Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legendary weapon Sulfuras, Hand of Ragnaros

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
burning legionda nessaj yapacakmış yakında.sadece 4 sulfuron ingot lazımmış.eye of sulfuras felanda var[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Mesaj tarihi:
Bakınız olm ben bu olaylar yüzünde blyi bıraktım inan ki şimdi başka serverde oynuyorum sinirlerim geçince reskill atmaya gelicem humanlara bacaksızlara[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian
Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp
Acimasizkemo=?? İskelet rogue Burning Legion
Mesaj tarihi:
ya şunu taşıyan bi insan evlayla karşılaşmak istemezdim cidden hehe.nedir bu abi nası bi itemdır.yuhannes.

ama var ya kesin dalardım be hey yavrum hey, sırf görmek için nası koyuyo bu alet hehe.[signature][hline]Violence in my head
like a thorn that pierced my skin.[/i]
Mesaj tarihi:
arkanumon'un ruju dağılır tek vuruşta ama benim paladin kaya gibi, vurduğunu farketmem bile.. :-p

bu silah reckoning ile rujları dümdüz eder ama hmm..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
ingot zaten sayı olarak en fazla gereken şey değil mi kim kasıcak gidip de sulfuron ingot düşürmeye :D

S.A.M. babs, ehe ruj değil rog güzelim, bi de o iman kayası oluyor biraz, allah koruyor yani sizi.arkanumon çakacak sana ama kaçtın işte pve shardlarına hehe.invul bile kurtaramazdı seni elimden :P.[signature][hline]Violence in my head
like a thorn that pierced my skin.[/i]
Mesaj tarihi:
gral arkanumon esas senin şansın varmış da azmo bap ve diğerleri sizin aklınıza uymamış, 53 iken 60 orc warrioru %5'e getirdim öyle diyeyim sana, buildim anti-melee.. :-p

senin yaptığın karakter göze sürme, dudağa ruj olur, ben ne dediğimin farkındayım.. :lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
  • Yeni Oluştur...