Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Deniyorum, önümüzdeki ayın 15inde söylerim =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 alanları tanıyorum bende yeni uye oldum isterseniz gelin programda calısıyor internet explorer olması lazım ve login olduktan sonra ana sayfada iken calıstırın.. http://netbux.org/?r=240598[signature][hline]Tikla bakim Neon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 benim girdigim site gunluk 2 $ veriyo yani buda aylik 30*30*20=1800 $ gibi bi para ediyo su anda 72 $ param var ayin 15 ini bekliyorum kaybedicek bişeyim yok arada 5 dakkada bi arama yapiyorum :D Isteyenlere Dip Not : AHANDA BURDA[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Evet ilk once www.paypal.com a uye oluyoruz (paramizin buraya aktarilmasi icin) uye oldukdan sonra mailden active ediyoruz. Not : Tum Bilgilerinizi Dogru ve Eskiksiz vermeniz Sizin Alehinize. Ikinci Olarak http://www.ibux.net/?r=2487 a girerek join e tikliyoruz ardindan bilgileri doldurarar paypal adres yazan yere paypal a yazdiginiz email adresini yaziyorsunuz (yani paypal a kayitli olan mail) kayit oldukdan sonra search e basip rasgele bişeyler ariyorsunuz ondan sonra my account a girip bakiyorsunuz aa 2 $ olmuş :D aramlari 3 dk da bir tekrarlarsaniz guluk 30*2 60 $ kazanabilirsiniz.[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 alan elemanlar varmış,çeki evine gelen paypala eklenen falan filan. ben sıkıldım valla uğraşmıyom artık :D aha size açıklama en basitinden,ben yazdım. 12 senedir bilgisayarla uğraşıp,7 senedirde internet aleminde olmama rağmen şu zamana kadar netten para kazanma olayına hiç girmemiştim. Açıkcası pekte güvenmiyodum tabiiki,bi arkadaşımın aracılığıyla olayı öğrenene,ve doğru olduğunu görene kadar herneyse anlatmaya başlıyorum. Öncelikle olayın mantığını anlatayım: Para kazanacağımız yer bir site,belirli arama motorlarıyla anlaşması var. Ve arama motorlarına nekadar çok kullanıcı yönlendirirse arama motorlarıda okadar çok ödeme yapıyo. Olayın mantığı çok basit.Yapmamız gereken şey siteye üye olmak,ve günde 40 defa arama yapmak.40 defa günde arama limiti var.Arama konusu önemli değil, "asjhaskjf" yazıpta arasanız,arama yapmış sayılıyorsunuz.Aramanızı yaptıktan sonra 10 saniye geriye sayıyor.Ve 10 saniye sonunda paranıza ekleniyor.Arama başına 0,2 cent kazanıyosunuz.Durun hemen ohooo demeyin,hesapladık ve eğer hergün 40 kez arama yaparsanız ayda 24 $ ediyor.Yine ohooo demeyin,işte asıl mantık burada devreye giriyor.Örneğin siz üyesiniz arkadaşınızıda kendinizi referans göstererek üye ettiniz diyelim,arkadaşınızın yaptığı her search hem arkadaşınıza hemde size kazan ekliyor.Yani diyelim ahmet kendini referans gösterdi ve mehmet'ide siteye üye etti.Ahmet,mehmet'in her search edişinden 0,2 cent kazanıyo.Yani her bir dost eklemeniz,katlıyor kazancınızı.Ayda 24 $ yerine 48 $ kazanıyosunuz böylece.Örneğin bi arkadaşım var 28 arkadaşı var. Ve artık kendisi search etmiyor bile.Tam 720 $ kazanmış. Mantık basit,zincirleme gibi.Sizde arkadaşlarınızı eklersiniz böylece ve, siz tıkladıkca arkadaşınız arkadaşınız tıkladıkca siz kazanırsınız çok basit. Üye olmanız için gereken link: http://netbux.org/?r=206458 (benim referansım) Öncelikle burayi aciyoruz. Sonra www.kazancyolu.com/kazancyolu.jpg buradaki gibi dolduruyorsunuz. How would you like to be paid'e "check" diyoruz. Paypal falan sakatmış duyduğuma göre. Stormpay'e bişey yazmanıza gerek yok eğer check'i seçerseniz. Eğer check'i seçerseniz,isim soyisim ve adresinizi yazın.(Doğru olmalı!) Bundan sonra mail'ınıza bi aktivasyon e-mail'ı gelir. Üyeliğinizi aktif edin ve http://netbux.org/login.php adresinden login olun. kazancınız 50 $ olduğunda her ay otomatik olarak yollanır size para.40 dolarsa silinmez bidahaki aya devreder korkmayın :) Login olduktan sonra, Altta seçenekler var,Search,Stats,contacts vs.. Önemli olan ikisi stats ve contacts.Stats kısmında günlük search limitinizin kaçta olduğunu,nekadar para kazandığınızı,size nekadar para yollandığını, kaç arkadaşınız olduğunu ve,onların nekadar kazandırdıklarını görürsünüz. Search ise kilit nokta,aramayı buradan yapacaksınız.Gayet basit. Herkese iyi kazançlar dilerim. [signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] [Bu mesaj Korax tarafından 26 Mayıs 2005 03:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 abi bunu yazana,bulana,acıklayana allah razı olsun da insan hakkaten inanamıyor. simdi karasız kaldım ev adresi isin icine girince. bencede bu olaya girmis biri parayı aldıp almadıgını yazsın bizi bilgilendirsin,çek karsılıksız mı deil mi solesin bizde sizi referans gosterip girelim olaya. hem siz kazanın hem biz :)[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Peki şöyle birşey yapsak, ben bilumum arkadaşlarım adına hesap açsam, kendimi referans gösterip günlük aramam dolunca girip onla arasam ve bunu pek çok kez yapsam, çekleri de farklı isimlerde farklı hesaplara göndertsem ne olur ? Hepsini de farklı IP'lerden yapsam.. Yapan vardır elbet..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 imzama gelin gençler ya hayret bişi...[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 fistan senin referansını aldım teşekkür isterim :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayda 24$ kazanmak için tıklayın Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! [Bu mesaj robinson tarafından 26 Mayıs 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 mailini söyle kontrol ediyim gerçekten benim referansımımı aldın :P ozmn teşekkür ederim hediyemde olabilir ;)[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Yalan oldu bu yalan. PayPal yok ben ne anladım bu işten.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Check gelir evine ? olmaz mı? sen yine benim referansımla bi daha üye ol search yap falan ol hehe[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Fistan abimizin referansını aldık bizde :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Bizim de referansımızı alın efenim bizim başımız kel mi ?[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 benim referans mesajda wallahi...[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayda 24$ kazanmak için tıklayın Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Benim 22 tane kölem var ayıptır söylemesi ama sadece 2, 3 tanesi full search yapıyor her gün. Ama çek işi falan kötü oldu. PayPal istiyorum ya. Çek gelir de o ABD çekini hangi bankada bozdurmayı düşünüyorsun Fistan?! [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 26 Mayıs 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 İşte köleliğe giden ince, uzun yol: http://netbux.org/?r=89822[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Bu fırsat kaçmaz =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Boşverin o fırsatı, gelin benim aşirete.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nizsaints Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Benim titana katılanlara günde ayda 100$ + herşey dahil ref no yu sadece mail atanlara veriyoruz... [email protected] mail&msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 neymiş ülen bu saadet zincirleri falan sakata gelmeyinde ne dim.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam dT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 fistan benide yaptırdı ama para alan varmı 1 ayını dolduran varmı yani ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: SilphatosIce_, 26 Mayıs 2005 19:51 tarihinde demiş ki: Benim 22 tane kölem var ayıptır söylemesi ama sadece 2, 3 tanesi full search yapıyor her gün. Ama çek işi falan kötü oldu. PayPal istiyorum ya. Çek gelir de o ABD çekini hangi bankada bozdurmayı düşünüyorsun Fistan?! ben Akbank da bozdurmayı düşünüyorum valla hehe. Maedros imzama gel :P[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 şimdi ben fistanın kölesimi oldum neyse kötü birine gitmedik hiç değilse :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 benim kölelerimin her birinin padişah gibi değeri vardır yanlız ;)[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar