CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Beyler tam nereye acacagimi bilemedim bunu ama komik herhalde ve konular dısı olabilir diye dusundum yanlıs yere actıysam affola... Oğlum, sen aşık olmadın. Aşık olduğunda ben sana söylerim..." => "Gelinim Olur musun?" programından kayınvalide namzetleri Semra Hanım "Öyle sen büyüksün, ben büyüksüm gibilerinden takılıyor..." => Bülent Yavuz (Beşiktaş - Fenerbahçe maçında Carew'in Hooijdonk'a attığı tokadı değerlendiriyor) "Küçükken beni tavuk kovaladı, o yüzden tavuklarla muhatap olmak istemiyorum..." => Tuba Altıntop "Bu tatlının içine üzümün yanı sıra, fındık, ceviz gibi aktiviteler de koyabilirsiniz..." => "Elifnağme" adlı programda tatlı tarifi vermeye çalışan program sunucusu "Sana bir böğürtlen toplayacağım böğüreceksin!.." => Ferhat Güzel (Tuba Altıntop'a söylüyor) "Bu gidişin bir de dönüşü vardır, dönüşü de yoktur..." => İbrahim Tatlıses (Amerika'ya giderken havaalanında sarf ettiği muhteşem cümle) "Ronaldinho vuracakmış gibi yapmadı..." => Milan - Barcelona maçı spikeri "Ben metroseksüel değilim, sadece bakımlı bir adamım. Metroseksüel de neymiş! Metroseksüel deyince benim aklıma metroya binmiş seksüeller geliyor, çok çirkin!.." => Davut Güloğlu "Seksüelliği bir kenara bırakırsak metroluk güzel bir şey..." => Eylül Metin adlı şarkıcı kişi "A aa niye bu köpek hiç hamkırmıyo?" => Gülben Ergen (kucağına verilen köpek hiç ses çıkarmadan durunca) "Bu maçı kazandığımız için mutluyum bence..." => Necati Ateş (Trabzonspor - Galatasaray maçı sonrası röportajında) "Elhamdülillah hepimiz kaynanayız!.." => Sabah Yıldızları'nda bir seyirci "Şimdi olsa fena mı olur şöyle buz gibi bir limonata suyu..." => Banu Alkan Haşmet Babaoğlu: Ersun Yanal çıksın Hakan olayında gerçekleri açıklasın artık!.. Hıncal Uluç: Açıklasın, beni eşek yerine koymasın artık!.. Haşmet Babaoğlu: O da ayrı bir konu tabii... Gülşen: Albüm çıkalı 8 gün oldu daha... Saba Tümer: A aaa çok yeniymiş hakikaten!... Gülşen: Evet çok yeni... Saba Tümer: Ben 10 gün falan olmuştur sanıyordum... Hayran: Gökhan Özen tahliye olmazsa Ankara'ya yürüme kararı aldık!.. Muhabir: Kiminle bu kararı aldınız? Hayran: Tek başıma!.. Bülent Yavuz: Türkiye'de karışık işler oluyor. Hatırlarsanız geçen sene Gaziantep taraftarları arasında kavga çıkmıştı, tribünleri yakmışlardı, niye yaktılar, sorarım... Faik Çetiner: Isınmak için yakmışlardır.[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Oğlum, sen aşık olmadın. Aşık olduğunda ben sana söylerim..." => "Gelinim Olur musun?" programından kayınvalide namzetleri Semra Hanım[signature][hline]jan d.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bu dünyada az ve öz söyleyen tek bi kişi vardır. (bkz: erdener abi)
-007- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 (bkz: ekşi sözlük)[signature][hline]Atam izindeyiz!
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Oğlum, sen aşık olmadın. Aşık olduğunda ben sana söylerim..." => "Gelinim Olur musun?" programından kayınvalide namzetleri Semra Hanım süferdi bu :)[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim |
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 "Elhamdülillah hepimiz kaynanayız!.." => Sabah Yıldızları'nda bir seyirci Sabah sabah koparttı valla :D[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: KarafatmaMan, 12 Şubat 2005 01:32 tarihinde demiş ki:konular dısı ben buna bittim en cok.[signature][hline]
Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 "Küçükken beni tavuk kovaladı, o yüzden tavuklarla muhatap olmak istemiyorum..." => Tuba Altıntop "Sana bir böğürtlen toplayacağım böğüreceksin!.." => Ferhat Güzel (Tuba Altıntop'a söylüyor) "Bu gidişin bir de dönüşü vardır, dönüşü de yoktur..." => İbrahim Tatlıses (Amerika'ya giderken havaalanında sarf ettiği muhteşem cümle) "Seksüelliği bir kenara bırakırsak metroluk güzel bir şey..." => Eylül Metin adlı şarkıcı kişi "A aa niye bu köpek hiç hamkırmıyo?" => Gülben Ergen (kucağına verilen köpek hiç ses çıkarmadan durunca) "Bu maçı kazandığımız için mutluyum bence..." => Necati Ateş (Trabzonspor - Galatasaray maçı sonrası röportajında) Haşmet Babaoğlu: Ersun Yanal çıksın Hakan olayında gerçekleri açıklasın artık!.. Hıncal Uluç: Açıklasın, beni eşek yerine koymasın artık!.. Haşmet Babaoğlu: O da ayrı bir konu tabii... Gögüs kafesim ağrıdı gulmekten[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim :)
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 az, oz, pek kisa tek bir cumle vardir tv aleminde o da turgay serenindir ve canli yayinda soylemistir . "yuh ebenin a**ı"[signature][hline]
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Hayır o "ebenin *mı Ali Sami"dir Huun.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 süper ya:):[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 stresten mi söylüyorlar böyle lafları[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Werewolf, 16 Haziran 2005 21:56 tarihinde demiş ki: Hayır o "ebenin *mı Ali Sami"dir Huun. yuh vardi basinda sami yi de ben unuttumevet . turgay abi gecse kaleye daha iyi oynardi ya cevap olarak gelmis efsane soz eheh[signature][hline]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 valla en sevdiğim özlü söz "Never argue with an idiot. He'll bring you down to his level and beat with experience"[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: huun, 16 Haziran 2005 22:07 tarihinde demiş ki: yuh vardi basinda sami yi de ben unuttumevet . turgay abi gecse kaleye daha iyi oynardi ya cevap olarak gelmis efsane soz eheh Yuh yok eminim.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 alla alla vardi diye hatirliyorum ama olmasin dogrudur yoktur .[signature][hline]
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Milyonlarca seyirci önünde konuşulan Türkçe! yazık.. bari ders fln alsalarda.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bizim grupta şöyle bi durum vardır salak sorulara tek cevap: sex -yazın tatilde napcan? -sex[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 eet hayatın anlamı ne? -sex[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: forgiver, 16 Haziran 2005 22:05 tarihinde demiş ki: stresten mi söylüyorlar böyle lafları yok ya ne stresi salaklıklarından[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı.
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Toprağa can verir diktiğin her çam,ömre ömür katar öptüğün her....(sansür koydum)[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ''salak olabilirim ama aptal asla'' Asenanın pazar keyfine açıklaması :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Öne çıkan mesajlar