CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Bonecrusher, 16 Haziran 2005 17:11 tarihinde demiş ki: ıyy çok banalsın. numberone mı izliyorsun hala.. aç cnn felan izle genel kültürün artsın.. :hmm: :s hatta yukardaki video (videoymuş sanırım öyle diyorlar) izle eğlen öğren... phuauha sans eseri actim guzel bi klip cikti ben cnn degil ntv izlerim sadece:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life [Bu mesaj CusTodeM tarafından 16 Haziran 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hakkaten altıma ettim ....[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 internet bolumune acsana undomiel kızım. işkayet ettim niahah[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 lol.. ilk izledigimde salona kacmistim ciglik atarak... bu bi alman reklamiydi sanirim.. ''So wach warst du noch nie..!'' yani; '' hic bu kadar ayik olmadin'' sloganini kullanmis hmm.. Gerci reklam olmasi ihtimali cok düsük ama ,öyle gözüküyo... o zaman hans dedem mesela,elinde birayla tv izlerken kalp krizinden giderdi yani...=/[signature][hline][b]It is so real So full of light When nocturna steals the night ... [b] [Bu mesaj vaniLLe tarafından 16 Haziran 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 altında yorumlar var, insan spoiler yapar.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: CusTodeM, 16 Haziran 2005 17:20 tarihinde demiş ki: ben cnn degil ntv izlerim sadece:P o da olur. maksat genel kültür geliştirmek. discovery channel bile olur.[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 aslında tv den pek fazla genel kultur kazanılmıyo[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. [Bu mesaj Fistan tarafından 16 Haziran 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ansiklopedi okusak?[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 oda bi ölcüde. daha cok genel kultur muhabbet ederken bilmedigin konulardan konusarak kazanılıyo(edit: lol bilmedigin konulardan nasıl konusacan.hadi konustun ne kazancın olabılır ehehh.karsındaki adam bilgili olacak sen bilgisiz. mesela bi konuda. iste o konuyu ondan ogrenerek olcak dogrusu =P)bide cok gezerek yasanılan olaylardan.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. [Bu mesaj Fistan tarafından 16 Haziran 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ne bu ıyy ıyy[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 sevdim buunu :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 işte çok gezmiş adam, bizle sohbet ediyor, biz de öğreniyoruz. o belgeseller olmasa çoğu şeyi bilmezdik mesela. gören adam çıkıyor tv'de anlatıyor.[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 http://mediapickle.com/new/?p=content_template2&idb=902 alın bunu seyredin bu daha zevkli. korkmayın öyle gulyabani çıkmıyo ama bu herifin tipi gulyabaniyi aratır durumda. özetle manyagın biri vandalizme başlıyor.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: undomiel, 16 Haziran 2005 17:01 tarihinde demiş ki: abi nie geyigin b.kunu cıkarıonuz annamıom 100bin defa açıldı böyle konular aynı inandırıcı olmayan başlıklarla. Ve 100bin defa da tartışması yapıldı. B.ku çıkan bu korkutucu vidyolar, artık gına geldi herkese.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 16 Haziran 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 gezen adamı seyredersen olur bak.ama ntv yı acıp bugun kapıtalıstler ne yaptı dınlersen olmaz.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 öyyle altına eden varsa ben hiiiiiç açmıyım bi kere izleme gafletinde bulundum bu korku şeylerinden bi daha tövbe.[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Baydı bunlar artık.. sesini kapadım ve izledim. araba orada fren yapıo heralde. sora sağdan salak bi yaratık çıkıyo. bunun neresi komik anlamadım.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 güzelmiş bence hoşuma gitti... Bunu reklam olarak yayınlamaları çok garip ama :)[signature][hline]:0) Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 poff bu ne :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Fistan, 16 Haziran 2005 17:52 tarihinde demiş ki: gezen adamı seyredersen olur bak.ama ntv yı acıp bugun kapıtalıstler ne yaptı dınlersen olmaz. Gezen adam gezerken ben yoruluyorum. Gez gez nereye kadar.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mktiminin zombisi korkuttu serefsiz :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... [Bu mesaj Platon tarafından 17 Haziran 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Eskiden lonely planet vardı ne guzeldır eleman gezerdi bide köhne köhne az parayla gezerdi superdi.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 İyi lan :)[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 açıp izlemedim ama daha önce bi arkadaşımın benzer bi mallığı yüzünden -ki adı şakaymış- gidiyordum ciddi ciddi. bilmiyorum ya daha önceki başlıkları görmek ya da illa birinin ölmesini beklemek gerekmiyor açmamayı akıl edebilmek için. biraz düşünmek yetecek gibi ama onuda akıl etmek lazım tabi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bir gün birisi kalpten gidecek o zaman farkına varacaksınız böyle şeylerin ne kadar yanlış olduğunu ....[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar