elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben ciddiyim abi bağlantısı iyi olan biri gelsin kursun zaten kaç kişi girecek ki, ortam olur hem kimden ne çektiğini bilirsin.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Grimwolf, 15 Haziran 2005 13:59 tarihinde demiş ki: Allah allah ben de enayilik var galiba... 1 yıldan fazla süredir hem üniversite bağlantısından hem de evdeki 256k adsl bağlantıdan dc ve torrent kullanıyorum. Daha hiç netlimiter kullanmadım kullanmaya lüzum da görmedim. Zaten kullansan da dl başına ne kadar değişecek 2-3 kb. Limiter kullanmam kullananı sevmem bu yüzden de Türk hublarına girmem ve Asgard, Sky ve Area51 networklerinden de vazgeçmem... Dünya'nın heryerinde kullanılıyor netlimiter Türk'lere has birşey değil sonuçta. Ben en kral torrent sitelerinde de gördüm limit koyanlari. 256k adsl ile max. 6kb ul yapıldığı zaman dl max 10-12 arası oluyor. Sonuçta kimseye enayi demiyorum sen o şekilde kullanırsın, ben bu şekilde o senin tercihin, saygı duyarim.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Zopik, 15 Haziran 2005 03:54 tarihinde demiş ki: netlimiter kullanmadan orası paylaşım ortamı olmaz anca chat kanalı olur. adsl'de max upload verdiğinizde downloadınız sürünür sanki bilmiyorsunuz. ha ne olur hayvanlık edip 1 kb ile limitlenmez, hattınıza ve upload hızınıza göre limitlersiniz. bir kaç kb ayırırsınız sizi etkilememesi için ... 6kb nerde 26 kb nerde ... amaç downloadken ve arada bu kadar fark varken var mı aranızda limitlemeden upload yapacak adam? hiç sanmıyorum ... Aksini Düşünüyorum. Şimdiye kadar hiç kullanmadım netLimiter ve hiçbir sorun çekmedim. 6ile upload yapıpı 20lerle download yaptım ve hala yapıyorum. Netlimiter bencillik bence başka birşey değil.[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 toledor şanslıymışsın :D benden 6-7 k ile alıyorlar geçemiyorum download da 10 - 11 k yı[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ben kullandigim edonkey(bir zamanlar) ve emule de bile upload limiti koymayip dosyalarimi paylastim,millet ne ac gozluymus ki 3-4 kb daha DL edebilmek icin uploadina limit koyuyor?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 siz istersinizde ben açmazmiyim..[signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah my blog! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 helal...[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Hub is up! paticik.no-ip.org:411 iyi paylaşmalar[signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah my blog! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 valla bravo[signature][hline]bloody mess all over my clothes! => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 anaaa[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya açık port istiyor :) bende portlar açık ama passive deyim. Aktif olup port aralığı verince bağlanamıyorum o ayarı kaldıramazmıyız ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 :tebrikz:[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Açıldı güzel oldu da... Bomboş vallaha akşam dolar inşallah : )[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 You havn't got enough slots open, you've got 1 and the minimum allowed is: 2 Öffff[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 slot aç sende ne öff ü lol[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 3 - 4 kb olsa başım üzerine. Net limitersız ancak 10la çekebiliyorum. Bytelara düştüğü oluyor (Evet byte hani kilobyteları oluşturan tipler).[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ana açılmış ehehe.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 lan kimse yok öf ya. Gelin Abi yeni topicaçıyorum orda.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 haha dedim[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ulen bari burda netlimiter kullanmayin millet'den lsit bile alamiyom baytlarla geliyo :([signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah my blog! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 netlimiter farz ehu ama min 3-4 kb da tutun bari hehe birde bizim hubda öyle film dir ıvır zıvır paylaşımı pek olmaz baglantı kötü herkesin mp3 resim fln cekilir bence :)[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar