Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya nedir bu otobus maceralarım yaa...tekrar ben :)

SeNseii

Öne çıkan mesajlar

ya abijim çıktım dojodan..atladım otobuse saat 10 gibi..hatunun biri bindi ..muavnie yönelerek bi içerenköy alırmısınız dedi..(otobuste)yarıldım..hade neyse şaşırmışıtr dedim kendi içimden..sonra içerenköye geldik..durağa yaklaştık..bende inecem..kadının avazı çıktığı kadar ''müsait bi yerde inebilirmiyim ''dedi..artık o an kendimde değildim..

allah kimseyi cahil yapmasın..
antiparantz...:kadın böle süslü pğüslü bişiy..bakımlı yane...

yarbabi sen koru bizi..[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım...

arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi...

Sosyal ağlarda paylaş

belki ilk defa otobüse biniordur ehah[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

düğmeye basarmısınız deseydi ya aynı şekilde o zaman ne olurdu?[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 14 Haziran 2005 23:03 tarihinde demiş ki:
münibüs olmadığını 3 okuyuşta anladım :]

+1[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

said:
SeNseii, 14 Haziran 2005 22:41 tarihinde demiş ki:
ya abijim çıktım dojodan..atladım otobuse...

yazıo ya nası minibüs anlıyosunuz bende defalarca okumuş olsam da onu anlamadım...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 14 Haziran 2005 23:03 tarihinde demiş ki:
münibüs olmadığını 3 okuyuşta anladım :]

ben 4.yu okuyoken yarisinda anladm 3,5 diyebilirz[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-)
sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem:
hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz:
-horace sirayi bozma
ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır burada efsane olan otobüs..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu hayatında otobüse binmeyenler yaşları çok mu küçük yoksa küçüklükten beri özel arabaları mı var?
Eğer bunlardan biri değilse heryere taksiyle gidecek kadar çok paranız mı var?
adsa.[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Madcat, 15 Haziran 2005 18:05 tarihinde demiş ki:
ya bu hayatında otobüse binmeyenler yaşları çok mu küçük yoksa küçüklükten beri özel arabaları mı var?
Eğer bunlardan biri değilse heryere taksiyle gidecek kadar çok paranız mı var?
adsa.

17 yaşındayım (pek ufak sayılmam)
okula servisle gidiyorum
ehliyetim dolayısıyla arabam yok
kurslar ve dersane eve 2 araç (dolmuş+minibüs)
taksiyi bazen tercih ederim
en fazla 5 kere otobüse binmişimdir

sonuç olarak; otobüsler herkes için hayati taşım araçları değilmiş ve bu genelleme de yanlışmış[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...