Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

komik video

undomiel

Öne çıkan mesajlar

said:
Bonecrusher, 16 Haziran 2005 17:11 tarihinde demiş ki:
ıyy
çok banalsın. numberone mı izliyorsun hala.. aç cnn felan izle genel kültürün artsın.. :hmm: :s
hatta yukardaki video (videoymuş sanırım öyle diyorlar) izle eğlen öğren...

phuauha sans eseri actim guzel bi klip cikti ben cnn degil ntv izlerim sadece:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life

[Bu mesaj CusTodeM tarafından 16 Haziran 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lol.. ilk izledigimde salona kacmistim ciglik atarak...
bu bi alman reklamiydi sanirim.. ''So wach warst du noch nie..!'' yani; '' hic bu kadar ayik olmadin'' sloganini kullanmis hmm..
Gerci reklam olmasi ihtimali cok düsük ama ,öyle gözüküyo...
o zaman hans dedem mesela,elinde birayla tv izlerken kalp krizinden giderdi yani...=/[signature][hline][b]It is so real
So full of light
When nocturna steals the night ...
[b]

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 16 Haziran 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oda bi ölcüde.
daha cok genel kultur muhabbet ederken bilmedigin konulardan konusarak kazanılıyo(edit: lol bilmedigin konulardan nasıl konusacan.hadi konustun ne kazancın olabılır ehehh.karsındaki adam bilgili olacak sen bilgisiz. mesela bi konuda. iste o konuyu ondan ogrenerek olcak dogrusu =P)bide cok gezerek yasanılan olaylardan.[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.

[Bu mesaj Fistan tarafından 16 Haziran 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
undomiel, 16 Haziran 2005 17:01 tarihinde demiş ki:
abi nie geyigin b.kunu cıkarıonuz annamıom
100bin defa açıldı böyle konular aynı inandırıcı olmayan başlıklarla. Ve 100bin defa da tartışması yapıldı. B.ku çıkan bu korkutucu vidyolar, artık gına geldi herkese.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 16 Haziran 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 16 Haziran 2005 17:52 tarihinde demiş ki:
gezen adamı seyredersen olur bak.ama ntv yı acıp bugun kapıtalıstler ne yaptı dınlersen olmaz.

Gezen adam gezerken ben yoruluyorum.
Gez gez nereye kadar.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

açıp izlemedim ama daha önce bi arkadaşımın benzer bi mallığı yüzünden -ki adı şakaymış- gidiyordum ciddi ciddi.

bilmiyorum ya daha önceki başlıkları görmek ya da illa birinin ölmesini beklemek gerekmiyor açmamayı akıl edebilmek için. biraz düşünmek yetecek gibi ama onuda akıl etmek lazım tabi ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...