Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cıvıttım!

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

Aferim yane.. msn'de düzeltiom diyip durduğun notlar bunlarmıydı? Sakın bi daha gözüme gözükme :hrr: Şaka bi yana diğerlerini anladım da sağlık nasıl zayıf gelir ya :-?[signature][hline]Face your fears live your dreams

There is no time for peace No fear, No respite
THERE IS ONLY WAR !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Wash ash do geist hußt ?
Matematiği , Almancayı anladıkda..

SAĞLIK ve COĞRAFYADAN nası büte kaldın beah..
Çoğrafya ne ki ! ? Muson yağmuRları Falezlen die geçiyor Lise1
Sağlık da MongoL çocuklar verem dispanseri v.s ;)

Walla Lise 2 , Lise 3 de ne yapcan ? ! ¿[signature][hline]PhotoShop,CorelDRAW,PhotoIMPACT kısaca JPG ve GİF sorunlarınız için PM ataBiliRsiniz
Mailim | [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

fizikte madde ve özellikleri, elektrik, ısı sıcaklık

biyoloji temel yapı taşları(enzimler,hormonlar vb), sistematik, madde taşıma(difüzyon fln), dna-kalıtımın temel konuları

kimya mol kavramı, periyodik tablo, bileşikler-elementler, temel kanunlar, oranlamalar, isimlendirmeler fln

coğrafyada türkiye coğrafyası, dünya hareketleri ve gereksiz bi kaç konu

tarihte osmanlı ve inkilap tarihi hariç ilk çağlardan itibaren bütün konular (islam tarihi dahil)

edebiyatta sözcük türleri, ekler, parça türleri (roman-hikaye-tiyatro) ve şiir, bunları yorumlama vs.

matematikte mantık, kümeler,bağıntı- fonksiyon-işlem, modüler aritmetik, problemler, üslü ve köklü sayılar, polinomlar, iki bilinmeyenli denklemler

matematik ve edebiyat o kadar değil ama diğer fen ve sosyal dersleri bu yıl kaçırmak össyi baya etkiler

ne çok şey görmüşüz, yazarken farkettim =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...