Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Oyunculuk dediğiniz gibi çok güzeldi. Ayrıca konu da bence güzeldi. 10 üzerinden 8 verilir filme yani.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Beni çeken bir konusu var. Ayrıca "You killed him?" "No, I shot him.Bullets and the fall killed him." Yani, yeterli olduğunu düşünüyorum =P.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Filmi beğendim. Fena değil. Çok iyi sahneler var. Gittiğine değiyor diyebilirim. Gayet eğlenceliydi. [spo1=Spoiler]Ben böyle tesadüfler üzerine kurulu filmleri pek sevmiyorum açıkcası. Daha realite istiyorum ama gene de güzeldi film. O filmin sonunda Tom Cruise'un sandalyeye basıp düşme sahnesi de muhteşemdi. :)[/spo][signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 sinemada izledim, eh işte..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 33) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Alexi_Septimus, 17 Ekim 2004 13:28 tarihinde demiş ki: Beni çeken bir konusu var. Ayrıca "You killed him?" "No, I shot him.Bullets and the fall killed him." Yani, yeterli olduğunu düşünüyorum =P. evet filmin güzel yerlerinden biride buydu. genel olarak sevdim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Benim gayet hoşuma gitti film.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 izlerken sıkılıyormuş izlenimine kapılıyorsunuz;ama birde bakıyorsunuz filmi seyredivermişsiniz.[signature][hline]*!every man dies,not every man really lives* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 sıradan bi film tom cruise a kötü adam rolü yakışmış.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Gece klubü sahnesinde çalan parça "Ready Steady Go". Espiriler ve mizah unsurlarıda gayet hoştu. [Bu mesaj sniper tarafından 19 Ekim 2004 11:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Attığını vuran adamın metroda karşılıklı atış anında tek isabet elde edememsi saçmaydı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: sniper, 19 Ekim 2004 11:28 tarihinde demiş ki: Gece klubü sahnesinde çalan parça "Ready Steady Go". Espiriler ve mizah unsurlarıda gayet hoştu. [Bu mesaj sniper tarafından 19 Ekim 2004 11:29 tarihinde değiştirilmiştir] bu sarki las vegas adli dizininde muzigi[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 O şarkı aynı zamanda Bourne Identity'de arabayla kaçış sahnesinde kullanılmıştı :). Filme bugün gittim, çok beğendim. Hikaye'de çok güzel, oyuncularda çok iyi. Gece çekimleride harika. Kısacası gidilesi film.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 valla o trende bana da saçma geldi orası ama işte sonunu iyi bitirelim ayağına yapmışlar orayı zaten tom cruise jamie foxx'u vurmazdı bence her şekilde...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bunun sanırım spoiler filan olması gerekiyordu.Filmi izlemeyenler için (örnek ben) pek iyi bir açıklayıcı cümle olmamış. :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 [spo1=metro sahnesi hakkında]arkadaşlar yannız o sahneden önce binadalarken tom cruise un omzundan wurulmuş we kan kaybetmekte olduğunu unutmayalım. hoş gerçi metro sahnesine kadar baya koştu atladı falan ama...[/spo][signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 [spo1=Spoiler]tamam da gene de kaç yıllık katil yani bir şarjor boşalttı adamı vuramadı bizim yarım saat once ilk defa silah tutan zenci kaç yıllık katili vurdu karnından yani gene de şans işi ama saçma olmuş fakat onun dışında guzeldi film hem de çok...[/spo][signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 [spo1=Bir başka garip olay:]Ona bakarsanız şehrin tam ortasında telefonun çekmemesi çok saçma, ayrıca pilin bitmeside klişe.[/spo][signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor [Bu mesaj LathspeLL tarafından 20 Ekim 2004 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 ya bana çok güzel demişlerdi ne diyim sizin yorumları okuduktan sonra gitmem o zaman herhalde[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Filme kötü demiyoruz ki... Film çok güzel bence, kesin git.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 said: LathspeLL, 20 Ekim 2004 00:10 tarihinde demiş ki: [spo1=Bir başka garip olay:]Ona bakarsanız şehrin tam ortasında telefonun çekmemesi çok saçma, ayrıca pilin bitmeside klişe.[/spo] [spo2=hakkaten]telefonun çekmemesi cidden çok saçma, adam yer altında bi yere de girmiyo direk sokağın üstündeyken bile çekmedi telefon :)[/spo] bizim yaptığımız yorumlar kötü yönde deil, gayet ii bi film. şu sıralar görülmesi gereken filmlerin başında gelir bu film[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Şu an vizyonda olan en iyi filmlerden birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Müzikler çok çok güzel. Biraz daha actions olması lazım ilk yarı iğrenç sıkıcı en güzel kısmı gece kulübünde geçen bölüm bence onun dışında vasat[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 çok iyi olmasa da harcadığın zamana değecek bir film. ancak filmi kurtaran tom cruise. o olmasa muhtemelen ikinci sınıf aksiyon filmleri kategorisinde olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ya arkadaşlar bu filme hangi akla hizmet aksiyon filmi diyebiliyosunuz ? tom cruise ve elinde silahı varsa o film aksiyon mu olmak zorunda anlamadım ben .. gayet psikolojik gerilim bi filmdi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 @jankis Birincisi action sahneleri var denildi.İkincisi akla hizmet degil ,burada milleti bilgilendiriyoruz.Ucuncusu bir lafı etmeden evvel topic e $oyle bir goz at kim ne demis, kim ne sacmalamı$ ona gore yazı yaz.[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar