Predator Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 gittim kötüydü ya çok az tırsttım. [spo1=tırsttığım tek sahne]bi 2. yarı başladıydı yanımda arkadaşla konuşuyodum kafayı çevirdim birden kızın yüzü belirdi o orda bi tırsttım ani olduğundana ananı zikim diyede bağırdım istemsiz millet bi dönüp bakıp güldü ehe [/spo] ring izledikten sonra çok basit geliyo artık bu filmler ya[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun [Bu mesaj Predator- tarafından 25 Aralık 2004 11:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bence gitme okadar da korkunç bi film diil üstelik filmin konusu da yok. zaten bi kaç filmi birleştirmişler gibi olmuş yani özentilik yapmışlar. sadece tırsıyon birz okdar bide 16 yaş sıırı gelmiş bence abartmışlar. sinemadan herkes gülerek çıktı zati :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 gulmek filmden cıkınca cok konusmak bunlar filmden korkuldugunun ifadesidir. (tabi eger korku filmine gittiyseniz) ben korktugum filmi sevmem cıkınca cok konusurum sole nası olur sacmalık vs diye bence guzel bi filmdi gittim gordum tırstım geldim :) tırsmakla korkmak arasında fark var onuda soyleyeyim tamam birden ubelee diye bisi cıkınca yerinizde hoplayabilirsiniz ama bu korktugunuz anlamına gelmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 walla film gusel falan deildi korkunc hiç değildi.ya resmen ne zaman bişey olcağını anlıosun müzik herşeyi belli edio müziği o kadar abartmasalar herşey aniden çıksa yada filmi sesiz izlesem korkabilirdim. [Bu mesaj hakan053 tarafından 25 Aralık 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ya karıdaki o gaz bi bitmek bilmedi ya paso geirio karı göööööööögögögööö[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phantomstar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Halkadan iyiydi en azından Zaten hiç bi korku filmi su ana kadar beni gercek anlamda korkutmadı sadece cogu kişinin de dediği gibi ses efektleri ani girişler falan onun dısında bana gore konusu guzeldi gidilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 beni geren tek şey müzik ve çekik gözler , ebce övüldüğü kadar yok.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Way, 25 Aralık 2004 15:05 tarihinde demiş ki: tırsmakla korkmak arasında fark var onuda soyleyeyim tamam birden ubelee diye bisi cıkınca yerinizde hoplayabilirsiniz ama bu korktugunuz anlamına gelmez.. Tdk sözlükte korkmak ve tırsmak eşanlamlı sözcüklerdir.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 O zaman refleks olarak hareket etmek diyelim :D bide Tırsmayan yukarıdaki arkadaşım Ringuyu dene[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 biraz once geldim filmden yanımda bi hatun vardı kedinin bagırma sahnesinde bi zıpladıki solugu omzumda aldı ne yapıyo bu diye baktım mal mal[signature][hline]$ozluk ~ $ite ~ Msn ~ Mail 1 ~ Mail 2 ~ Mail 3 Yuregimin Getirdigi Yerden Uzaklara Bir Yolculuk Basladı. Bu Yolda Umutsuz Caresiz Bazen Aç Kalabilirim. Dilimde Hep Aynı Şarkı Sadece Yürüyorum. " Beni Yıkamayan Herşey Güçlendiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Walla dvdsini izledim hiç bekeldiğim gibi çıkamdı aksine rezalet.Korktma sahneleri daha dorusu gerilim sahneleri müzikle abartılmış ve reflexlerimizi sömürmüşler.Ayrıca 40 senedir yapılan bir anda karanlıkta yaratık çıkması ne biliyim muziği n bir anda şiddetlenmesi artık çok klasik gelio bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 arkadaşlar ben de bugün gittim.Film bence tamamen ses efektlerinden ibaret.Bir iki sahnesi korkunç geldi ses efektleriyle birleştirirsek.Konu çok kötüydü gerçekten.Kız nedense korkunc gelmedi.Filmde bi sürü anlamsız mantıksız seyler vardı tutmadım nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 dehşet bişey :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ya millet ben şimdi bu the grudge (garez ) i izledim ya ne kadar ümitle beklemıstıım ben anca ızledım işte sokaklarda yok halkadan korktuysanız bundan da kesın korkcaksınız falan hay dedım bı ara ızlıyelım şunu falan. neyse anca bugune nasib oldu divx izndirdim neyse izledim şimdi. abi ben resmen güldüm bu filmde ya ya bu başrolde oynayan korkutan herkesi öldüren o yaratığa bi isim bile taktım izlerken.adı ne mi ? tabii ki GIRGIR abi filmde her çıktıgı yerde gırgırıgırıgır sesler çıkarıyo heheh. flm tam bir böh filmi böh derken yani aniden çıkarya sahneler böh diye o işte. abi hiç korkmadım neden se bide tum oda karanlık kulaklıkta son ses ilginç falla Yaramaz bence kısaca[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ya ben korku filmi izlememde o reklamlardaki gırgırlar bile sinirimi bozuyor siz nası dayandınız koca film.[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ya bide şimdi sitesine girdim millet siteye gircek bbayiğt varmı falan dedi :D hulen gırdım hehe fılmden cok ona guldum ya harbı fılmden cok sıtedekı oyunda böhler var :D abı bu neya tam bır refleks fılmı gul gul oldum :D bi de sitesindekı oyunda yazdı ya yok işte yeni kurbanlar falan olcak mı ne tam hatırlamıyom orda koptum zuahhaha bi de yazmıslar benım ismimi :D Hamza yazdım sonunda da öldü diye ismimi koymuş puahahh[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 halka'nın gölgesinde kalmış vasat bi film.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 demin geldim filmden aşırı tırstıran sahneleri vardı güzeldi ama birdaha gitmem :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Apache, 14 Haziran 2005 20:32 tarihinde demiş ki: demin geldim filmden aşırı tırstıran sahneleri vardı güzeldi ama birdaha gitmem :) Hala oynuyormu film :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 evet derya sinemalarına zor kullanılarak götürüldüm yoksa star wars varken garezde ne işim var :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 o kadar iyi bi film deil[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bende izleyeyim[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 izlemeyenler birsey kacırmıs değil[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Yaa o kadar korkutucu film deil bence ama kime sorduysam cok korktum falam diolar ne keramet bana hic korkutucu gelmedi.Halka 1 daha guzeldi bence...[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 cok komikti hele o meşhur ses :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar