Fefe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Evet bazı addonları koyunca aktif olmuyorlar. Acaba bunlar için macro mu yazmam lazım ? Birde item matrix ve My inventories yada Allınoneinventories addonlari çalışmadı yada çalıştıramadım. Nasıl yapacağımı öğretirseniz sevinirim.[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bazi addonlar zaten sorunlu oluyor. Eger degillerse, otomatik aktif olmuyorlardir veya hic acmamissindir. Login olduktan sonra karakter secme ekraninda sol altta addons olacak, ona tikla orada isaretli olmasi lazim tüm addonlarin. Addonlarinin bu versiyona uygun olup olmadigini anlamak icin WoW klasöründe interface dosyasinda addons a gir, orada addonlarinin klasörlerini göreceksin. Ac mesela bir klasörü, .toc uzantili dosyayi bul ve text editörüyle ac (notepad vs.). Version number 1500 olmali. En son olarak hicbir sorun yoksa, download ettigin yerdeki aciklamalara veya yine o toc dosyasinda bulabilecegin aciklamalara veya klasörde bulabilecegin readme tarzi seye bak. Orada calistirmak icin gerekli komutu bulabilirsin. Mesela atlas addonu /atlas yazinca aktif oluyor vs.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 www.curse-gaming.com adresine girip, WoWToc adlı küçük uygulamayı çek. Bu uygulama bütün addonlarının versiyon numaralarını değiştirecektir. Çalışacağını sanıyorum sonrasında.[signature][hline]Fear the Cutie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Gangren, 16 Haziran 2005 09:00 tarihinde demiş ki: www.curse-gaming.com adresine girip, WoWToc adlı küçük uygulamayı çek. Bu uygulama bütün addonlarının versiyon numaralarını değiştirecektir. Çalışacağını sanıyorum sonrasında. Dediğin yerde dediğin program adını arattım ama bulamadi...[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ya wow addon fixer diye bişi indirdim ama folderı ynalış goruyo pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Fefe, 16 Haziran 2005 01:09 tarihinde demiş ki: My inventories yada Allınoneinventories addonlari çalışmadı yada çalıştıramadım. Nasıl yapacağımı öğretirseniz sevinirim. myinventory için /mi help yazarsan bütün komutlaı görürsün.senin işine yarayacak komut /mi replace bu komut ile normal çanta açtığında bütün çantaların açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Teşekkürlerimi sunuyorum Mosquito ! Demek hepsinin aktif etme kodu varmış :)[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: mADmaXimus, 16 Haziran 2005 10:32 tarihinde demiş ki: ya wow addon fixer diye bişi indirdim ama folderı ynalış goruyo pff En son hangi dizinden calistirdiysan kurulu WoW olarak onu goruyor sanirim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar