Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tp ver Fatih !

GordioSs

Öne çıkan mesajlar

Evet sürekli tartışma(*) alanı dimi burası unutmusum. sizlerde biraz gülün eğlenin istedim.Topic kitlensin, silinsin yada başka bişey işte.İstemeyenler, somurtanlar oluyo üzgünüm !

(*)Reklam yapanlar ve bunu fırsat bilip post kasanlar,iş ilerleyip laf kavgasına dönüşür falan
Edit= Ahanda Coder Oldum! Topic'i Uo Emülatörü, Scripting nedir nasıl yapılır, free serverlar, emülatörler vs. kategorilerinden hangisine giriyor ?
[signature][hline]Athena Uo Shard

[Bu mesaj TourniqueT tarafından 15 Haziran 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ne Alaka?¿?Tamamen Konu Dışına Yada Garbageye ait bi konu arkadaş Güzellikle Anlatmış neden Dahada idda ediyorsun?

Resimde ince Espiri var ama iyi bi espiri deil.wariora ölmüş tp yok diye oldum ayagına yatmış.
Ne zekiyim ama :utaniem:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TourniqueT, 15 Haziran 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
Evet sürekli tartışma(*) alanı dimi burası
(*)Reklam yapanlar ve bunu fırsat bilip post kasanlar,iş ilerleyip laf kavgasına dönüşür falan

Bu Bolumde Olmaması Gereken Birseyi Koyup Bu bolumu yanlis degerlendiriyorsun.Editlemissin Coder Konusu buraya ait degil diye evet ait deil ordada belirttik bunu ama Coder kendini camdan Atsa Arkasından Atlıcakmısn?!?

Burası Uo Emulatorleri Bolumu.Ne resim Konulması Lazım ne kavga ne reklam.Yapanları kınıyoruz.Seni guzellikle uyardık Halada Guzellige Karsı Diretiyorsun.Suclu Guclu durumudur bu.Zeytinyagı Muamelesidir..[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Sosyal ağlarda paylaş

Coder ın açtıgı "ahanda coder oldum" topicinin cok alakası var bu bolumle orayı okursan ordada belirtilmiş.. O alan yetkilisi ve nicki değişmiş pm atmak istersen artık bu nicke at deniyo heralde tabi ordada yazdıgım gibi anlayana..

Sonra pm atarsınız coder bana cevap yazmadı kimse ilgilenmiyo bilmem ne adam haber vermiş işte ne var yani

Sozum sana kusursuz insan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
phantomstar, 16 Haziran 2005 00:43 tarihinde demiş ki:
Coder ın açtıgı "ahanda coder oldum" topicinin cok alakası var bu bolumle orayı okursan ordada belirtilmiş.. O alan yetkilisi ve nicki değişmiş pm atmak istersen artık bu nicke at deniyo heralde tabi ordada yazdıgım gibi anlayana..

Sonra pm atarsınız coder bana cevap yazmadı kimse ilgilenmiyo bilmem ne adam haber vermiş işte ne var yani

Sozum sana kusursuz insan

O zaman paticik.com da belirtmesi gerekmezmi?¿?

Tamam iyi Hoşda Burda Coderin Olayını Tartışmıyoruz.[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...