Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Çok Sevdiginz Serinletici

Gothic

Öne çıkan mesajlar

said:
EagleEye, 11 Haziran 2005 16:20 tarihinde demiş ki:
klima abi :P

split klima olcak yalnız.
merkezi klimalara kafam girsin.
bir vantilatör kadar soğutmuyor odayı[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlışlıkla dondurma topicine atmışım az önce..

Uzun süre serin kalmanın sırları...
İlk önce bir buzdolabı buluyorsunuz. Onun buzluk bölümünü açıyosunuz, dilinizi buzların üstünde gezdiriyorsunuz bir kaç dakika.. Çok işe yarıyor. Bütün vücudunuz denizin buz gibi soğuk sularından çıkmış gibi oluyor..

Ayrıca princeton üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre, bu işlem cinsel performansta artış sağlıyor, iktidarsızlığa çözüm buluyormuş..

İşte aşağıda bu yöntemi kullanarak yaşam kalitesini yükseltmiş mutlu bireylerden bir tanesiyle yapılan röportajı görüyorsunuz..

--- Mert Terbasar - Human Resources Executive

İşim gereği bir çok insanla yüz göz oluyorum, bir çok insanla konuşuyorum. Bu yorucu tempoda oldukça terliyorum. Bir de bizim aile'de ırsiymiş.. Neyse efendim, yıllardır çeşit çeşit derin dondurucu, klima, vantilatör denedim. Hiç biri bana istediğim sonucu vermedi. Ta ki buz tedavisine başlayana kadar. Artık ne terlemek var, ne de sıcaktan bunalmak.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv*****

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 13 Haziran 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

bu yöntem sonrasında bi de dilden olmayalım yapışır mapışır mazallah[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...