Lothrodel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 benim anlamadıgım hadi tamam filmini seversin adamlara taparsın da abi o kıyafeti niye alırsın insan içine çıkabilinirmi o kıyafetle ya benim düşüncem yani :)[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ehueheuhhe!! harbiden öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 18 Haziran 2005 00:00 tarihinde demiş ki: abi kıyafet güzel, bende de olsa keşke de, bilgisayar karşısında da giyilmez ki o, bir şeye lazım olduğunda elini uzatıp pull yapmayı falan da deniordur herif, g.t oluşunu seyretmek isterdim o an=) ahah :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 eheh yeni pencerede açtım resmi okudum sora scrollbarları kullanmaya çalıştım :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 o kıyafetle en fazla maskelı baloya katılırsınız sosyal etkınlık olaraktan yanı[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben sokaga cıakrım elşimdede bi kılıc alırım gırmızı boyle deli der millet hava falan :D[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bişey yokki sadece kask.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 küçük gibi heh[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 haşere geyiği süpermiş hahah[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultraaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 O kostümle soygun yapmışlar abd de,işe yarıomuş yani[signature][hline]Sevemedim kimseyi içimdeki sen gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: CrayTotem, 17 Haziran 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Küfürleri karalasaydın sevinirdik. ne manası olurdu?[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 aynanin karsisina gecip narsist ve uber egoist bi bicimde ben darth vaderim diye bagiriyodur bu arkadasimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ben o maskeyi görüyorum vitrinlerde vs. Hep merak ettim ilk gördüğüm günden beri . Vader tamam da bu maskeyi film icabı takmayan insanlar nasıl nefes alıyorlar sorusunu kafamdan çıkaramadım. Nasıl nefes alıyorsunuz?[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c WoW : Xaenin-Night Elf İmam Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Saru, 18 Haziran 2005 03:46 tarihinde demiş ki: aynanin karsisina gecip narsist ve uber egoist bi bicimde ben darth vaderim diye bagiriyodur bu arkadasimiz Peki Egoizmle ne alakası var maske takmanın? Maske benim kimseye vermem mi?[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c WoW : Xaenin-Night Elf İmam Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben burda küfür de göremedim, star wars fanı da.[signature][hline]bloody mess all over my clothes! => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bir tarafta lise arkadaşım (nomad13) diğer tarafta ilk okul arkadaşım (saru) Ding ding. Round 1. FIGHT ![signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: nomad13, 18 Haziran 2005 04:02 tarihinde demiş ki: said: Saru, 18 Haziran 2005 03:46 tarihinde demiş ki: aynanin karsisina gecip narsist ve uber egoist bi bicimde ben darth vaderim diye bagiriyodur bu arkadasimiz Peki Egoizmle ne alakası var maske takmanın? Maske benim kimseye vermem mi? sendede var galiba maske alakayi aciklayayim güzel kardesim hani darth vaderim ben süperim manyagam hastayim yanii egoistlik cocukta yok ama darth vader moduna girince egoist oluyo bak bu saatte böyle aciklama herkese yapmam kiymetini bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 sityhin intikamındada cubbeli light saberlı adamlar vardı[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Saru, 18 Haziran 2005 04:09 tarihinde demiş ki: said: nomad13, 18 Haziran 2005 04:02 tarihinde demiş ki: said: Saru, 18 Haziran 2005 03:46 tarihinde demiş ki: aynanin karsisina gecip narsist ve uber egoist bi bicimde ben darth vaderim diye bagiriyodur bu arkadasimiz Peki Egoizmle ne alakası var maske takmanın? Maske benim kimseye vermem mi? sendede var galiba maske alakayi aciklayayim güzel kardesim hani darth vaderim ben süperim manyagam hastayim yanii egoistlik cocukta yok ama darth vader moduna girince egoist oluyo bak bu saatte böyle aciklama herkese yapmam kiymetini bil Maske takmam , sevmem , takana da saygı duyarım Onun adı egoizm değil . Egoizm kendini düşünmek , başkalarının düşüncelerini , yaptıklarını hiçe saymaktır . Senin dediğin onun egosantrik yada ego-manyak olan versiyonu sanırım . Bu saatte bu kadar açıklama yaptığın için teşekkür ettim teşekkürümü de sana böyle sundum.[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c WoW : Xaenin-Night Elf İmam Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bak gecenin bu saatinde bisey daha ögrendik bu arada benim icin zevkti sen sor ben acikliyim ha diyosanki daha acik anlat istiyorum falan onu da hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Daha açık anlat istiyorum[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c WoW : Xaenin-Night Elf İmam Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 çokk cüretkarim diyosun neyse canim sikildi satastim iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bu muydu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar