Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 http://www.teenlifes.web.tr.tc/ Siteyi yeni actık..İlgilerinizi bekliyoruz..[signature][hline]Herşey karanlıgın içindeydi..Aydınlık bile.. Karanlık hüküm sürüyordu Dünya'da..Ben Neden aydınlık olayım? --MURDER OF DARKNESS-- www.MurderOfDarkness.web.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Kötü, göz yoruyor.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 http://www.teenlifes.web.tr.tc/ tık.. giriyorum bakıyorum şimdi.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Nıc nıc nıc.. Beyenmedim.. Hazır Phpbb2 theme'li olan siteleri sevmiyorum..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 çok göz yoruyo ben alışmışım patime :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 evet fazlası ile yoruyor. hazır ve bedava bir sistem kullanılmış. site adı bile öyle :) solaris theme'si idare eder ama insan biraz uğraşıp solaris ismi yerine teen life forumları falan yazar. belki sitenin slagonu new trend falan olur :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 çok fazla reklam kokuyor. pop up açmak istedi mozilla engelledi. aşşada da sitenin garip bi ad-bar'ı mevcut, yönlendir.com olayı sanırım. "gençlerin yeni sitesi" diyemeyiz. hele "GENÇLERİN YENİ SİTESİ" hiç diyemeyiz. reklam var, site dizaynında isim bile yazmamışlar, ve "Üzgünüz, forumumuz şimdilik kapalıdır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." edit: site şimdi açıldı da, forum dediğin sürekli online kalabilmeli :-P[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Haziran 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 benım ie açmadı lam :D bembeyaz bi ekran çıkardı altta yönlendirin reklamı.Sevmedim bu daha çok pörsümüş ikinci bahar(gönüllerde) web sitesi gibi olmuş...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Çok reklam var + renkler çok koyu kaçmış tutacağını sanmıyorum bu haliyle.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Zati site değişt.. www.TeenLife.web.tr.tc ve gerçekten cok teşekkür ederim bir insnaa bu kdr yardımcı olunur yani ne diyeyim..aşagılıya aşagılıya bii hal oldunuz.[signature][hline]www.TeenLifes.web.tr.tc Gençler için kurulmuş yeni site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 off off sizlerle nie paylasıom anlamadım zati[signature][hline]www.TeenLifes.web.tr.tc Gençler için kurulmuş yeni site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Tabiki paticik :D Bu tür klasik reklamlarla genş menç çekemen sitene. [signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club [Bu mesaj Zagg tarafından 16 Haziran 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 övgü alıyosan en güzel yer paticik en tatlı kullanıcılar paticik kullanıcıları... a yok seni beğenmemişlerse: en kötü yer paticik, kullanıcılar da hiçbişeyden anlamaz insanlar.... hep böyle oldu zaten....[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Güzel yapılan işlerin arkasındayız arkadaşım, herkes güzel olmuş da yazabilirdi. Eleştriye açık olmalısın.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ben burayı eleştiri için açmadım[signature][hline]www.TeenLifes.web.tr.tc Gençler için kurulmuş yeni site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 O zaman reklamın iyisi kötüsü olmaz..[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Arndiol, 16 Haziran 2005 17:16 tarihinde demiş ki: Ben burayı eleştiri için açmadım Elestrı her zaman gereklıdır..Ona gore onlem alırsın bu kadar bozulman senın daha hazır olmadıgını gosterır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ole olsun bakalım..[signature][hline]www.TeenLifes.web.tr.tc Gençler için kurulmuş yeni site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar