Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16 Haziran Perşembe - Paticik Pizza Hut Buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler dün gece yemek yemedim sadece bir miktar kiraz...bu sabahta kahvaltı yapmadım midem gurulduyor...hayırlısıyla pizza hutta coşucaz...nıahahha hemen saat 12 olsa keşke :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Mesaj tarihi:
Sonunda Becerdim Resim Yukarda :)[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Mesaj tarihi:
BEYLER CADDEBOSTAN PIZZA HUT DİYORUZDA ADI CADDEBOSTAN PIZZA HUT DEĞİL!

GÖZTEPE PARKINDAN BOSTANCI İSTİKAMETİNDE YÜRÜYORSUNUZ VE 200 METRE SONRA KARŞISINIZA ÇIKIYOR OFF SIÇTIK MİLLET CADDE BOSTANDA PİZZA HUT ARICAK YA !!!![signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Caddebostanda ilerlediler mi zaten gorurler abi :P Chicken last stop'u gectikten sonra yururler iste bulurlar:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
abi sıçtık aheuheuhea toplu halde dalıcaklar elemanlar :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
abi off..[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
beyler bu bp den aşağıya kıvrılıp caddeye çıkıp bostancıya doğru yürürken çıkıcak olan pizza hut
caddeye inip sorsanız aslında bulabilirsiniz ama o kdr aç ve deli adama kim söler bilemem...[signature][hline]The circle is now complete...
Mesaj tarihi:
Yahu panik yapmayın Caddebostan'da başka Pizza Hut yok zaten, Bağdat Caddesi üzerindeki var bi tek..[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
Bonzinin olmadığı pizza ortamı mı olur bea. Bende geliom :D
Edik: Bu arada ben BP'nin karşısında ki çeşmenin orda bekliicem. (Çıkıntılık yapmasam olmuyo napiim :-P)[signature][hline]Face your fears live your dreams

There is no time for peace No fear, No respite
THERE IS ONLY WAR !!!

[Bu mesaj B0nzi tarafından 16 Haziran 2005 10:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Seni geçiceğim kesin. Sırf bu yüsden dünden beri bişi yemiyorum :D[signature][hline]Face your fears live your dreams

There is no time for peace No fear, No respite
THERE IS ONLY WAR !!!
Mesaj tarihi:
arakadaslar daha simdi uyanip beylikduzunde oturdugum için gelmem uzun zaman alicaktir oyuzden uzulerek gelemiyecegimi bildiririm

*aglayarak mutfaga gidip tost yapar*
[signature][hline]gürültü kutsaldır :rock:

[Bu mesaj trgdy tarafından 16 Haziran 2005 10:50 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...