Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16 Haziran Perşembe - Paticik Pizza Hut Buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MSN'iini kullanabilen biri Mandoo'ya ulaşırsa, Mandoo gidip bir konuşsun Pizza Hut ile, benim açma imkanım yok da şu anda..

30 kişi falan oluyoruz, oturacak yer problem olmaz; ama pizza yetiştirip yetiştiremeyecekleri problem olabilir gerçekten..

Ama boru değil hayatlarının paralarını kazandıracağız adamlara =)[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
+30 kişi bulunmuştur daha önce orada, onları doyurmak açısından pek bir problem yaşayacaklarını zannetmiyorum; ama birbirini tanıyan 30 kişi muhabbet ederkenki kaosa nasıl dayanacaklar ben onu merak ediyorum =)[signature][hline]Click!
Mesaj tarihi:
Mandoo arayıp durumu söyle bence de depresyona girmesinler :)

Mandoo : Abi selamlar...şindi yarın öğlene minimum 120 tane pizza yapıyosunuz , 30 kişi gelip onları yiyoruz , taam ?

Pizza Hut Boy : Hmm...ben bi gidip ölim

gibi :P[signature][hline]chuck!
Mesaj tarihi:
Arayıp değil de, bir gidip yüzyüze konuşsa daha iyi olur. Hem zaten yakınmış..[signature][hline]Click!
Mesaj tarihi:
ya nereye yakın :P yani hiç kasamam çok pardon yarın gidip halledecez..ha olmadı caddeden kaptırıp kadıköy e doğru devam ederiz...şampiyon kokoreç+bira yada gakkoş usta çiğköfte dürüm+bira olabilir..[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Mesaj tarihi:
walla ben kalkınca o saate kadar hiç bişey yemiicem.. ki 8-9 arası kalkarım sabah.. eğer o olmadı buraya bu olmadı şuraya derken bayılırsam yolda sorumlusu sizsiniz ona göre :D

ps: eğer yolda ölürsem aileme, pizza hut ararken kahramanca can verdi diyin :)[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!

[Bu mesaj Desolator tarafından 15 Haziran 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abi olur mu öyle şey ? Bari yerini tarif et, ben gidip konuşayım, nasıl organizatörlüktür bu =)[signature][hline]Click!
Mesaj tarihi:
ya sorun çıkmaz abi spidee gidiyomuş zaten bakmaya :D bu arada yiğit koptum space tuşuna :D naıahaha[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Şimdi çıkıyorum, hem Kadıköy'de bir işim var onu halledeceğim, dönerken de Pizza Hut'a uğrayıp konuşacağım. Akşam gelince haber veririm..[signature][hline]Click!
Mesaj tarihi:
Space tuşlarını koruyalım, kuruyemişi klavye üzerinde yemiyelim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
beyler bakın dijital kamerası olan varsa lütfen getirsin :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
çok vahşi bir filim olucak gibime geliyor :D

ha bi de ekliyim herkes saatini KanalD nin saatine göre kursun dk şaşırmayalım :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Mandoo tarafından 15 Haziran 2005 14:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sormuştum gece ama cevap veren olmamış. göztepe bp den cadde'ye hangi yoldan ineceksiniz ? benimle beraber bir ya da iki kişi daha var sanırım caddebostanda olan. muhabbet geyik tanışma için çıkılır tabi o yol ama çok sıcak olursa hava burda gölgeli bir bankta da beklenebilir hani :-p
  • Yeni Oluştur...