Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Evde tapir beslemek? Buna da bir O_o[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 dışarda olsa home-made flamethrower kullan dicem ama dışarda diil. kemikılın dediği gibi bi tane şekerli karışım hazırla. toplansın karıncalar oraya sonra bi tane torpil at aralarına güüüm. yalnız yazıyı bitirdikten sonra farkettimki bu karıncalar etrafa uçuşcak onun için bi tane karınca akut dimi bırak hayatta onlar ölüleri temizlesin[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı.
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ahahhahaha lol tapir lol[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 yakala 2 3 tane as birer kürdana, aç susuz beklet orda.Kurtarmaya gelenlerin üzerine osur :P[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b]
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 En ilginç yöntem...Kesin denemeliyim:)
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 la okudukça kaşıntı geliyo ne kıl hayvanlar ya O_o[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Lopeth, 16 Haziran 2005 21:30 tarihinde demiş ki: yakala 2 3 tane as birer kürdana, aç susuz beklet orda.Kurtarmaya gelenlerin üzerine osur :P işte bu patlama noktamdır:D[signature][hline]beş hececiler H.B.E [Bu mesaj Heffer tarafından 16 Haziran 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Kartan sen elinle tutabilio muydun karıncaları :lol:[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Karıncalardan korkmam,sadece böcüklerden,örümböcüklerden tiksinirim.Yalnız karıncanın da çeşidi var lem,gidip ekvatorda yaşayan hayvani boyutlarda yamyam karıncaları elime alamam tabi...:)
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: vaniLLe, 16 Haziran 2005 21:23 tarihinde demiş ki: ha bide arkanda karinca var..! *!çat vurur* deminden beri öldürmekle uğraşıyorum. zaten bir süredir paranoyak olmuştum. duvarda gördüğüm her karartıyı sivrisinek zannediyordum şimdi bu karınca olayında iyice manyadım. sivrisinek ilacı felan sıktım bazı yerlere. peçeteyle felan bir çoğunu öldürdüm. ama gece yatarken huzurlu bir uyku geçirceğimi zannetmiyorum. sürekli uyanıp etrafıma bakçam herhalde, karınca felan var mı diye.[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 Haziran 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ya geçende makarna ısıtıyodum bole duduk olanlardan karıstırım derken 1 tanecik dusmus yere.. yedikten sonra kola koymaya fln geldim mutfaga bi baktım ocagın onunde bi siyahlık bole bi yaklastım 20 30 civarı karınca yapısmıs ne yapmaya calısıyolar bende annamadım sora aldım mutfak bezini ustune kapatıp 2 parmagımla sıkmak suretiyle sıcak suyun altında beklettim 10 sn kadar sorası allaha emanet zaten...[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bone o kadar huylanıyorsan başka odaya geçmen en mantıklısı.Nede olsa kısa sürede hallolmaz ki...
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bide böyle şirin bir hayvanat var bide teletabi versiyonu var ki onlardan ödünç alman gerekir.[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b]
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Aslında odaya 2-3 tane de örümcek atıp eko-sistem kurabilirsin. Böyle karıncalar kırıntıları artıkları temizler örümcekler de odaya giren böcükleri yer.[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Kartan, 16 Haziran 2005 21:37 tarihinde demiş ki: Başka odada uyu? yurtta kalıyorum. artık 3 gün sabretçez. ankaraya dönünce biraz rahatlarım[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 geçmil olsun hocam, çok uğraştırır onlar adamı. raidin tabletleri gerçekten kesin çözüm bi de benim gibi odanda fazla yeme........[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
sheref Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Bonecrusher, 16 Haziran 2005 20:51 tarihinde demiş ki: kedidir kedi" gibi yorumlar yapacaksanız uzak durun. bi tane kedi al, böcekleri yesin Tavsiye: Van Kedisi :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
sheref Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Grimwolf, 16 Haziran 2005 21:39 tarihinde demiş ki: Aslında odaya 2-3 tane de örümcek atıp eko-sistem kurabilirsin. Böyle karıncalar kırıntıları artıkları temizler örümcekler de odaya giren böcükleri yer. bide fistan gibi akvaryum alsın kendine balığı da ordan tutup yesin ozaman :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Hepsini okuyamadım ama karınca tozu öneriyorum. Git karınca tozu diye sor esnafa, direk bulursun. Ne yapıyor bilmiyorum ama ortalıkta karınca bırakmıyor.. Bi de toz bulana kadar karınca deneyleri yapmanı tavsiye ederim. Büyüteçle çıtırdatma, kafasını kesip dürtüp devirince ayağa kalkana kadar debelenme(benim spesyalim) çok zevkli deneylerdir..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 günah günah[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b]
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Böcek te olsa acı çektirmeyin ya... kelebek te böcektir ona yapabilirmisiniz böyle şeyleri....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ooo kelebek iyi yanar ama[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b]
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 raidin bi kaç ilacı war ama bence en iyi çozum ılaçlattırmak...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Öne çıkan mesajlar