BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ben he man cizgi film iken cok severdim oyunuda action bisiye benzio cıkınca denemek lazim ahada adres Link:He-man is back :)[hline]"... milletin hayatı tehlikeye maruz kalmadıkça harp bir cinayettir. " Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bence pek güzel olmamış. ama he-man he-mandir.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 gölegelerin gücü adına he-man(erkek-adam):) valla deli kanlı oyun olur bence sonuç karakteri erkek-adam ama ps2 olayı bozuyor insan ps1 için yapar bende iğrenç gerafiklerle he-man oynardım hiç oynamamaktan iyidir.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bende ps1 de herkul vardi biaralar o guseldi biraz :)[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Voltran olsa daha guzel olur veya Street Fighter`in daha degisik action tarzli turleri ciksa keske..[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar