Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

babalar günü geliyo

arina

Öne çıkan mesajlar

2-3 sene önce babalar günü falan bilmiyodum ben, kutlanmıyodu.bu sene bi çoştu herkes tv'ler falan hep reklam yapıyo.tahmin edebileceğiniz gibi hep para tuzakları bunlar.
fakat yinede babalarımıza da annelerimize gösterdiğimiz özeni göstermemiz gerektiğinden onların babalar gününü kutlamayı unutmayalım,onları mutlu edelim
ben hediyemi alıp verdim bile. siz bişeyler almayı düşünüyomusunuz babanıza?[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 16 Haziran 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nescafe 3ü 1 arada almayi düsünüyorum ben babama...edik: neyse saygisizlik yapmiyalim kac ay karninda tasidi sonucta herif. aliriz bisiler sevinir [signature][hline][b]It is so real
So full of light
When nocturna steals the night ...
[b]

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 16 Haziran 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loli-pop, 16 Haziran 2005 00:42 tarihinde demiş ki:
ne hediyesi ya o bana ne almış ki..

hiç mi bişey almadı?[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım.
lol imza yapılası söz :D[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

ben almicam bişe varlıgım yeter :P ben inanmıyorum bole gunlere ya anneler gunu babalar gunu sevgililer hedesi fln samimi gelmiyo bana evlat her zaman evlat sevgili her zaman sevgili neden ayrı davranıyımki gunun adı farklı diye...[signature][hline]
Cmabridge Üinversitesi

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei
hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre
olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz
olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl
kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Siamon, 16 Haziran 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Ben anlamlı ve orjinal bir şeyler almayı düşünüyoruz ailece.

cümleye kendisinden başlamış ailesinden bitirmiş :) ehue.[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...