Gilean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ben de varım büük ihtimal..olmadı strum'u ararım ztn[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bp göztepe den tütüncü mehmet efendi caddesini kullanarak göztepe parkı ışıklara inicez...ordan sola dönüp bostancı istikametinde seyredicez..[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hepiniz öleceksiniz... niahha[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ee nerye gitçez?[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Read Me - Version 2.0 Efenim şimdi geldim, kısa bir özet geçiyorum.. Gittim Hakan Bey ile konuştum, Hakan Bey yer konusunda bir problem çekmeyeceğimizi söyledi. İki katlı bir yer, aşağısı olmasa yukarıda, yukarıda olmadı aşağıda kesin yer ayarlarız dedi. Yalnız benim tercihim Üst kat. Çünkü alt kat + bahçe caddenin hemen dibinde ve belediye ekipleri tabiri caizse caddenin içine etmişler. Kazı falan yapılmakta, bin türlü bıdı bıdı. Ayrıca yemek konusunda da problem çekmeyeceğimizi ama gene de biz gelmeden önce mutfakta hazırlanmaya başlayacaklarını söylediler. Caddebostan civarında oturanlar ile Göztepe BP'de buluşmuyoruz, ( Manyak mısınız sabahın seherinde o yol yürünür mü ?? ) Caddebostan tayfası ile direk Pizza Hut'ın önünde buluşuruz. Karşıdan gelecekler veya gelirken Bağdat Caddesi'ni kullanmak isteyenler ise kesinlikle bu fikirlerinden vazgeçsinler. Normal şartlarda bile kabus olan trafiği, yol çalışmaları ile iyice b.k olmuş durumda. Eğer Kadıköy'den geliyorsanız ve Anadolu yakasını bilmiyorsanız : Kadıköy'de Kartal-Pendik minibüslerinin nereden kalktığını soruyorsunuz, minibüse binip Göztepe benzincide inmek istiyorsunuz. Söylerseniz şöför indirir. Gecikeceğini düşünenler veya gecikme ihtimali olanlar yolda beni veya kadrodan tanıdıkları birini arayıp haber verirlerse iyi olur. Telefonumu yazının sonunda vereceğim. Son kadromuz ise şu anda şöyle : *AMO *Arden *Bivrip *Coder ( +2 ) *CusTodeM *Desolator *Duke_Guybrush *elvyn *fastreload *freeedom *Gilean ( Büyük ihtimal ) *Grom_Hellscream *HymnOfSnuk *KenshinHimura *Mandoo *nindalf *Poibra *RedallHoor *SeNseii *Solonor *Spidee *Sturm *Tarist *trgdy *UltraPsycho *Venator *Vicious *ZaugnaKhaldun *Zopik Ben ise şimdi tekrar dışarı çıkıyorum, gelince MSN'den ulaşabileceksiniz. Yoksa telefon numaramı da bırakıyorum, merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. MSN : [email protected] TEL : 05356944644[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan [Bu mesaj Spidee tarafından 15 Haziran 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 [Bu mesaj Zopik tarafından 15 Haziran 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Caddebostan'da oturup bizi Pizza Hut önünde karşılayacaklar Özel Mesaj atsınlar..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 29 tane sap hmm...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kadıköyden gitme olayını ayarlayalım o zaman...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 iyide abi mekana haber vermişsiniz...şaşırmıcaklarki öyle biz bi anda girince mekana...off tüm espirisi kaçtı :)[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Kaçııın redall geliooo...bütün pizzalar biteceeeek :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Kadıköyden geleceklerin saat 11.15 ile 11.25 arası buluşacağını ayarlamıştık biz, şimdi o saaatte buluşursak yine gelebiliyor muyuz nedir olay?[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 abi gidince 40 saat pizza gelsin diye beklemekten iyidir. oranın batıp batmaması ne kadar çok yediğimizle alakalı olacak : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Batıralım tikky mekanını :-P Abi düşünsenize 30 kişi dolandığımızı..Höö noluyoz kavga falan derler herelde..ama 15 kişiden fazla beklemiyorum ben satış olacak kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 abi ben belki satabilirim ama en başta sölemiştim gerçi yine de büyük ihtimal geliorum gelemediim an mandoo ya msn den yazcam buraya da yazcam..[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 valla ben her türlü 12 e 5 kaladan itibaren bp civarında olucam...(arkadaşın dükkandan bakmaya başlarım tam 12 de dikilirim bp ye...) bir kurtlar vadisi atasözü derki:'Gelene git, gidene gel demeyiz' bekliyorum hepinizi...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 neden 16 ya,sole haftasonu olsaydı,is gunu bulusmamı olur olmusmu veya :))[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Pati buluşmalarının tecrübeli elemanlarından biri olarak şunu belirteyim.. 1 kişi bile satmazsa pizzalar benden :D (lan satın..nolur satın... :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya satış olcak elbette, hangi buluşma söz verilen katılımla yapılmış ki, öte yandan kaç kişinin satacagı merak konusu, iş boğaza gelince satacak insanı az olmasını bekliyorum ben. 20yi buluruz bence[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya 10 bile yeter kafanızı yormayın :D Ama Redall siz olmaz :-)[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... [Bu mesaj Mandoo tarafından 15 Haziran 2005 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 az önce pizza söyledik kuzenle yarın gideceğimiz yerden. söyleceğimiz pizzayı ahansa şöyle seçtik [code=php] $t1[1]=rand(1,14); $t1[2]=rand(1,14); $t1[3]=rand(1,14); $s=rand(1,3); echo $t1[$s]; ?> [/code] :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 satış allahın emri zaten de , olabildiğince az satış olsa güzel olur :B[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben satabilirim belki çünkü evim çok uzak Toplukonutlarda (İkitellinin yanından girilen site). 10:30 taki vapura tek yetişme ihtimalim babam :)[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 geleceğimi açık bir şekilde belirtiyorum..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 o ne demek be=) zaten senin gibi birisinin gelmemesi ihtimali cok düşüktü herhalde...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar