bounce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Selamlar, uzun zamandır Swg 'den ayrıydım(yaklaşık 1,5 yıl). Biraz önce SWG Total Experience paketi sipariş ettim douwantit'den. Durumlar nedir diye merak ettim. Yani Türk Pa'lar ne durumda. İsimleri neler kaç tane kaldı? Sonra jedilar ne durumda..vs. çok genel oldu farkındayım kusura bakmayın. Bir de şeyi merak ediyorum, WoW daki gibi SWG 'de de Avrupa-Amerika server'ı gibi birşeyler varmı? Yani ben total experience'ı amerikadan sipariş ettim diye sadece amerikan serverlarında oynama gibi bi durum varmı? Herkese iyi oyunlar, görüşmek üzere oyunda.[signature][hline]www.viscus.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bildigim kadariyla amerika, avrupa sunuculari ayri, ama hepsine ayni paketle girilebiliyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Yok hayır hem EU hemde US serverlarına girebilirsin. Türk en çok eclipse de var herzamanki gibi. Ama daha ayrıntılı bilmiyorum.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ya yeter eclipsede eclipsde corbantistdede bir suru turk oyuncu bunlarida hesaba katin artik var olmuyan bir guild gibi gozukuyoruz ama en guclu imp. guildlerinden biriyiz sanirim hatta tek su an gelismis imp. guildi biziz turkler arasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ya tamam anladık süpersiniz tamam ya...[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 corbantiste çok içine kapalı yaşadınız kaç ay boyunca.. eclipse serverına laf edip durdunuz.. kimse sizi saymaz tabi normaldir..[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: xieon, 27 Mayıs 2005 15:34 tarihinde demiş ki: ya yeter eclipsede eclipsde corbantistdede bir suru turk oyuncu bunlarida hesaba katin artik var olmuyan bir guild gibi gozukuyoruz ama en guclu imp. guildlerinden biriyiz sanirim hatta tek su an gelismis imp. guildi biziz turkler arasinda Ben ne yapabilirim arkadaşım hiç duymadım sizi sadece bildiğimi söylüyorum. Ha en çok türk eclipse de var bende onu söyledim. Doğru bişey bu dediğim. Siz kendinizi duyurmadıysanız bana düşen bişey yok zannımca.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 İcine ne kadar kapanik kaldi bilmem ama herhalda oyle gerektigi icin oyle olmustur herhalde bende kuruldukdan 2-3 ay sonra geldim fakat bir cok eclipsdeki oyuncu bunu bilmesine ragmen goz ardi ediyor benim demek istedigim tabi eger siz hic duymadiysaniz ona birsey demem benim derdim duyupda gormezden gelenlerde oyle yada boyle burdada sehir var burda insan var haberiniz olsun NOT: Bu arada sizin servera laf eden kisi tanimoyurm benim hatirladigima gore bende laf etmedim tabi ettiysem herkez adina ozur dileriz sonucda ordanda bize laf eden oldu bizde koskoca serveri saymamazlik etmedik [Bu mesaj xieon tarafından 27 Mayıs 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bu arada tamam bizi soylemiyorsunuz anladikda bildigim kadariyla infinty ve lowca dada turk var gerci eclipsedekiler kadar cok degil bunu kabul ediyorum ama en azindan bunlarida belirtmeliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 serverların us mi eu mu olduğunu nasıl anlıcaz?[signature][hline]May the force be with you, always Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Login ekranında server isimlerinin yanında yazıyo. Kaçırman imkansız.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: progamer, 27 Mayıs 2005 21:43 tarihinde demiş ki: serverların us mi eu mu olduğunu nasıl anlıcaz? ya pardon ya biraz salak bi soruydu uzun süre oyuna girmiyince böle oluo :) :) :) :) :) :) :)[signature][hline]May the force be with you, always Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 evet total experience paketim şu an elime ulaştı, 1 saatlik update yapıyor şu anda. sabırsızlanıyorum. merak ettiğiniz bi durum varsa total exp. hakkında sorabilirsiniz. bu arada hatırlarmısınız bilmiyorum bir zamanlar bir xerec fermoth vardı :) eclipseteydim bende, ama guildin adını unuttum. önceleri dark legion'du beraber kurmuştuk, sonra ben gene bi ayrılık yaşamıştım döndüğümde adı değişmişti..vs neydi o guild? eclipse 'de nerelere gelebilirim. guildler nelerdir? tekrar bir grubun içinde olmassanız bu oyunun zevki çıkmıyor bence... [signature][hline]www.viscus.net [Bu mesaj bounce tarafından 13 Haziran 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 1 saatlik patch mi??? oley demek patchlerde içinde kehkehkeh[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 patchler içinde evet:) bu arada türk imperial guild kalmamış oyunda ?[signature][hline]www.viscus.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 peki patchler ayrı cd lerdemi??? çünkü bende zaten an empire divided var bi sorun çıkmaz issallah[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 corbantiste hun bende total experience ile katildim kesinlikle gel yani super[signature][hline]i'm a jedi like my father before me . Noxlorth Darklight - marksman,scout @ corbantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 @ gwindon total experience cikana kadarki butun patchler + empire divided + jtl ve rage of wookies tek dvd' de[signature][hline]i'm a jedi like my father before me . Noxlorth Darklight - marksman,scout @ corbantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 iyi ozaman sağol[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya bişey daha soracam ben total exp.ı aldımda bişeye kıllandım bunun karton kutusu yok 1-acaba hiçbirindemi yok yoksa g*toş beni kazıklamışmı?? 2-bide benim açık accountum vardı zaten buna göre nasıl ayarliicaz 3-bende empire divided yüklü onun üstüne bunu nasıl yükliicem?hani sadece 1 cd key varya?? acil cevaplarsanız sevinirim...[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bende account yada herhangi bi cd yok yeni başlıcam sadece Total Experience ı alsam yeterli olurmu oynayabilmem için ?[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 total experiance yetecektir.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Gwindon, 15 Haziran 2005 18:28 tarihinde demiş ki: ya bişey daha soracam ben total exp.ı aldımda bişeye kıllandım bunun karton kutusu yok 1-acaba hiçbirindemi yok yoksa g*toş beni kazıklamışmı?? 2-bide benim açık accountum vardı zaten buna göre nasıl ayarliicaz 3-bende empire divided yüklü onun üstüne bunu nasıl yükliicem?hani sadece 1 cd key varya?? acil cevaplarsanız sevinirim... ya bilen biri yokmu???[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar