Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: EagleEye, 11 Haziran 2005 16:20 tarihinde demiş ki: klima abi :P split klima olcak yalnız. merkezi klimalara kafam girsin. bir vantilatör kadar soğutmuyor odayı[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Mirage, 09 Haziran 2005 10:19 tarihinde demiş ki: duş alırım Şeftali eyır kondişın soğuk su[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 eyır kondişın :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 odanın çeşitli yerlerine buz dolu kovalar koymak da iyi fikir...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 deniz veya denizin olmadığı ortamlarda havuz =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 denize gidiyorum yaşasın be :D sonunda evi tutabildim[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Yanlışlıkla dondurma topicine atmışım az önce.. Uzun süre serin kalmanın sırları... İlk önce bir buzdolabı buluyorsunuz. Onun buzluk bölümünü açıyosunuz, dilinizi buzların üstünde gezdiriyorsunuz bir kaç dakika.. Çok işe yarıyor. Bütün vücudunuz denizin buz gibi soğuk sularından çıkmış gibi oluyor.. Ayrıca princeton üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre, bu işlem cinsel performansta artış sağlıyor, iktidarsızlığa çözüm buluyormuş.. İşte aşağıda bu yöntemi kullanarak yaşam kalitesini yükseltmiş mutlu bireylerden bir tanesiyle yapılan röportajı görüyorsunuz.. --- Mert Terbasar - Human Resources Executive İşim gereği bir çok insanla yüz göz oluyorum, bir çok insanla konuşuyorum. Bu yorucu tempoda oldukça terliyorum. Bir de bizim aile'de ırsiymiş.. Neyse efendim, yıllardır çeşit çeşit derin dondurucu, klima, vantilatör denedim. Hiç biri bana istediğim sonucu vermedi. Ta ki buz tedavisine başlayana kadar. Artık ne terlemek var, ne de sıcaktan bunalmak.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv*****[Bu mesaj MartinLGore tarafından 13 Haziran 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bu yöntem sonrasında bi de dilden olmayalım yapışır mapışır mazallah[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 dili yapışmış gibi yaw :P[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 puahah *!kopar*[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Buzzzz gibi bir ıce-teaden başka serinletici daha iyi ne var? Of bak deyince yine canım istedi... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Geceleri soğuk oluyor zaten burası.. Bir de pencereyi açarsan ohhh. Senden güzeli yok. Karabük/Safranbolu (Allah'ın dağı)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ne dağı be karabük süperdir. Pek severim.. Değerini bil..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bugün bir kere daha değerini anladım : su...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Fruko Buz.. süper..[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PBQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 22.000 btu luk xxx marka klima. Bitarafınızı yayıp yatarak serinleyebileceğiniz ideal serinleme aracı. Üstüne tanımıyorum.[signature][hline]İnsan gibi sevemedikten sonra insan olmuşum ne önemi var... Polar Bear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 diet kola veya bira.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 aynen kola,bira kombosu.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar