Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Tabiki birileri sunulan fikre karşı cıkıcam muhalefet olucak, bunda yanlış birşey tabiki yok, ha bi insan herşeyede muhalefet olabilir, bununda zararı yok. Ama "Sacmalama olmaz öle şey" dedğilde "bence öle değil böle cunki şöle şöle şöle" demek lazım işte[signature][hline]Beş Hececiler
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Mavi, 16 Haziran 2005 01:18 tarihinde demiş ki: Cuce adam ol alırım aklını geçen günde yamuk yaptın... bu son olsun. aman banada patlamayın cüce'nin esprisine espri ile karşılık verdim yanlış anlaşılma olmasın.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 *!mavi tırsar*[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The...
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 @Mavi Mode: Polat Alemdar.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yok cidden tırstım millet bayağı çıkışmış baksana dedim bizim mesajıda yanlış anlayacaklar şimdi.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Arden, 16 Haziran 2005 01:29 tarihinde demiş ki: Platon kardeş cüce gibi tipelri göürsen mesajı rahatsız edici bulursan şikayet et hiç muhattab olma. Ben şimdi şikayet ettim ispikçi fln muhabbeti yapmayın hiç kıl olurm öle tiplere (örn:cüce) sonra neden muhalefet var deniyor :) said: MartinLGore, 16 Haziran 2005 01:33 tarihinde demiş ki: bunu bile anlamıyosanız. yuh.. takma cüce.. derim.. siz çoğu kinayeyide böyle değerlndirmişsinizdir allah bilir. o yüzdendir bu tepkiniz.. derim.. di mi? bence.. derim.. +1 said: huun, 16 Haziran 2005 01:34 tarihinde demiş ki: 1. Bir tutuma, bir görüşe, bir davranışa karşı olma durumu, aykırılık. 2. Karşı görüşte, tutumda olan kimseler topluluğu. 3. Demokraside iktidarın dışında olan parti veya partiler. tdk.gov.tr yani gayet normal bir sey hmm huun iyi yazmış. herkesin sizin düşüncenizde olmasını bekleyemessiniz. forumda birçok yaştan, birçok kesimden farklı deneyimlere sahip binlerce insan geliyor. sen yere düşmüş dondurmayı yemeyi seviyorsundur. belki gençler arasında moda da olmuştur (uçuk bir örnek tamam) ancak biri çıkıp "arkadaşlar bu yaptığınız sakıncalı, işte böyle böyle zararları var" diyebilir. ama siz kendi fikrinize karşı çıktığı için sinirlenip "hepiniz muhaleftsiniz, ne kıl adamlarsınız" diye patlıyabilirsiniz. aslında her üye hemen karşı çıkmak yerine, ilk önce yazılmış mesajı okusa, bir empati yapsa, karşıdakinin nedemek istediğini anlamaya çalışsa, hatayı ilk başta kendisine arasa, forumlardaki birçok kavga engellenecektir. ancak şöyle birşey var sonuçta. burası forum. muhalefet olacak kişiler elbette olacaktır, anormal bir durum değil. bu yüzden karşımızın fikirlerine de saygı duymamız gereklidir. umarım ne anlatmaya çalıştığımı ifade edebilmişimdir. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 Haziran 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Platon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Cuce, 16 Haziran 2005 01:54 tarihinde demiş ki: Tabiki birileri sunulan fikre karşı cıkıcam muhalefet olucak, bunda yanlış birşey tabiki yok, ha bi insan herşeyede muhalefet olabilir, bununda zararı yok. Ama "Sacmalama olmaz öle şey" dedğilde "bence öle değil böle cunki şöle şöle şöle" demek lazım işte Evet hocam dogru soluyorsun katılıyorum sana..Ama ilk sayfada dediğin ''Ne uzlaşıcam senle, zaten belli yeni gelmişsin, sen ne anlarsınki patinin ortamındanda konuşuyosun vıdı vıdı, adam ol önce oku öğren tamammı. Bebe!'' Bence dogru bir laf değildi ama neyse ben bunu saka olarak algılıyorum.Ama sunuda unutmamak lazım ki herkezin saka kaldırma seviyesi farklıdır....[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
muratty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 YUok öyle bişey yok olamaz aslaaa :yapma: 2 tane kendini bilmez yüzünden tüm paticiği yargılama lutfen... Evet Cok var oyle ama hani senin mesajına bu karşılıgı verdim diye Beni muhalefet sayarsna yanlış sendedir..[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 platon yukardaki mesajı tekrar okumanı istiyorum: said: Cuce, 16 Haziran 2005 01:16 tarihinde demiş ki: Ne uzlaşıcam senle, zaten belli yeni gelmişsin, sen ne anlarsınki patinin ortamındanda konuşuyosun vıdı vıdı, adam ol önce oku öğren tamammı. Bebe! yazmış. ama aşşaya small tagı içinde ne yazmış? said: ben hemen yazıyimde başkası yazmasın bu ne demek oluyor? aslında yukarda yazdığı şeylerin gönderme olduğunu, birazdan böyle şeylerin de yazılabileceğini ifade etmek istemiş. oysa sen small tagları içindeki şeyi hesaba katmadan sadece üstteki kısmı değerlendirmişsin. işte ne yazık ki çoğu yanlış anlaşılma böyle başlanıyor. karşımızdakinin ne demek istediğini tam olarak anlamadan, "sen zaten kılsın, muhalefetsin" tarzında bağırabiliyoruz.[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 onun acıklamasını daha ilk sayfada yaptım zaten, o bariz bi şakaydı zaten, başka bişey olma ihtimali bile bana uzak geliyor -ve olducka duşündüm yazarken herkez kaldırabilirmi diye- Ama yazarken şaka yapmaktan başka bi acaımda vardı, topic ciddileşip gergin bi ortam yaşanıcak ve sonucunda birileri birilerine o tarz bi mesaj atıcak gibi geldi bana eğer ben kinayeyle yazarsam kims böyle ibr yorum yapamazdı. Becerememişimki bi gerginlik oluştu, gelip kafama kafa vurdunuz =) olsun en azından kırılan kimse olmadı.[signature][hline]Beş Hececiler
Platon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ''aslında her üye hemen karşı çıkmak yerine, ilk önce yazılmış mesajı okusa, bir empati yapsa, karşıdakinin nedemek istediğini anlamaya çalışsa, hatayı ilk başta kendisine arasa, forumlardaki birçok kavga engellenecektir.'' Bonecrusher sana katılıyorum hocam bende bunları anlatmaya calıstım...[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
muratty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Platon, 16 Haziran 2005 01:14 tarihinde demiş ki: Arkadaslar patinin forumlarına daha yeni takılmaya basladım .. Aslında cok guzel eglenceli ve zevkli...(doğru) Ama gördugum kadarıyla herkez(yanlış) birbirine muhalefet. Ne bileyim birisi bir sey diyor oteki ona laf sokmaya calısıyor yada solediginin aksini soyluyor..(Genele Vurman Yanlış.Cogumuz Yardım ederiz.Düğerleri Post Kasma çabasında.Bizi yargılamana musade etmem!:lol: ) Tabi su an bana katılmayan bir cok arkadaslar olucak yada bana katılanlar olucak... ( Bunu Biliyorsun ama Karşı Cıkana Sen Muhalefet Oluyorsun :-? ) Arkadaslar eyer sizde benim dusunduklerimi dusunuyorsanız sizde boyle olmaması icin neler yapabilicegimizi hep birlikte tartısalım uygulayalım ( Evet imkansızı Başarmak icin Bu gibi insanları bu Forumdan uzaklaştırmak lazım .Ama diyorum ya imkansız )... Ahanda Yazdıkların Ahanda Kalın Harflerde benim düşüncelerim.Sence Okumuşmuyum ?¿?[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Platon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Arkadaşlar paylasımlarınız icin cok cok tesekkur ederim... İnsallah kırılan yada gucenen kimse yoktur.Kimseninde kırılmasını yada gucenmesini istemem..Zaten topici tamamen iyi niyetimle actım... Tesekkurler...[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Platon demişsin ki: "Ama gördugum kadarıyla herkez birbirine muhalefet." ve "Arkadaslar eyer sizde benim dusunduklerimi dusunuyorsanız sizde boyle olmaması icin neler yapabilicegimizi hep birlikte tartısalım uygulayalım..." İyi demişsin. Ancak HERKEZ yanlış HERKES doğru ve EYER ata binme aparatı(üstüne oturulan) EĞER Şart bildirme sözü falan Yok muhalefet yapmıyorum... Maksat sen öğren, bilinçlen Her şey Platon için (Her şey de ayrı yazılır) :tebrikz:[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız (Alkol oranı Yüksek ateşle yaklaşma)
Platon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: dasaaa, 16 Haziran 2005 02:36 tarihinde demiş ki: Platon demişsin ki: "Ama gördugum kadarıyla herkez birbirine muhalefet." ve "Arkadaslar eyer sizde benim dusunduklerimi dusunuyorsanız sizde boyle olmaması icin neler yapabilicegimizi hep birlikte tartısalım uygulayalım..." İyi demişsin. Ancak HERKEZ yanlış HERKES doğru ve EYER ata binme aparatı(üstüne oturulan) EĞER Şart bildirme sözü falan Yok muhalefet yapmıyorum... Maksat sen öğren, bilinçlen Her şey Platon için (Her şey de ayrı yazılır) :tebrikz: Tesekkur ederim paylasımların icin...[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
Platon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Muratty evet genelleme yapmam yanlış herkez demişim yanlış yazmısım..İkincisi sizi yargılama gibi bir niyetim yoktu tamamen boyle olaylardan rahatsız oldugum icin yazdım... Benim sozume karsı cıkana muhalefet olmadım.. İmkansızın cozumunu ''Bonecrusher'' arkadasımız cevapladı. (aslında her üye hemen karşı çıkmak yerine, ilk önce yazılmış mesajı okusa, bir empati yapsa, karşıdakinin nedemek istediğini anlamaya çalışsa, hatayı ilk başta kendisine arasa, forumlardaki birçok kavga engellenecektir.)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
Murk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Platon kusura bakma ama bence bu konu sanırım başına gelen bir olayın acısını çıkartma amaçlı açılmış gibi pek iyi niyet göremedim ki ben ısrarla şunu söylüyorum herkes senle aynı şeyleri düşünecek diye bir kural yok. Eğer bana uymuyorsa düşüncelerin bunu açıkça dile getiririm bana muhalefet demişsiniz marjinal demişsiniz umrumda da olmaz. Eğer her düşünceyi olduğu gibi sorgulamadan kabul edersek o zaman sürü oluruz zaten.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Apache Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 çünkü herkes üstüne vazife olmayanı yapmaya kalkıyor.paticik.com bölümünede kopyaladım okumayanlar için buradada bir hatırlatma yapayım. said: karakedi, 20 Ocak 2005 03:47 tarihinde demiş ki: Son zamanlarda post'ları okurken ciddi bir şekilde rahatsız olmaya başladığım bir konu; kullanıcıların birbirlerine "öyle post açılmaz", "neden arama yapmadın", "başlığı neden böyle attın" vs. şeklindeki gestapo vari yaklaşımları beni ve benim gibi düşünen bir çok kişiyi ciddi anlamda rahatsız etmeye başladı. Yanlışlıkla açılmış ikinci bir konu başlıgı için birilerini azarlamaya hakkınız olmadıgının, bunun doğru olmadıgının, kaş yaparken göz çıkartılmasına sebeb oldugunuzun bilincine varmanız gerekiyor. Dileğim o dur ki, bir üyemizin herhangi bir hatasını gördügünüzde 1. derin nefes alın, rahatlayın. Herkes insan, herkes hata yapabilir. Var olan bir konu başlığını ikinci kez açmak veya bir üstteki mesajı alıntı yaparak yanıtlamak öyle ahım vahım bir durum degil. (sürekli veya kötü niyetli olarak bilerek yapılmıyorsa) Özellikle yeni gelen üyeler, paticik.com'a özel bu tür kurallarımızı bilmiyor olabilirler(ilk geldiğinizde sizde bilmiyordunuz) yada en basit olarak, heyecanla mesaj yazarken bir an için kuralları unutmuş olabilir. Uzaylı dahi olsa insan insandır, o yüzden anlayışlı davranmak gereklidir. 2. Siz tepki vermeyin, bir üye diger bir üyeden ters cevap aldıgında genellikle olaylar büyüyor. Genel olarak bakıldıgında her ne kadar iyi niyetli bir girişimde dahi bulunsanız, karşı taraf bunu bir üstünlük saglama mücadelesi olarak görüyor ve sonuçları daha çok yıkıcı oluyor. Özellikle yeni gelen üyeler "henüz" ortamın sıcaklıgına alışamadıgı için gereksiz kavgalar çıkıyor. Bu tarz durumlar çoğu kez ağız dalaşı ile forumdaki tansiyonu yükseltiyor, genel olarak gittiği nokta ise, küfürleşmeler ve adminler tarafından atılan uzaklaştırma cezaları ile son buluyor. Tüm patilerden özellikle ricam şudur ki, gerçekleşen olayda bireysel olarak tepki vermeyin. 3. İlla tepkisiz kalamam diyorsanız, bilin ki, eski veya yeni patilerin diğer patilere sert çıkmalarından hoşlanmıyoruz. Başka birinin hatası yüzünden bizimle papaz olmayın : ) O yüzden uyarılarımızı mümkünse özel mesajdan, veya mümkünse kibar bir dille yapmanız gerekiyor. Aksi taktirde sizin mesajınızda şikayet edilmesi gereken bir mesaj haline geliyor ve hatalı buldugunuz kullanıcı kadar hatalı duruma düşüyorsunuz. 4. Her mesajın üzerinde "Şikayet Et" butonu bulunmakta. Bu tuşa basarak zaten üzerinize düşen yükümlülüğü yerine getirmiş olacaksınız. Gerektiği yerlerde lütfen bu tuşu kullanın. Size geri dönüş olmayacak, ama durum ile ilgilelenileceğinden (yöneticilerin verecegi sonuç, her zaman sizin istediginiz sonucta olmayabilir) emin olabilirsiniz. 5. Tüm bunların dışında; eğer birine sert çıkış yapan bir üyeyi görürseniz, onuda ilgili mesajın üzerindeki "şikayet" butonuna basarak, durumu yetkililere bildirin. Ki bizim haberimiz olsun ve hem ilgili mesajı silelim, hemde özel mesajdan durumu anlatalım. 6. Şikayet butonu forum düzenini korumak için en son ama en garantili noktadır. Alan yetkilierimizin gözlerinden kaçan bir durum sizlerin sayesinde yöneticilere gitmektedir. O yüzden bu tuşu sevin ve gerektiğinde bol bol kullanın. Genelde çok kısa bir süre içerisinde gereğinin yapıldıgını göreceksiniz. 7. Şikayetleri değerlendirecek kişilerin saysını arttırmayı planlıyoruz. Genel Yönetici alımı şuan için düşünülmesede, genel yönetici yetkilerine sahip ara bir yetki sistemi planladık. Bu kişilerin gerektiğinde üyeleri uzaklaştırma yetkileri dahi olacak. Daha fazla kişi şikayetlerle ilgilenebilecek. PS: son zamanlarda özel mesajdan bir çok kişi ile bu konu hakkında tartışmışlığım vardır, bu yazı bireysel olarak sizlere degil genel olarak patiye yazılmıştır. Tabiri caiz ise en kötü olarak "kabadayılık", en iyi olarak "sert uyarılar" olarak adlandırbildiğimiz bu tarz davranışlardan, kırıcı mesajlardan uzak duralım. [Bu mesaj karakedi tarafından 03 Şubat 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] [signature][hline]shinsetsu desu..
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben herkeşe muhalefetim... bazen kendıme bile[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 mesela ged e muhalefetim ben almanca görünümlü bi yazı yazmıs yazma kardesim burası fuhrer ich liebe dich guzellik merkezimi[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Du hast mich..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
muratty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Türçe gonuş Anlamiyem çoh gücüme gideyo :utaniem: ( cok sevdim bu smileyi :utaniem:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Öne çıkan mesajlar