Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir Mekanlar...

Dragonutopia

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar,İzmirde bildigimiz mekanları yazalım..ama mekanı yazdıkmı ne zaman ve nasıl gıdılcegını de yazalım..Ornegın:Arka sokak cafe..genclerın mekanı,ogleden sonra takılabılınecek bı yer,kız arkınızla da gıdebılırsınız,kanka grubunuzlada...gibi..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

En sevdiklerim
Alsancak => Cafeler :

Reyhan : Buranın cheesecake inden daha guzel cheesecake yemedim ben daha)

Bonjour : Sandviçlerini ve tatlılarını çok severim. Ayrıca İzmir'deki en güzel pastayı yapar.

Sir Winston Tea House : Adı üstünde, çay ve türevleri, yanında atıştıracak şeyler de var. Güzeldir arkadaşlarla oturup vakit geçirmek için.

Arka Sokak : Rahat bir ortam, sıcak çikolatasını içmeyene adam demem =)

Sevinç : Ben pek sevmiyorum açıkçası, yine de arkadaşlarımın yanlarına veya onların zoruyla gidiyorum. Bir Reyhan, Bonjour falan basar bence.

Özsüt : Yemekler ve içecekler tırt, ama tatlıları eşşek gibi güzel. İstanbul'a da yayılmış bir İzmir markası =)

Cafe XII : Güzel bir yer ya, oturup vakit geçirmek için ideal, yeri de güzel baya.

Reci's : Harika bir yer bence, gerek salataları, gerek sandviçleriyle. Hele o lavaş pizza dünyadaki en güzel yemeklerden biridir =)

Restoranlar: Fastfoodlari geçiyorum direk

Venedik Pizza : Değil İzmir'de, Türkiye'de yiyebileceğiniz en kaliteli pizza bence. Hastasıyım tek kelimeyle, ama biraz tuzludur.

Kırçiçeği : Burnumda tütüyor şu an. Bu akşam İzmir'e gidiyorum yarın ilk işim Kırçiçeği'nden vali kebap yemek olacak =) Çok güzel ya, çorba - kebap - pide de üstüne yok.

Biiz : Yeni açılmış sanırım geçen İzmir'e gidişinde gittim, et yedim ve çok beğendim, ben az pişmiş et hastasıyım ve harikaydı yani o şekilde yapabilen az yer var.

Paprika : Baya güzel bir yer, hele bir menüsü vardı böyle patates üstünde tavuk falan olan çok sevmiştim onu. Güzel bir yerdir yani, hafif cafe tarzında gerçi.

Altınkapı : Eskiden müptelası olduğum, sonra aşırı şekilde bozan ve verdiğin paranın dörtte birine bile değmeyecek bir kebapçı.

Sofra : Bkz yukardaki açıklama, aynı kategorideler gözümde. Bu restorana 4-5 yaşında bile gidermişim annemlerle falan, çok güzeldi ama inanılmaz bozdu.

Ekmekiçi : Fastfood a girmeyecektim aslında, ama fikir de süper yemekler de süper. Çok seviyorum =)

Bornova =>

Köz : Harika ya, tam anlamıyla harika. Kendi halinde ufak bir yer bu kadar mı güzel yemek yapar. Lahmacunu efsane zaten, pideleri süper, kebaplar öldürüyor. Üstüne bi de künefe. Ofş. Gidin buraya kesinlikle. Küçük Park'ta.

Kebabistan : Gayet güzel bence, lisede en çok köze ve buna gittim. İftar yemekleri falan çok güzel oluyordu, ben baş aç olarak bütün gün tıkınıp üstüne oruçlulardan fazla yiyordum =)

Tiger's Inn : Bir kere gittim, kafemsi bir yer, hoş aslında ya, Bornova'da bu tür mekan pek olmadığından tutuluyor da.

Bişey Cafe (Adı aklıma gelmedi ya =) ) Ya hem pizzaları baya güzel (Hep pizza yedim burda) hem de kuşi diye bir tatlıları var böyle çikolatanın özü direk, o da süper =) Kuşi'den ismini çıkaran olur belki =) Gelmedi cidden aklıma.

Valla benim için İzmir direk Alsancak'tı, Bornova'da öğrenciliği işin içine katınca biraz da Bornova oldu =) O yüzden restoran manualımız bu kadar, mekanlar yazımız tam gaz devam edecek sora =P[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

Valla, izmire yeni tasindim vesaire, su yerlerin birde mekanlarini tarif etseniz. Taksicilere sormaktan adamlari biktirmasam vs, nasil olur?

Mesela penth, senin yazdigin yerlerin %70 ine gitmisligim, oturmuslugum var. fakat gayet tesadufi bi sekilde girmistim hepsine, bilmeyerek fln. Bir daha gitmek istesem gidemiyorum acikcasi. :)[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 13 Ocak 2005 14:02 tarihinde demiş ki:
En sevdiklerim
Alsancak => Cafeler :

Reyhan : Buranın cheesecake inden daha guzel cheesecake yemedim ben daha) : Gül Sokak'ta, Lozan Pastanesiyle Gündoğduyu bağlayan yolun üstünde yani.

Bonjour : Sandviçlerini ve tatlılarını çok severim. Ayrıca İzmir'deki en güzel pastayı yapar. Reyganla karsi karsiya

Sir Winston Tea House : Adı üstünde, çay ve türevleri, yanında atıştıracak şeyler de var. Güzeldir arkadaşlarla oturup vakit geçirmek için. Bonjourla karsi karsiya =)

Arka Sokak : Rahat bir ortam, sıcak çikolatasını içmeyene adam demem =) : Kıbrıs Şehitleri'nde, TÖMER'in arkasindaki sokakta.

Sevinç : Ben pek sevmiyorum açıkçası, yine de arkadaşlarımın yanlarına veya onların zoruyla gidiyorum. Bir Reyhan, Bonjour falan basar bence. Kıbrıs Şehitleri Sevinç ile başlar.

Özsüt : Yemekler ve içecekler tırt, ama tatlıları eşşek gibi güzel. İstanbul'a da yayılmış bir İzmir markası =) Kıbrıs Şehitlerinde hemen başta sol tarafta var, bir de Kordon'da Gündoğdu'dan Cumhuriyet Meydanı'na doğru giderken var.

Cafe XII : Güzel bir yer ya, oturup vakit geçirmek için ideal, yeri de güzel baya. Gündoğdu'da, eski McDonalds'ın yerine açıldı.

Reci's : Harika bir yer bence, gerek salataları, gerek sandviçleriyle. Hele o lavaş pizza dünyadaki en güzel yemeklerden biridir =) Lozan'dan girip Reyhan'a doğru giderken sağdaki bir sokakta. Sorun gösterirler zaten o yolda.

Restoranlar: Fastfoodlari geçiyorum direk

Venedik Pizza : Değil İzmir'de, Türkiye'de yiyebileceğiniz en kaliteli pizza bence. Hastasıyım tek kelimeyle, ama biraz tuzludur. Ebesininkinde =) Daha doğrusu yine Gül Sokak ara yollarindan giriyorsunuz ama burada tarifle anlatamam, Zaptçıoğlu'nun yanında ama =) Sorun gösterirler Gül Sokak civarında

Kırçiçeği : Burnumda tütüyor şu an. Bu akşam İzmir'e gidiyorum yarın ilk işim Kırçiçeği'nden vali kebap yemek olacak =) Çok güzel ya, çorba - kebap - pide de üstüne yok. Kıbrıs Şehitlerinin ortalarina doğru, Sevinçten geldiğinizi farzedersek sol tarafta. Ayrıca, bir de eski Karaca Sinema mıydı neydi onun sokağında var Çankaya'da, Hilton'un orda. Dersane öğrencileri orda yer =)

Biiz : Yeni açılmış sanırım geçen İzmir'e gidişinde gittim, et yedim ve çok beğendim, ben az pişmiş et hastasıyım ve harikaydı yani o şekilde yapabilen az yer var. Bunu hayatta tarif edemem =) Gül sokakta sorarak bulabilirsiniz yine, ara sokaklarinda bi yerde

Paprika : Baya güzel bir yer, hele bir menüsü vardı böyle patates üstünde tavuk falan olan çok sevmiştim onu. Güzel bir yerdir yani, hafif cafe tarzında gerçi. Lozandan Reyhan'a doğru giderken sol tarafta bi sokakta

Altınkapı : Eskiden müptelası olduğum, sonra aşırı şekilde bozan ve verdiğin paranın dörtte birine bile değmeyecek bir kebapçı. Dönerciler sokağında. Bilmeyenler için bu sokak Kıbrıs Şehitleri'ne girdiğinizdeki ilk sola dönüştür.

Sofra : Bkz yukardaki açıklama, aynı kategorideler gözümde. Bu restorana 4-5 yaşında bile gidermişim annemlerle falan, çok güzeldi ama inanılmaz bozdu. Dönerciler sokağında

Ekmekiçi : Fastfood a girmeyecektim aslında, ama fikir de süper yemekler de süper. Çok seviyorum =) Kıbrıs Şehitlerinde solda.

Bornova =>

Köz : Harika ya, tam anlamıyla harika. Kendi halinde ufak bir yer bu kadar mı güzel yemek yapar. Lahmacunu efsane zaten, pideleri süper, kebaplar öldürüyor. Üstüne bi de künefe. Ofş. Gidin buraya kesinlikle. Küçük Park'ta.

Kebabistan : Gayet güzel bence, lisede en çok köze ve buna gittim. İftar yemekleri falan çok güzel oluyordu, ben baş aç olarak bütün gün tıkınıp üstüne oruçlulardan fazla yiyordum =) Valla şimdi benim bildiğim şekilde anlatayım =) Küçük Park'tan yukarı çıkın, Aria Internet Cafe'den sonra hemen sağa dönün ve solda kebabistani görene kadar yokus yukari cikin =)

Tiger's Inn : Bir kere gittim, kafemsi bir yer, hoş aslında ya, Bornova'da bu tür mekan pek olmadığından tutuluyor da. Hayatta bulamam, arkadaşlar götürdü.

Bişey Cafe (Adı aklıma gelmedi ya =) ) Ya hem pizzaları baya güzel (Hep pizza yedim burda) hem de kuşi diye bir tatlıları var böyle çikolatanın özü direk, o da süper =) Kuşi'den ismini çıkaran olur belki =) Gelmedi cidden aklıma. Bornova'da bi ana caddede, hatırlayamıyorum.

Valla benim için İzmir direk Alsancak'tı, Bornova'da öğrenciliği işin içine katınca biraz da Bornova oldu =) O yüzden restoran manualımız bu kadar, mekanlar yazımız tam gaz devam edecek sora =P

Aha yazdım yanlarına[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon

Sosyal ağlarda paylaş

Siesta : güzelyalı parkı karşısında => gençlerin (bazen fazla genç de olsa) takıldığı daha çok yalıya özgü olan mekan karşı büfeden getirttikleri sandiviçin üstüne tanımam fiytlar normal seviyede olmakla beraber garsonlarla muhabbeti kurunca 8-9 çay içip 2 milyon hesapla dahi kalkabileceğiniz garsonlarla müşeterinin iç içe olduğu özkan diye bi velet varmış burda diye sorduğunuzda garsonların direk beni gösterebileceği her gün okul sonrası ve tatil zamanı günde 3-4 kere uğradığım mekan[signature][hline]130013005
[email protected]
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Dıgıl [kafe]: Hem karşıyakada hemde bostanlıda bulunan nacizane entel kafenizdir. Arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirecekseniz bir e bir.
Bostanlı Sahil [Açıl Mekan]: Yam olarak ne oldugu belli olmasada kimi zaman piknik bahçesi , kimi zaman çocuk parkı , kimi zaman en kral meyhane olabilen burası en çok ortasındaki yuvarlak "sahil amfi" dediğimiz yapıyla kendine çeker sizi.. Burada hem işsiz güçsüz kızlar/oğlanlar hemde akıllı super muhabbet insanlar bulabilir , tanışabilirsiniz.
Canınız sıkılır hemen minibüs/balııkçı kardeşimize gidip 2 bira bir yarım diyerekten geceye başlıyabilirsiniz.. o damı kesmedi?
O zmn sizin gibi sportif insanları tenis kortlarına basketbol potalarına yada kaykay sahamıza alabiliriz!
yoruldunuz ve kaliteli bir yerde oturmak istiyorsunuz? Yasemin/vitamin Kafe tam size göre!.. ayrıca haftasonları sabah kahvaltılarıda mevcuttur burada.
Logos [alsancak]: Kilisenin karşısındakibu nacizane yerin girişi sizi kandırabilir.. korkmayın.. burası iyi bir yer.. girin içeri , izmirin güzelim magic oyuncularıyla tanışın. içerde ki müzikler güzeldir (bence).. Rock / Metal ağırlıklı akıllı insanların gittiüi bir yerdir :D.. Pek boyalı değildir o yüzden sevgili tavsiye edilmez.. :D
eylenceler[signature][hline]Fire is the universal language
Sosyal ağlarda paylaş

Roi (Kıbrıs Şehitleri) - Amatör grupların, genelde lise gruplarının çıktığı bir barımsı ev =) Güzel yerdir ben severim giderim arkadaşlarımı izlemeye =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon

Sosyal ağlarda paylaş

Karşıyaka taraflarını çok iyi bilmem ama =) Fakat o Ora'dan Alsancak'ta da var, ve evet unutmuşum baya güzeldir =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar;
Ciddi aksam yemegi yenicek mekanlarida yazarmisiniz bildiklerinizden?
Izmire bi kac misafirim geldi, iyi bi yemek vermem gerekiyor.

Birde ricam; adres i yazdiktan sonra, mekan, kisi basina ortalama ucret, kiyafet kisitlamasi olup olmadigi(kravat:on/off), vs vs hakkindada bilgi vermeniz.

Su anda bi tek borsa ve asansor hakkinda bilgi sahibiyim, ama oda sadece oradan burdan duydugum vs. onuda tam bilmiyorum yani...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Sosyal ağlarda paylaş

Pizza
Pizza Venedik, eğer pizzadan hoşlanıyorlarsa daha iyisine götüremezsin. Çok güzel bir restorandır ama iyi geçirirler hesabı

Balık
Derya - Balıktan hoşlanıyorlarsa 1 numara, ama hesabı baya baya geçirirler.
Dönerciler sokağında sonlara doğru güzel balıkçılar var duyduğum kadarıyla ama yemedim hiç oralarda.
Buca taraflarındaysan, Gölet'in balığı güzeldir baya.

Et
Eskiden olsa Altınkapı derdim. Bir kere gittiğimde bütün gün kustum, sonra da adımımı atmadım. Belki kötü denk geldi bilemiyorum, ama adımımı atmam bir daha.
Ya hep Kaşıbeyaz diyesim geliyor =) Baya oldu çünkü İzmir'de kebap yemeyeli. Hah hatırladım oh be.

Kırçiçeği Çorba Pide Kebap - Fiyatları da abartı değil, yemekleri de enfes. Bir numara bence böyle bir yemek için, kesinlikle öneririm. Güzelyalı'da Mithat Paşa üzerinde Hakimiyet'i Milliye'yi geçince (İTK tarafından gelip), Alsancak'ta Kıbrıs Şehitleri'nin ortalarında solda, Çankaya'da Karaca adlı eski sinemanın olduğu sokakta. Enfestir.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon

Sosyal ağlarda paylaş

said:
KHaRoN, 17 Ocak 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
arkadaslar;
Ciddi aksam yemegi yenicek mekanlarida yazarmisiniz bildiklerinizden?
Izmire bi kac misafirim geldi, iyi bi yemek vermem gerekiyor.

Birde ricam; adres i yazdiktan sonra, mekan, kisi basina ortalama ucret, kiyafet kisitlamasi olup olmadigi(kravat:on/off), vs vs hakkindada bilgi vermeniz.

Su anda bi tek borsa ve asansor hakkinda bilgi sahibiyim, ama oda sadece oradan burdan duydugum vs. onuda tam bilmiyorum yani...

ben yine karşıyakadn bi kaç yer söliim iş toplantısı için
bostanlıda boğaziçi var orası güzel bide mavişehirde flamingo var[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Venedik'e gitmiş memnun kalmış =)
Cidden işe yarıyor aslında bu bölüm ya, İstanbulluların beyninin etini yicem ehue[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon

Sosyal ağlarda paylaş

alsancak deep bar: bira 2.5 ytl ucuz bira gidin kafayı bulun metal çalar kıbrıs çehitlerinde coco loconun karşı sokağından içeri girincedir.
cafe fiesta : deli kahve falı bakarlar ama genelde kahve falı bakanların büyük kısmı gaydir deepin karşısında
can dnercisi:konak meydanının bir arka sokağında izmirin en köklü ve en güzel dönercisidir
passion:kıbırs şehitlerinde tansaşa gelmeden soldadır sağlam techno ve club çalarlar alkol fiyatları normaldir 3ytl ile 10 ytl arasında değişir
sardunya:kıbrıs şehitleri muzaffer izgü sokağındadır sardunya isimli içkisini bir kerede içmek 6 biraya denk gelmektedir 6 milyona butun gunu kafa güzel geçirebileceğiniz bir mekan 18 yaş sınırı var
sapace:kıbrıs şehitlerinde excalibur u geçip sola dönünce çok güzel bir mekan disco tarzı ama sadece metal ve rock dikkat akşam 9 dan sonra izmirin butun gayleri doluşur
şampiyon kokoreç :göztepede takılır seyyardır sağlam kokoreç yapar aynı zamanda ters davranılmaması gereken bir ustası vardır zira tezgan altında satılmak üzere esrar ve kullanılmak üzere hafif makinalı bulundurduğu kendi gözlerimce görülmüştür[signature][hline]www.60yil.k12.tr
Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim......
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...