Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızları anlayabilmek için


IMGOINGTOWIN

Öne çıkan mesajlar

15-19 yaşlarındaki çoğu genç kızın erkek şarkıcı, futbolcu vs. gibi kişilere hayranlık üstü bir hayranlığı var. herhalde buna fanatizm deniyor ya da başka bişey?! arkadaşlarının yanında konuştukları konuların %80 ini bunlar oluşturuyor. ağızlarında "ayyy, çok yakışıklııı" , "ayy, ona bayılıyoruuumm, canım, aşkım benim" gibi zaman ilerledikçe anlamını yitirecek söz kalıplarını bulmak mümkün.!

#1 lise 1 öğrencisi, sınıfımdaki bir kız, futbolcu ümit davala ya aşırı şekilde bağımlı. kendisinde davala nın bütün resimlerini bulmak mümkün. kız o herifi sırf görebilmek için okulu kırıp florya ya antreman sahasına bile gitti.

#2 sınıfımdaki 4lü bir kız grubuda duman a hasta. bostancı kültür merkezindeki konserinde duman üyelerinin kıllı vücutları için 36 poz çekmişler ve albüm yapmışlar. ders boş olduğunda 2 walkman i paylaşarak tek kulaklıkla dördü birden her zaman onları dinliyor.hatta o kızların biride, içinde brad pitt in fotoğraflarının, yüzüklerin efendisi ndeki kıvırcık saçlı mavi gözlü çocuğun, filmden görüntülerin yer aldığı bi dosya var.

#3 sınıfımdaki bir kızda ingiliz r&b grubu blue grubundaki iki çocuğa bayılıyor. kızın elinde her hafta şu gazetelerin verdiği genç kız dergilerilerinden alıyor. her sayılarında en az 3 adet poster veriyorlar. neyse kız benden blue nun şarkı sözlerini getirmemi rica ediyor ve bende - sırf kız güzel olduğu için güzel olmasa getirmem - getiriyorum. bir keresinde kız bana grubun üyesi ryan mıydı neydi neyse "ryan a bayılıyorum. çok yakışıklı" demişti. kız art niyet taşımıyordu ama bana ne adamın yakışıklılığından?!

#4 otobüste lise 3e giden bir kızın defterinin üstünde goal dergisinden kopartılmış futbolcu resmi görmeme ne demeli.?[hline]So need your love, so fuck you all

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Erkeklerde bu hastalık yok. Yani en azından bende. Hiç bir ünlüye hayran değilim ya da hiç bir ünlü fantazilerimi de süslemiyor. Çok mu düşük takılıyorum ne? :D

Ha ama kızlarda bu kesin var, o ayrı.[hline]Remember, the death is not the end, only a transition.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dresquin, 18 June 2003 21:32 tarihinde demiş ki:
said:
Necromancery, 18 June 2003 21:27 tarihinde demiş ki:
sen hastasin ama kızların ki başka demek istiyor yani adam çıkıp evlenelim dese arada 20 yaş olsa sırf adam artist ve ünlü oldugu için evlenir bide yakışıklı göründüğü için[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw


Hic kiz oldun mu, hic öyle bir teklif aldin mi, alan gördün mü?[hline]Siyah Kahve.com, Ebedi kahvelerin mekânı.


zaten olsa diyoruz[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
IMGOINGTOWIN, 18 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki:
j.lo gelse tabii ki bende buradayım ama
konu bu değil![hline]So need your love, so fuck you all


ne ki ya konu? birisi aşırı hayranlığı sadece kızlara maletmenin yanlış olduğunu kanıtlamış, sen de hem kabul etmiş hem de lafı çevirmeye çalışmışsın.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Llama ya katılıorum hakkatende kızların hemen hemen hepsinin özelliklede 17 18 yaşlarında böle çok yükseklerden hayran oldukları "ay ölüyorum bitiyorum" dedikleri tipler oluo ama en fazla bi iki sene içinde gerçeğin farkına varınca bizlere dönüolar nasılsa :D
bu arada yüksek derecede Laetitia Casta hastası olduumu belirtmeden geçemeyeceim![hline]Melkor; kötülügün her formunun efendisi. Bazi zamanlar zalim, korkutucu. Bazi zamanlar insafsiz bir iskenceci, bazi zamanlar kitleleri imha eden ordularin komutani, bazi zamanlar ise afdileyen yüzünün altinda, ögütleri ile insanlari, elfleri zehirleyen bir fesat düsünceler yayicisi. Her ne şekilde olursa olsun Arda'dan sürüldüğü zamana kadar geçen yaklaşık 31 bin yılda Orta Dünya'nın tüm kötü yaratıklarının tek ve büyük efendisi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kızlar uzaylı değildir.....

Bahsettiğiniz aşırı hayranlık genelde 13-14 yaşlarındaki kızlarda görülür. Çevremdeki hiçbir kızda o yaştan sonra böyle aşırı bir hayranlığa rastlamadım.
Beğendikleri, Tv'de görünce kanal değiştirmedikleri, dergilerde onların hakkında bir yazı görünce okumadan edemedikleri ünlüler yok mudur? Vardır tabi ki de ama hiçbir mantıklı insan bu beğeniyi fanatizme, kendini adamaya, kendini parçalamaya vardırmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim sınıftaki her kız boyle.Ehehe boyle olmayanı kendi aralatından dışlıyolar bide..Ama çok eğleniyoz arkadaşlarla.Okulun son haftası 1kız ark .sırf bred pıtt posteri eriyo diye 7.5milyona dergi almış.Gittim ben bu dergiyi alıyom dedim kıza bana senin olsun dedi:)
Ayrıca yine sizin kızlar biraz daha insancıl belki inanmassın ama bizim sınıftan bir kız Bulgaristan dan özel Enriqe Illgesias cd si getirtti.
Kızlar bole işte ama hiç boşuna kasma KIZLARI ANLAMAK İMKANSIZ![hline]_K_SeD_ saygıyla sunar...
Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
kyle:Ooo BABA hoşgeldin...
baba:hoşbulduk,hoşbulduk...
kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu?
baba:Benim kafamı bozmayın.!!!
Artık Level Atlamak İstiyum....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya beyler boşverin kimin hastası olursa olsun takmayın size zararımı var.Bizim okuldada var öyle kızlar ama takmıyoruz aksine bizimkiler onlarla dalga geçiyor.
"Mehmet okur akşam nasıldı." falan filan zavallı kız daha o ismi ağzına almıyor[hline]Onurum Yaşamımdır

[Bu mesaj rubel tarafından 19 June 2003 08:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben anlamıyorum kızları.Ama zaten anlasak daha farklı olmazmıydı durumumuz?Şu anda kızların çoğu(17-18 yaşalrında)kendielrinden büyük insanlarla çıkmaya hevesliler(Hayat bilgisi izleyenler vardır.Orada kız[törpümü ne varya:D]bunun sebebini güzel açıklamıştı"Bir şunlara bak birde çıktığım adama.Hangisini tercih edersin?"[Ehe izleyen bilir.Erkekler bir deneme yapıyordu sınıfta])Galiba olgun insanları tercih ediyorlar.Ama ünlülere hayran olanları anlamıyorum bak.Yaaa Tarkan'ın nesi yakışıklı bea?Adam saçları kısayken yakışıklı sayılırdı tamam(eheh söyleyene bak ama.Yakışıklılık abidesiyimdir:D)Ama uzetınca aynı şeye benzedi.Şeye...Nese anlayı verin.Kızıyorlar ben söyleyince.Bende bazı kişilere hayranım ama odam onların posterleriyle dolup taşmaz(gerçi odada oyun posterlerinden yer kalmadı ama:))Yada gördüğüm her yerde "Ayyyyy.Hasatyısım bunun.Ayyy ne yakışıklı(ehem.Güzel olacaktı:D)Ayyy tutmayın beniii"diye bağırmam(Haa Amy Lee'yi görürsem tutmayın beni diye bağırabilirim ama:D)Yok arkadaşlar yaa.Biz kızları anlamaya uğraşmasak daha iyi.Kızlarda bizi anlamıyorlar zaten.Bırakın böyle devam etsin.Yoksa düşünmekten kafayı yeriz[hline]İnsanlar dehşet icinde.Elfler ormanlarina çekilmis dış dünyayala baglantialrini kesmisler.Cüceler dağlarinda baltalarini bileyerek vakit geciriyor.Tum ırklar korku içinde bekliyorlar.Sadece bir drow bu karmaşanın ortasinda kilicini kaldirmis büyücü dostunun emrini bekliyor.Bu savaş gercekten kayda değer olacak.Belkide bu son savaş olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...