Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legendary weapon Sulfuras, Hand of Ragnaros

yevaud

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
arkanumon'un ruju dağılır tek vuruşta ama benim paladin kaya gibi, vurduğunu farketmem bile.. :-p

bu silah reckoning ile rujları dümdüz eder ama hmm..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

ingot zaten sayı olarak en fazla gereken şey değil mi kim kasıcak gidip de sulfuron ingot düşürmeye :D

S.A.M. babs, ehe ruj değil rog güzelim, bi de o iman kayası oluyor biraz, allah koruyor yani sizi.arkanumon çakacak sana ama kaçtın işte pve shardlarına hehe.invul bile kurtaramazdı seni elimden :P.[signature][hline]Violence in my head
like a thorn that pierced my skin.[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

gral arkanumon esas senin şansın varmış da azmo bap ve diğerleri sizin aklınıza uymamış, 53 iken 60 orc warrioru %5'e getirdim öyle diyeyim sana, buildim anti-melee.. :-p

senin yaptığın karakter göze sürme, dudağa ruj olur, ben ne dediğimin farkındayım.. :lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...