor Favourite Game: Dragon Warrior 3, The King of Fighters 95 Makoto Kousaka Favourite Manga: Jojo's Bizarre Adventure Favourite Anime: Herşey (lol) Favourite Game: Armored Core, Darkstalkers, Street Fighter 2 Saki Kasukabe Favourite Manga: Ping Pong Club (oha dedim) Favourite Anime: Yok Favourite Game: The Game of Life (Masaüstü zarlarla flan oynanan) Harunobu Madarame (İşte beklenen adam) Favourite Manga: Cowboy Bebop (Adamımsın Madarame), Hellsing Favourite Anime: G-Gundam (muhaha), Spirited Away, Magical Doremi (mahou shoujo bile izliyor adam helal olsun) Favourite Game: Samurai Shodown, Tenchu Stealth Assassins Souichirou Tanaka Favourite Manga: The Five Star Stories (Baya ünlü mangaymış bende bilmiyodum :>) Favourite Anime: Laputa: Castle in the Sky, Mirai Shōnen Konan Favourite Game: Tactics Ogre, Vagabond Mitsunori Kugayama Favourite Manga: Azumanga Daioh (Aslansııın kaplansııın) Favourite Anime: Magical Tarurūto-kun (Theme müziği değişene kadar diyorki adamın ne kadar hardcore olduğunu burdan görüyoruz haha) Favourite Game: Waku Waku 7 Kanako Ohno Favourite Manga: Chinmoku no Kantai (The Silent Service) Favourite Anime: Turn-A-Gundam Favourite Game: Samurai Shodown Chika Ogiue Favourite Manga: Slam Dunk Favourite Anime: FMA Favourite Game: Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ova daki oguie le dalga geçtikleri bölüm daha iyidi ama bu da fena olmamış.yediyi merak ettim ama.mezuniyet filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yediyi seyrettim.feci final havası vardı. nooluyo lan dedim. bi daha ki bölüm güzel olacak gibi. buradada millet vize haftasında olduğu için hiç yazan yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 evet cidden final ve melankoli havası vardı. tanaka ve kugayuma hikayeden düşmüyordur umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ya tanaka muhtemelen ohno ve cosplay le alakasından dolayı kalır da tombik arkadaş zaten yok gibi bişeydi son zamanlarda.chairman gibi olacak en sonunda bu gidişle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Şöyle komedi bi anime arıyodum bi süredir, Genshiken'de karar kıldım. Yalnız Gundam izlemedim hiç :P Esprileri anlayabilmem açısından önce bi Gundam mı seyretsem? Ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 valla bende hiç seyretmedim gundam i.birinci sezonda o kadar yok da ikinci de bayaa var gönderme ama pek etkilemiyo beni.arada bi iki espri kaçırıyosun işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Kojiroh said: Şöyle komedi bi anime arıyodum bi süredir, Genshiken'de karar kıldım. Yalnız Gundam izlemedim hiç :P Esprileri anlayabilmem açısından önce bi Gundam mı seyretsem? Ne tavsiye edersiniz? Gundam'den ziyade belli bir otaku altyapın yoksa çok komik gelmeyebilir. Çünkü dizinin komik yanı zekice hazırlanmış türden espirileri değil bunun yerine o tür insanların başına gelebilecek en zor, en problematik durumları portrelemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 8 çok sarmadı. o işe başlayan tayfa dönecek mi ya?bi madareme lazım ortama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 8 evet, cidden madarame lazım. sailor kuçiki iyiydi ama yavaşlama hissediliyor cidden. bir de o girişte gösterilen yabancı tipler gelse madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 madaramenin yoklugu kendini hissettiriyor :( ama kuchiki ftw o kurtardi bolumu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 "i prefer 2d" adam eroge şirketine girdi ya inadına var mı böyle birşey lol ahah süperdi kohsaka & kasukabe kısımları, iş mülakatları da iyi hazırlanmış bence, güldürmeden düşündürdü. (:P) yeni karakterler geliyor nihayet gelecek hafta eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Ehe bi oturuşta izledim 2. sezonun 7. bölümüne kadar. Tahmin ettiğimden daha güzel, daha komik çıktı. Hele 2. sezon ayrı bi şey ya, özellikle 6. bölümde kendimden geçtim gülmekten. Yalnız 7. bölümde ciddi bi "hadi eyvallah seri bitiyo" havası var. Ne kadar gerekliydi bilmiyorum da, eğer serinin bitmesine çok varsa biraz akışını bozdu. Vaktim olunca 8 ve 9'u da izlicem. Bi de, Dattebayo'nun release güzel çıktı onu kullanıyorum da, hala haftalık olarak çıkıyo mu Genshiken? Çıkıyosa hangi gün hangi saatte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Japonyada Çarşamba 1:30 da oynuyor, genelde naruto ile yakın zamanda veriyor torrentini DB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Anladım çok teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 SUPERDI MADARAME BOLUMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hastaydi tam anlamiyla amuahahahaha madarame madarame madarame yani yok genshiken in en uber bolumlerinden birisiydi hele sukur bir kismet cikti bizimkine afasafdsadfasdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 lol asuka alıntısı bu kadar yakışabilirmiş, iyi oldu yeni karakterler gelmesi. comifes eğlenceli olacak. (:D ANATA BAKAAA?!!! it's not a matter of interest!!! ahaha en sonda kugiyama ile kousaka'nın muhabbeti süperdi, çocuk diyor "ilgim yok uyku ve yemek gibi şeylere", tam benim felsefem işte. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 AHAHAHHA harikaydı bölüm. Japonlar daa ii İngilizce konuşabilseydi daa ii olurdu gerçi NYO~~~~! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 sam said: it's not a matter of interest!!! ahaha en sonda kugiyama ile kousaka'nın muhabbeti süperdi, çocuk diyor "ilgim yok uyku ve yemek gibi şeylere", tam benim felsefem işte. smileys with beer Spoiler Gizle ya bu tür diyaloglar işte genshiken i genshiken yapan.bunlardan daha lazım bize.yemişim romance i,kuchiku yu filan.OVA larda ki muhabbetleri özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar