Peka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 eyvallah pardon o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ne rolluyonuz bu itemı cıkaran guild ztn roll sistemi kullanmaz pointi olan alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 burning legionda nessaj yapacakmış yakında.sadece 4 sulfuron ingot lazımmış.eye of sulfuras felanda var[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 mesela ben bilmiyorum roll olayinni kime ne yarar.ben hepsini rollerim ama ihtiyati olanada veririm dun 2 g lik zirh verdim mesela. peki bana roll olayini anlatabilecek varmi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bakınız olm ben bu olaylar yüzünde blyi bıraktım inan ki şimdi başka serverde oynuyorum sinirlerim geçince reskill atmaya gelicem humanlara bacaksızlara[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? İskelet rogue Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ya şunu taşıyan bi insan evlayla karşılaşmak istemezdim cidden hehe.nedir bu abi nası bi itemdır.yuhannes. ama var ya kesin dalardım be hey yavrum hey, sırf görmek için nası koyuyo bu alet hehe.[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 e göremezdin ki arcane. aa silah.. aa öldüm[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 arkanumon'un ruju dağılır tek vuruşta ama benim paladin kaya gibi, vurduğunu farketmem bile.. :-p bu silah reckoning ile rujları dümdüz eder ama hmm..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Kısmetse yakında nessaj yapıcak onu bizim guildte. Sulfuron ingotlar kaldı bir tek her türlü şey tamam. Ancak lanet olası şey bir türlü düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ness mi kullanıcak Ream?[signature][hline]Fear the Cutie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ingot zaten sayı olarak en fazla gereken şey değil mi kim kasıcak gidip de sulfuron ingot düşürmeye :D S.A.M. babs, ehe ruj değil rog güzelim, bi de o iman kayası oluyor biraz, allah koruyor yani sizi.arkanumon çakacak sana ama kaçtın işte pve shardlarına hehe.invul bile kurtaramazdı seni elimden :P.[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 gral arkanumon esas senin şansın varmış da azmo bap ve diğerleri sizin aklınıza uymamış, 53 iken 60 orc warrioru %5'e getirdim öyle diyeyim sana, buildim anti-melee.. :-p senin yaptığın karakter göze sürme, dudağa ruj olur, ben ne dediğimin farkındayım.. :lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar