Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

-Bonesoul-

=O=
  • Mesaj sayısı

    7269
  • Üyelik tarihi

  • Son ziyareti

Son profil ziyaretçileri

21587 kez ziyaret edildi

-Bonesoul- Kullanıcısının Başarıları

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter

Güncel Rozetler

  1. -Bonesoul-

    garaj satışı

    Cloud Key Gen2 Plus, controller cihaz, diğer cihazları adopt edip, tek noktadan konfigurasyon ve monitoring sağlıyor.
  2. Elde fazla duran kullanılmayan cihazlar için bi topac açayım. Ubiquiti Unifi network ekipmanları (controller, access point, poe+ injector) 2 ay kadar şirkette kullandım, tp-link business linea geçtiğim için satılık. Fiyatlara henüz bakmadım, ihtiyacı olan varsa bakar uygun bişeyler ayarlarız. Ankara yemeli içmeli test etmeli elden teslim. Ubiquiti Unifi Cloud Key Gen2 Plus - controller https://store.ui.com/us/en/collections/unifi-accessory-tech-hosting-and-gateways-small-scale/products/unifi-cloudkey-plus Ubiquiti U6 Pro Wifi-6 AP 2 tanesi açılıp kullanıldı, 6 adet hiç açılmamış var. toplam 8 adet. https://store.ui.com/us/en/collections/unifi-wifi-flagship-high-capacity/products/u6-pro Ubiquiti UPOE+ Adapter (at) 30W Poe+ injector
  3. -Bonesoul-

    Bugün Ne Oynadınız?

    spam botlara bak arkadaş, alıntı yapip, istediği texti / linki araya kaynatıyo.
  4. -Bonesoul-

    Diablo 4 Ana Konu

    ben oyundayken whisper atarsanız alayım, ingame olmadan atmak mumkun degil.
  5. -Bonesoul-

    Diablo 4 Ana Konu

    beni btagden ekleyip whisper atan herkesi ekledim. gözden kaçan olduysa kusura bakmasın, bi whisper atsın halledelim. @Liebe @totemic friend request attım, kabul edince halledelim.
  6. -Bonesoul-

    Diablo 4 Ana Konu

    btagi bilmedigimiz icin, bonesoul#2655 ekleyiver alayım.
  7. -Bonesoul-

    Diablo 4 Ana Konu

    invite isteyen beni ekleyebilir, bonesoul#2655.
  8. -Bonesoul-

    Diablo 4 Ana Konu

    dışardan çok gelen olduğu için clanı private'a aldık, katılmak isteyenler member dahil herhangi bir üyeye mesaj atarsa inv. alabilir. (invite atmak için friend'e sağ tık - invite to clan yapmak gerekiyor)
  9. -Bonesoul-

    Gibi (2021)

    son bölüm cidden vasattı, bitirene kadar zorladım.
  10. -Bonesoul-

    Cici 2022

    ben de tokatı bekeldim ama göremedim bi türlü.
  11. -Bonesoul-

    SNN MobilUO dünyası sizleri bekliyor.

    blizzard özelinde konusursak oyunlarında paketler için protobuff (https://developers.google.com/protocol-buffers) kullanıyolar. önce ida pro ile paketlerin definitionlarını extract edip, sonra alt sistemler için her paketi tek tek implement etmeye başlıyoruz. ilk etapta tabi önce authentication, chat, bnet social kısmını yaptık. daha sonra wow ve diablo 3'de ingame için kendi geliştirdikleri ayrı binary bir protokol kullanıyolar. onu ida pro ile extract etmek mümkün olmadığından, oyun içinden wiresharkla spesifik eventlerden paket dump alıp, onları implement ederek devam ediyoruz. tabi daha generic db, socket server işleri filan da var yapılması gereken böyle bir emulator server için.
  12. -Bonesoul-

    SNN MobilUO dünyası sizleri bekliyor.

    aynen öyle oldu benim proje 6. ayında filan baya büyümüştü en az 40 - 50 kişik bi developer kadrosu vardı contribution yapan. ben dahil en az 5-6 kişiye daha avukat gittiğini biliyorum.
  13. -Bonesoul-

    SNN MobilUO dünyası sizleri bekliyor.

    olayın devamında iş teklifi konusunda bazı görüşmeler yaptık ama o dönem benim relocation problemleri yüzünden sonunu getiremedim. şu anda ama herhangi bir blizzard oyununu reverse engineer edersem, imzalamış olduğum anlaşma problem teşkil ediyor, ben de karşılığında bütün blizzard oyunlarına early access istedim, kabul ettiler sağolsunlar, ilk alpha / beta çıkar çıkmaz hemen geliyo sağolsunlar ?
  14. -Bonesoul-

    SNN MobilUO dünyası sizleri bekliyor.

    diablo 3 server açtım diye değil, diablo 3 server emulatoru yazıp, daha release olmamış oyuna başkalarının korsan server açmasına imkan tanıdım diye ?. hatta binaryleri skidrow filan repackleyip yayınlamıştı. sonra zaten blizzard ile bi anlasma imzaladık bi daha blizzard oyunlarını reverse engineerlamıyacağıma dair, aramızda çözdük. ayrıca ingiltere değil, blizzard hukuk ekibinden 2 kişi amerikadan uçağa atlayıp geliyo ondan sonra yanlarına lokal avukat alıyo aydın & aydından ve hatta local avukat işi bilmediği için kapıyı ilk açtığımda merhaba biz diablodan geliyoruz demişti puaahah. ee merhaba ben de deckard cain ? bu işin çözüme kavuşmasının temel nedeni benim server açmamış olmam ve işten (donation dahil) maddi gelir elde etmemiş olmam. sadece yazılım geliştirdiğim ve binary releaseler yapmadığım için ve temelde bunun academic purpose'a girdiğini blizzard'da bildiği için konuyu basit halletik. o donem yerel hukuka güvenemediğim için diretmedim ama herhangi bir avrupa ülkesinde olsaydım, gayet academic purposes ve kapalı kutu reverse engineeringden dolayı (adamların hiçbir source codeuna erişimim olmadan yaptığım için) burnum kanamadan ve hiç bir anlaşma imzalamadan sıyrılırdım. o dönem blizzard battle.net 2.0'ı yeni yayınlamıştı, ilk srp6a'yı ben kırdım hatta, sonradan diablo 3 botlarında da bizim kodu baya baya kullandıklarını gördük filan. deli paralar kazanan botcular oldu bu işten ama eninde sonunda blizzard hepsini yargılatıp ciddi meblalarla karşı karşıya bıraktı bot developerları.
  15. -Bonesoul-

    Overwatch

    Bastioni silseler daha iyi, megabyte israfi anca. Zaten ladderda oynayan da yok.
×
×
  • Yeni Oluştur...