elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Gavur hublarında gezip bi bok çekemekten anam ağladı, paticik hubı istiyoruz ![signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 unofficialdı ama o.. hem bu makine foruma anca yetiyor diyeceğim ama ayıp olacak gül gibi makinemize :)[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 fena fikir değil aslında[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Güzel olur baya..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Unofficial olması önemli değil ki, patiler bir arada olsun upload sorunu çekilmesin maksat.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bencede iyi olur, dc++ kullanıyorum, acayip iyi olur ya, dosyalarımızın alayını paylasırız, ancak kedi kelicek birazdan ve diyecekki; " sayfamız yenilik sürecini assın, herşey olucak, mrk etmeyin " bunun icin bekleyelim görelim diyorum..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 heh avp açmıştı o hubu , şimdi görür açar merak etmeyin :D[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Mayhem, 14 Haziran 2005 18:40 tarihinde demiş ki: " sayfamız yenilik sürecini assın, herşey olucak, mrk etmeyin " +1[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 eski hub paticik.com adıyla açılmamıştı ki?[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 netlimiter kullanıp uploadı sınırlayan toptur eşşektir gaydir ama[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 evet blackchaos bende uyuz oluyorum su netlimiter kullananlara, bir kere olsun acıp limitlemedim, ne anlarlar ya..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yarin bi ara$tirayim bakalim nedir ne degildir ? belki kurariz ;)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 nasıl olacak? nasıl kuruluyor? bilgi verin, yardım etmeye çalışayım.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben bi kere heves edip girişmiştim Dynamick den bilgi almıştım da sonra benim 256k adslle olmayacıgını farkettim ve yalan oldu.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 netlimiter kullanmadan orası paylaşım ortamı olmaz anca chat kanalı olur. adsl'de max upload verdiğinizde downloadınız sürünür sanki bilmiyorsunuz. ha ne olur hayvanlık edip 1 kb ile limitlenmez, hattınıza ve upload hızınıza göre limitlersiniz. bir kaç kb ayırırsınız sizi etkilememesi için ... 6kb nerde 26 kb nerde ... amaç downloadken ve arada bu kadar fark varken var mı aranızda limitlemeden upload yapacak adam? hiç sanmıyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben limiter kullanmıyorum yabancı serverlarda 4-5kb upload 15kb da down yapıyorum. Zaten açık kalınca 256k lar 4-5kb ın üstüne çıkamaz. O yüzden netlimiter kullanıp herşeyi 1kb ile çekmenin anlamı olmaz.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hehe blackchaos kullanmıyormusun yoksa kullanamıyormusun :D lol[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 avp yi ikna edelim kurarız :)[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: elma, 15 Haziran 2005 09:07 tarihinde demiş ki: hehe blackchaos kullanmıyormusun yoksa kullanamıyormusun :D lol sus lan ![signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Netlimiter'siz ul yapılırmı? Sanmıyorum :) Ul'a limit koyulmadiği zaman hat felç ne dl yapabiliyorsunuz, ne web'de gezebiliyorsunuz, ne msn'den muhabbet edebiliyorsunuz vs vs.. Herkes kendi imkanları dahilinde gönderir, bence en mantıklısıda budur.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: huntercik, 15 Haziran 2005 13:38 tarihinde demiş ki: Netlimiter'siz ul yapılırmı? Sanmıyorum :) Ul'a limit koyulmadiği zaman hat felç ne dl yapabiliyorsunuz, ne web'de gezebiliyorsunuz, ne msn'den muhabbet edebiliyorsunuz vs vs.. Herkes kendi imkanları dahilinde gönderir, bence en mantıklısıda budur. Bilgisayarın başında olmadığımız zaman kullanmasak ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Tabi bu konuda haklısın makina başında değilken kullanılmıyabilir, paylaşmak güzeldir sonuçta ;)[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bir elin nesi var iki elin sesi var[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Allah allah ben de enayilik var galiba... 1 yıldan fazla süredir hem üniversite bağlantısından hem de evdeki 256k adsl bağlantıdan dc ve torrent kullanıyorum. Daha hiç netlimiter kullanmadım kullanmaya lüzum da görmedim. Zaten kullansan da dl başına ne kadar değişecek 2-3 kb. Limiter kullanmam kullananı sevmem bu yüzden de Türk hublarına girmem ve Asgard, Sky ve Area51 networklerinden de vazgeçmem...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ben linuxte hib kurabilirim diyen benle kontak kursun[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar