hellspe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ardadaşlar bi kız var be buna cok pis aşık oldum (platonik) unatamıorum kafaı yicem kac aydır depresyon modundaym bi yardım edin nası kurtulcam bu durumdan yoksa kafaı yicem ben ya :([signature][hline]semPATİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 erman benim taktiği uygula, beyninden sil.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 silemiom abi ya beynim silmek istese bile kalbim izin vermio atamıorm hayatımdan of be of[signature][hline]semPATİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bu durumun kurtuluşu unutmak da gerçekleştirmek söylemek kadar kolay diil tabi[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 erman mı ? mchelen mi bu hauaheha[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 git başka birini bul[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 pati diince başka birine aşık olunu sanki...[signature][hline]semPATİ [Bu mesaj hellspe tarafından 16 Haziran 2005 02:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Abi madem aşıksın buna eminsin aklından ve kalbinden silemiyorsun aş bu platonik. Neyi bekliyosun konuş onla (yerse tabii demesi kolay yapması zor :P) anlat durumu kıza böle böle de. Not:reflexlerini aktif hale getir her hangi tokat için hazılıklı ol :)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 4 kere acıldım kıza artık 5. kez acılrsam bıkar benden nefret eder heralde[signature][hline]semPATİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 sürekli alkol al,sirozdan öl geber.. manyak mısn hayatta senden daha önemli bşka birşey yoktur,öyle yok kız var,ölüyorum bitiyorum aman ben nerdeyim fln filan yapacaksan o zmn haketmiyorsun kendini,boşverseene ya hayatta o kdr çok zevk var ki o kız üzerine kurulu değil hayat salla gitsin yaşamana bk sen alla alla ya :-)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 valla ben 10-15 defa açılmıştım , sonunda da kazanmıştım :P bıkmadan usanmadan açıl...hatta şöyle de diyebilirsin durmadan ; "arkadaşlarıma çıktıımızı söliyim mi ? hadi gel çıkalım , sevgilim benim" vs. kız en sonunda bıkar ve böylece mutlu sona ulaşırsın :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ama kızın benle istemedem cıkması istemiom o zmn'da yuzsuzluk gibi olur die dusunuom[signature][hline]semPATİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: HymnOfSnuk, 16 Haziran 2005 07:44 tarihinde demiş ki: valla ben 10-15 defa açılmıştım , sonunda da kazanmıştım :P bıkmadan usanmadan açıl...hatta şöyle de diyebilirsin durmadan ; "arkadaşlarıma çıktıımızı söliyim mi ? hadi gel çıkalım , sevgilim benim" vs. kız en sonunda bıkar ve böylece mutlu sona ulaşırsın :P ben bunu bi yerden hatırlıyorum:P[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: hellspe, 16 Haziran 2005 11:19 tarihinde demiş ki: ama kızın benle istemedem cıkması istemiom o zmn'da yuzsuzluk gibi olur die dusunuom tabiki bence de öyle olur..bence artık kıza aşık diilmişsin gibi yap .onun bi şekilde dikkatini çek aynı ortamlarda bulunduğunuzda fazla ilgilenme normal ve doğal davran.kız eğer senden bieazcık da hoşlanıyosa hemen ilgisini çeker ve seni yakın takibe alır.yavaş yavaş arayı ısıtırsın sen de yine çok üstüne düşmeden kızın hareketleri bence daha bi yakınlaşır.sen de bi daha açılırsın bu sefer kız heyecanlanır çünkü sen ilgilenmiyomuş gibi yapıyodun ya ..kabul edebilir....[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Unutabilirsin. Almora dinle bol bol :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ya intihar et ya oldur ya benimsin ya kara topragin sarkisini soyle sonrada 2 linkin park dinle kendine gelirsin ya eninde snunda unutucaksn sadece ozmana kadar bekle[signature][hline]gürültü kutsaldır :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar