Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cıvıttım!

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçmek için 108 kredi yapmak gerekio bizim okulda bnm 96 kredim ve 4 zayıfım (sağlık,coğrafya,almanca,matematik) var bütün yaz matematik not yükseltmeye çalışçam ve onu 3 yapmaya çalışçam sizce sıçtım mı lise 1 im :D[signature][hline]The circle is now complete...
Mesaj tarihi:
darüşşafaka lisesi ndeyim abi annamadım sağlık nası 1 ya :D eeheh çalışmadık işte böle oldu :P[signature][hline]The circle is now complete...
Mesaj tarihi:
ahah lise1deki halim aklıma geldi
bende 3 tane vardı :D
15 gün calısıp yükseltmiştim hepsini
ders calısıyodum yanda skill kasıodum eheh
Mesaj tarihi:
sağlık hocaları aslında biyoloji oluyo ve sağlık dersine girmeyi gururlarına yediremedikleri için kompleksli oluyolar biraz :D[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
abi çalışmadım napiim :D
şimdi bekliom bi umut belki 2 vermiştir işin kötüsü 2 verse ilk dönem 3 ortalama 3 oluyo bu da bana kafadan 4 kredi getirio.ama 1 verirse 3-1 1 oluyo işte allah kahretsin :D[signature][hline]The circle is now complete...
Mesaj tarihi:
Aferim yane.. msn'de düzeltiom diyip durduğun notlar bunlarmıydı? Sakın bi daha gözüme gözükme :hrr: Şaka bi yana diğerlerini anladım da sağlık nasıl zayıf gelir ya :-?[signature][hline]Face your fears live your dreams

There is no time for peace No fear, No respite
THERE IS ONLY WAR !!!
Mesaj tarihi:
Wash ash do geist hußt ?
Matematiği , Almancayı anladıkda..

SAĞLIK ve COĞRAFYADAN nası büte kaldın beah..
Çoğrafya ne ki ! ? Muson yağmuRları Falezlen die geçiyor Lise1
Sağlık da MongoL çocuklar verem dispanseri v.s ;)

Walla Lise 2 , Lise 3 de ne yapcan ? ! ¿[signature][hline]PhotoShop,CorelDRAW,PhotoIMPACT kısaca JPG ve GİF sorunlarınız için PM ataBiliRsiniz
Mailim | [email protected]
Mesaj tarihi:
öss konularının çok büyük bölümü lise 1 konusu ama, müfredat değişmezse yani.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
Lise 1'de ne görmüştük biz ?

Fonksiyon - Polinom falan görmüştür galiba, onlardan da birer soru çıkıyor..

Başka ne görülüyor Lise 1'de ?[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
fizikte madde ve özellikleri, elektrik, ısı sıcaklık

biyoloji temel yapı taşları(enzimler,hormonlar vb), sistematik, madde taşıma(difüzyon fln), dna-kalıtımın temel konuları

kimya mol kavramı, periyodik tablo, bileşikler-elementler, temel kanunlar, oranlamalar, isimlendirmeler fln

coğrafyada türkiye coğrafyası, dünya hareketleri ve gereksiz bi kaç konu

tarihte osmanlı ve inkilap tarihi hariç ilk çağlardan itibaren bütün konular (islam tarihi dahil)

edebiyatta sözcük türleri, ekler, parça türleri (roman-hikaye-tiyatro) ve şiir, bunları yorumlama vs.

matematikte mantık, kümeler,bağıntı- fonksiyon-işlem, modüler aritmetik, problemler, üslü ve köklü sayılar, polinomlar, iki bilinmeyenli denklemler

matematik ve edebiyat o kadar değil ama diğer fen ve sosyal dersleri bu yıl kaçırmak össyi baya etkiler

ne çok şey görmüşüz, yazarken farkettim =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
Sosyal o kadar etkilemiyor valla =)

Mat konuları da yalan zaten, neyse problem yokmuş =)[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
oleeeey 103 kredi gelmiş sağlıkçı saolsun 2 vermiş 3 2 => 3 yapıo yaşasın
şimdi mat tan girip matı 3 yaptım mı geçtim :D[signature][hline]The circle is now complete...
Mesaj tarihi:
benim bildiğim ÖSS de Orta2-3 Lise1 ve 2'nin birinci dönemi çıkmıyor mu? (Sayısal olarak yani değerlerinde ne çıkıyo bilmiyom halen)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
  • Yeni Oluştur...