GordioSs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Arkadasımdan bana benden size ... [spo1=Tp ver Fatih][/spo][signature][hline]Athena Uo Shard[Bu mesaj TourniqueT tarafından 15 Haziran 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Hönk ?[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ne bu şimdi?! banada ver tp lazım olur arada :)[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Anlamadınızmı ya yuh ! Ölen kişinin ne söyledigine bakın bi ![signature][hline]Athena Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bana düşmez ama, Burası Uo Emülatörü, Scripting nedir nasıl yapılır, free serverlar, emülatörler vs. :)[signature][hline]~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Evet sürekli tartışma(*) alanı dimi burası unutmusum. sizlerde biraz gülün eğlenin istedim.Topic kitlensin, silinsin yada başka bişey işte.İstemeyenler, somurtanlar oluyo üzgünüm ! (*)Reklam yapanlar ve bunu fırsat bilip post kasanlar,iş ilerleyip laf kavgasına dönüşür falan Edit= Ahanda Coder Oldum! Topic'i Uo Emülatörü, Scripting nedir nasıl yapılır, free serverlar, emülatörler vs. kategorilerinden hangisine giriyor ? [signature][hline]Athena Uo Shard [Bu mesaj TourniqueT tarafından 15 Haziran 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ne Alaka?¿?Tamamen Konu Dışına Yada Garbageye ait bi konu arkadaş Güzellikle Anlatmış neden Dahada idda ediyorsun? Resimde ince Espiri var ama iyi bi espiri deil.wariora ölmüş tp yok diye oldum ayagına yatmış. Ne zekiyim ama :utaniem:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben neyi iddia ediyorum sölermisin ?[signature][hline]Athena Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Des Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: TourniqueT, 15 Haziran 2005 23:55 tarihinde demiş ki: Ben neyi iddia ediyorum sölermisin ? Bu arada neden clientinizde virüs var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Virüs oldugunu ilk sizden duydum. Öle bişey varsada giderilecektir.[signature][hline]Athena Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: TourniqueT, 15 Haziran 2005 23:20 tarihinde demiş ki: Evet sürekli tartışma(*) alanı dimi burası (*)Reklam yapanlar ve bunu fırsat bilip post kasanlar,iş ilerleyip laf kavgasına dönüşür falan Bu Bolumde Olmaması Gereken Birseyi Koyup Bu bolumu yanlis degerlendiriyorsun.Editlemissin Coder Konusu buraya ait degil diye evet ait deil ordada belirttik bunu ama Coder kendini camdan Atsa Arkasından Atlıcakmısn?!? Burası Uo Emulatorleri Bolumu.Ne resim Konulması Lazım ne kavga ne reklam.Yapanları kınıyoruz.Seni guzellikle uyardık Halada Guzellige Karsı Diretiyorsun.Suclu Guclu durumudur bu.Zeytinyagı Muamelesidir..[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Des Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: TourniqueT, 16 Haziran 2005 00:17 tarihinde demiş ki: Virüs oldugunu ilk sizden duydum. Öle bişey varsada giderilecektir. Sitenizin forumlarına bakarsanız başkalarınında virüs buldugunu görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Neyse fazla uzatmıyalım ozman. Sonrada adımız post kasana çıkçak ben yaşadım sanki daha önceden bunları :S[signature][hline]Athena Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 post kasmakla ne alakası var? *!Post kasar* hahaha[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phantomstar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Coder ın açtıgı "ahanda coder oldum" topicinin cok alakası var bu bolumle orayı okursan ordada belirtilmiş.. O alan yetkilisi ve nicki değişmiş pm atmak istersen artık bu nicke at deniyo heralde tabi ordada yazdıgım gibi anlayana.. Sonra pm atarsınız coder bana cevap yazmadı kimse ilgilenmiyo bilmem ne adam haber vermiş işte ne var yani Sozum sana kusursuz insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bu zamana kadar p.m atmadım kimseye. ultrAslan hariç.Kim oldugumu soruyordu napayım attım.Huyum degil p.m atmak.Pek sorunlu bir kişi değilim sorunum olsada kendim çözmeyi severim. Gercekten ciddiyim.Gereksiz bir topic açtım.Üzgünüm. Garbage'a alın topic'imi.[signature][hline]Athena Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: phantomstar, 16 Haziran 2005 00:43 tarihinde demiş ki: Coder ın açtıgı "ahanda coder oldum" topicinin cok alakası var bu bolumle orayı okursan ordada belirtilmiş.. O alan yetkilisi ve nicki değişmiş pm atmak istersen artık bu nicke at deniyo heralde tabi ordada yazdıgım gibi anlayana.. Sonra pm atarsınız coder bana cevap yazmadı kimse ilgilenmiyo bilmem ne adam haber vermiş işte ne var yani Sozum sana kusursuz insan O zaman paticik.com da belirtmesi gerekmezmi?¿? Tamam iyi Hoşda Burda Coderin Olayını Tartışmıyoruz.[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Tamam abi adam hatasını anlamış bir kere söylendi üstüne gitmeye ne hacet var.[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Zaten dedigim bolume taşındı bile bknz Paticik.com[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Lakers, 16 Haziran 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Tamam abi adam hatasını anlamış bir kere söylendi üstüne gitmeye ne hacet var. Bırak abi gelsinler.Sagdan sagdan gelsinler :D Hiç kafaya takcak halde degilim.[signature][hline]Athena Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bu arada inj mı acık o ark.ında yoksa bana mı öyle geldi?[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 İnj acıcak en son kişilerden biridir.Bide Fatalda injection açıldığını bilmiyorum.Orayı bırakalı uzun zaman oldu. :D Arada actionım geldigi zaman takılıom :D[signature][hline]Athena Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 benım ilgimi ceken kısım o clientte ustte yazan ar str mana gold hedeleri.inj de o özellik vardı da ondan sordum.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 O hede hödeler Fatalın connectorunun incik boncukları :D[signature][hline]Athena Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 tmm neyse konuyu dagıttım brz sorry.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar