Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garez

Milamber

Öne çıkan mesajlar

gittim kötüydü ya çok az tırsttım. [spo1=tırsttığım tek sahne]bi 2. yarı başladıydı yanımda arkadaşla konuşuyodum kafayı çevirdim birden kızın yüzü belirdi o orda bi tırsttım ani olduğundana ananı zikim diyede bağırdım istemsiz millet bi dönüp bakıp güldü ehe [/spo]
ring izledikten sonra çok basit geliyo artık bu filmler ya[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun

[Bu mesaj Predator- tarafından 25 Aralık 2004 11:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gulmek filmden cıkınca cok konusmak bunlar filmden korkuldugunun ifadesidir. (tabi eger korku filmine gittiyseniz)
ben korktugum filmi sevmem cıkınca cok konusurum sole nası olur sacmalık vs diye

bence guzel bi filmdi gittim gordum tırstım geldim :)

tırsmakla korkmak arasında fark var onuda soyleyeyim tamam birden ubelee diye bisi cıkınca yerinizde hoplayabilirsiniz ama bu korktugunuz anlamına gelmez..
Sosyal ağlarda paylaş

walla film gusel falan deildi korkunc hiç değildi.ya resmen ne zaman bişey olcağını anlıosun müzik herşeyi belli edio müziği o kadar abartmasalar herşey aniden çıksa yada filmi sesiz izlesem korkabilirdim.

[Bu mesaj hakan053 tarafından 25 Aralık 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 25 Aralık 2004 15:05 tarihinde demiş ki:

tırsmakla korkmak arasında fark var onuda soyleyeyim tamam birden ubelee diye bisi cıkınca yerinizde hoplayabilirsiniz ama bu korktugunuz anlamına gelmez..

Tdk sözlükte korkmak ve tırsmak eşanlamlı sözcüklerdir.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
biraz once geldim filmden yanımda bi hatun vardı kedinin bagırma sahnesinde bi zıpladıki solugu omzumda aldı ne yapıyo bu diye baktım mal mal[signature][hline]$ozluk ~ $ite ~ Msn ~ Mail 1 ~ Mail 2 ~ Mail 3

Yuregimin Getirdigi Yerden Uzaklara Bir Yolculuk Basladı. Bu Yolda Umutsuz Caresiz Bazen Aç Kalabilirim. Dilimde Hep Aynı Şarkı Sadece Yürüyorum. " Beni Yıkamayan Herşey Güçlendiriyor
Sosyal ağlarda paylaş

Walla dvdsini izledim hiç bekeldiğim gibi çıkamdı aksine rezalet.Korktma sahneleri daha dorusu gerilim sahneleri müzikle abartılmış ve reflexlerimizi sömürmüşler.Ayrıca 40 senedir yapılan bir anda karanlıkta yaratık çıkması ne biliyim muziği n bir anda şiddetlenmesi artık çok klasik gelio bana...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
arkadaşlar ben de bugün gittim.Film bence tamamen ses efektlerinden ibaret.Bir iki sahnesi korkunç geldi ses efektleriyle birleştirirsek.Konu çok kötüydü gerçekten.Kız nedense korkunc gelmedi.Filmde bi sürü anlamsız mantıksız seyler vardı tutmadım nedense.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ya millet ben şimdi bu the grudge (garez ) i izledim
ya ne kadar ümitle beklemıstıım ben anca ızledım
işte sokaklarda yok halkadan korktuysanız bundan da kesın korkcaksınız falan hay dedım bı ara ızlıyelım şunu falan.
neyse anca bugune nasib oldu divx izndirdim
neyse
izledim şimdi.
abi ben resmen güldüm bu filmde ya
ya bu başrolde oynayan korkutan herkesi öldüren o yaratığa bi isim bile taktım izlerken.adı ne mi ?
tabii ki GIRGIR
abi filmde her çıktıgı yerde gırgırıgırıgır sesler çıkarıyo heheh.
flm tam bir böh filmi
böh derken yani aniden çıkarya sahneler böh diye o işte.
abi hiç korkmadım neden se bide tum oda karanlık kulaklıkta son ses
ilginç falla

Yaramaz bence kısaca[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

ya bide şimdi sitesine girdim millet siteye gircek bbayiğt varmı falan dedi :D
hulen gırdım
hehe
fılmden cok ona guldum ya
harbı fılmden cok sıtedekı oyunda böhler var
:D
abı bu neya tam bır refleks fılmı gul gul oldum :D
bi de sitesindekı oyunda yazdı ya yok işte yeni kurbanlar falan olcak mı ne tam hatırlamıyom orda koptum zuahhaha
bi de yazmıslar benım ismimi :D
Hamza yazdım
sonunda da öldü diye ismimi koymuş puahahh[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...