Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Collateral (Tom Cruise)

micha

Öne çıkan mesajlar

Filmi beğendim. Fena değil. Çok iyi sahneler var. Gittiğine değiyor diyebilirim. Gayet eğlenceliydi.
[spo1=Spoiler]Ben böyle tesadüfler üzerine kurulu filmleri pek sevmiyorum açıkcası. Daha realite istiyorum ama gene de güzeldi film.
O filmin sonunda Tom Cruise'un sandalyeye basıp düşme sahnesi de muhteşemdi. :)[/spo][signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sniper, 19 Ekim 2004 11:28 tarihinde demiş ki:
Gece klubü sahnesinde çalan parça "Ready Steady Go".

Espiriler ve mizah unsurlarıda gayet hoştu.

[Bu mesaj sniper tarafından 19 Ekim 2004 11:29 tarihinde değiştirilmiştir]

bu sarki las vegas adli dizininde muzigi[signature][hline]ErnestRulazz..
Sosyal ağlarda paylaş

O şarkı aynı zamanda Bourne Identity'de arabayla kaçış sahnesinde kullanılmıştı :).

Filme bugün gittim, çok beğendim. Hikaye'de çok güzel, oyuncularda çok iyi. Gece çekimleride harika.

Kısacası gidilesi film.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Spoiler]tamam da gene de kaç yıllık katil yani bir şarjor boşalttı adamı vuramadı bizim yarım saat once ilk defa silah tutan zenci kaç yıllık katili vurdu karnından yani gene de şans işi ama saçma olmuş fakat onun dışında guzeldi film hem de çok...[/spo][signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

ya bana çok güzel demişlerdi ne diyim sizin yorumları okuduktan sonra gitmem o zaman herhalde[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LathspeLL, 20 Ekim 2004 00:10 tarihinde demiş ki:
[spo1=Bir başka garip olay:]Ona bakarsanız şehrin tam ortasında telefonun çekmemesi çok saçma, ayrıca pilin bitmeside klişe.[/spo]
[spo2=hakkaten]telefonun çekmemesi cidden çok saçma, adam yer altında bi yere de girmiyo direk sokağın üstündeyken bile çekmedi telefon :)[/spo]

bizim yaptığımız yorumlar kötü yönde deil, gayet ii bi film. şu sıralar görülmesi gereken filmlerin başında gelir bu film[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

@jankis Birincisi action sahneleri var denildi.İkincisi akla hizmet degil ,burada milleti bilgilendiriyoruz.Ucuncusu bir lafı etmeden evvel topic e $oyle bir goz at kim ne demis, kim ne sacmalamı$ ona gore yazı yaz.[signature][hline]To be or not to be
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...