b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 geçmek için 108 kredi yapmak gerekio bizim okulda bnm 96 kredim ve 4 zayıfım (sağlık,coğrafya,almanca,matematik) var bütün yaz matematik not yükseltmeye çalışçam ve onu 3 yapmaya çalışçam sizce sıçtım mı lise 1 im :D[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Lise 1'de böyle yaparsan...[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Sağlık nassı 1? Hangi okuldasın??[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 valla öle gözüküo :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 darüşşafaka lisesi ndeyim abi annamadım sağlık nası 1 ya :D eeheh çalışmadık işte böle oldu :P[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 benimde din 3 gelecek olur böyle şeyler :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ahah lise1deki halim aklıma geldi bende 3 tane vardı :D 15 gün calısıp yükseltmiştim hepsini ders calısıyodum yanda skill kasıodum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ahauha bakalım işte çalışçaz..[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 sağlık son sınavlar bizde de çoğu kişinin 20-25 gibi.üstelik testti :([signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 sağlık hocaları aslında biyoloji oluyo ve sağlık dersine girmeyi gururlarına yediremedikleri için kompleksli oluyolar biraz :D[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 valla bizim sağlık hocası , resim hocasıydı :P cidden nasıl kaldın sağlıktan ya :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 abi çalışmadım napiim :D şimdi bekliom bi umut belki 2 vermiştir işin kötüsü 2 verse ilk dönem 3 ortalama 3 oluyo bu da bana kafadan 4 kredi getirio.ama 1 verirse 3-1 1 oluyo işte allah kahretsin :D[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ahh mazi ahh,:) kasıp calıs da saglık hocası psicomu ne.1 mi verilir saglıktn hueauh.[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Aferim yane.. msn'de düzeltiom diyip durduğun notlar bunlarmıydı? Sakın bi daha gözüme gözükme :hrr: Şaka bi yana diğerlerini anladım da sağlık nasıl zayıf gelir ya :-?[signature][hline]Face your fears live your dreams There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theron Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Wash ash do geist hußt ? Matematiği , Almancayı anladıkda.. SAĞLIK ve COĞRAFYADAN nası büte kaldın beah.. Çoğrafya ne ki ! ? Muson yağmuRları Falezlen die geçiyor Lise1 Sağlık da MongoL çocuklar verem dispanseri v.s ;) Walla Lise 2 , Lise 3 de ne yapcan ? ! ¿[signature][hline]PhotoShop,CorelDRAW,PhotoIMPACT kısaca JPG ve GİF sorunlarınız için PM ataBiliRsiniz Mailim | [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 abi lise 2-3 de çalışırım bu sene hiç bişi çalışmadım :D[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 öss konularının çok büyük bölümü lise 1 konusu ama, müfredat değişmezse yani.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Lise 1'de ne görmüştük biz ? Fonksiyon - Polinom falan görmüştür galiba, onlardan da birer soru çıkıyor.. Başka ne görülüyor Lise 1'de ?[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 fizikte madde ve özellikleri, elektrik, ısı sıcaklık biyoloji temel yapı taşları(enzimler,hormonlar vb), sistematik, madde taşıma(difüzyon fln), dna-kalıtımın temel konuları kimya mol kavramı, periyodik tablo, bileşikler-elementler, temel kanunlar, oranlamalar, isimlendirmeler fln coğrafyada türkiye coğrafyası, dünya hareketleri ve gereksiz bi kaç konu tarihte osmanlı ve inkilap tarihi hariç ilk çağlardan itibaren bütün konular (islam tarihi dahil) edebiyatta sözcük türleri, ekler, parça türleri (roman-hikaye-tiyatro) ve şiir, bunları yorumlama vs. matematikte mantık, kümeler,bağıntı- fonksiyon-işlem, modüler aritmetik, problemler, üslü ve köklü sayılar, polinomlar, iki bilinmeyenli denklemler matematik ve edebiyat o kadar değil ama diğer fen ve sosyal dersleri bu yıl kaçırmak össyi baya etkiler ne çok şey görmüşüz, yazarken farkettim =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Sosyal o kadar etkilemiyor valla =) Mat konuları da yalan zaten, neyse problem yokmuş =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 oleeeey 103 kredi gelmiş sağlıkçı saolsun 2 vermiş 3 2 => 3 yapıo yaşasın şimdi mat tan girip matı 3 yaptım mı geçtim :D[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 sağlık dersi harbiden nasıl ya. ciddi ciddi zor mu sordular yani naptılar. kassam 1 gelmezdi yani :) bize mi kolay soruyorlardı acaba.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 tmm abi 3 oldu işte eheh :D[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ya koca yaz 3 diil 5 bile yaparsin ama yazn calismka kascak iste[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 benim bildiğim ÖSS de Orta2-3 Lise1 ve 2'nin birinci dönemi çıkmıyor mu? (Sayısal olarak yani değerlerinde ne çıkıyo bilmiyom halen)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar