BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ben he man cizgi film iken cok severdim oyunuda action bisiye benzio cıkınca denemek lazim ahada adres Link:He-man is back :)[hline]"... milletin hayatı tehlikeye maruz kalmadıkça harp bir cinayettir. " Mustafa Kemal ATATÜRK
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bence pek güzel olmamış. ama he-man he-mandir.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 gölegelerin gücü adına he-man(erkek-adam):) valla deli kanlı oyun olur bence sonuç karakteri erkek-adam ama ps2 olayı bozuyor insan ps1 için yapar bende iğrenç gerafiklerle he-man oynardım hiç oynamamaktan iyidir.[hline]I'm a lost soul in frp
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bende ps1 de herkul vardi biaralar o guseldi biraz :)[hline]Façiku Afikiki?
-ryan- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Voltran olsa daha guzel olur veya Street Fighter`in daha degisik action tarzli turleri ciksa keske..[hline]i have no tears, there is only pain
Öne çıkan mesajlar