Seperate Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 netten SE çektim,beta sürümü.Yükledim UOgateway de çekip onu da kurdum,neyse UOgateway tıkladığımd .dll hatası veriyor ne yapmalıyım?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hangi dll?[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 samurai empire'i baska bir dizin altina kuruyor windows programfiles/ea sports olmasi lazim baska dizine kurdugun icinde dll dosyalarina erisemiyor runuo. direk program files kalsoru icine almayi dene bakalim samurai empire'i.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 2 tane harddisk var bnde,windows yüklü olana mı almalıyım? bu arada MSVBVM60.DLL bunu bulamadı yazıyor program files içine attım ama yok yine çalışmadı [signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... [Bu mesaj Seperate tarafından 16 Haziran 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Burdan Download edebilirsin Dll i eklersen sorun kalmaz diye düşünüyorum.[signature][hline]Amaç için çabalar amaçsız kalınca ağlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: kenzap, 16 Haziran 2005 17:16 tarihinde demiş ki: Burdan Download edebilirsin Dll i eklersen sorun kalmaz diye düşünüyorum. ne denir ki bunun üzerine en az 5 farklı foruma başlık açtım ama sorunu sen hallettin allah razı olsun :-)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar