cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Ya cumartesi akşamı,ya da pazar akşamı saat 20.10'da star'da. Hangi gün olduğundan emin değilim.Çünkü filmin reklamını gece oo.30 gibi gösterdiler.Yarın diye yazıyordu.Arada oluyor ya yarın yazıyor ama aynı günün akşamı falan oluyor,karışıyor:)[hline]ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Hayatta da seyretmem çok kasıyor o film beni. Bkz:Hangi filmi izlerken ağladınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 bu film o evde tek başınadaki tipin oynadığı filmiydi ?[hline]Prawler, 19 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: yazık olmuş daha gencecik adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 lan bugün kitapsan'a gittim, film/müzik reyonunda çalışan elemana diyorum ki "My Girl diye bir film vardı, sonunda çocuğu arılar sokup öldürüyordu, kızın babası cenaze evi işletiyordu, çocuk tabutlarının ne olduğunu kızına başka anlatıyordu", "yok" diyor, "o filmin adı o değildi, ben size getittirecem o filmi", telefonu çıkarıp gösterecektim de yüz göz olmayim dedim, eve geldim, çaaaaaaaaat diye korsanını çekecem, çok sinirliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar