Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garez

Milamber

Öne çıkan mesajlar

bi katil kurbanlarına hayatın önemini kavratmaya çalışıyor değişik yollarla :D
ama gerçekten süper tam psikolojik/gerilim öyle garez'de olduğu gibi dan dun tipler çıkmıyor aniden çok özgün bi film mutlaka izle[signature][hline]R+

[Bu mesaj uncla tarafından 21 Aralık 2004 01:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çaocukluğumdan beri belki de ilk kez bu kadar etkileyen bir korku filmi izliyorum.

filmi izledikten sonra http://www.sonypictures.com/movies/thegrudge/ adresine bir bakmanızı öneririm.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12
Sosyal ağlarda paylaş

Sosti, ciddi söylüyorum filmi izledikten sonra o sitede ilerleyecek kadar gözüpek var mı merak ediyorum =)

Ben yanımda 3 arkadaşla bilgisayarın sesi kapalı ve 2 metre ötede durarak tavan arasına kadar gittim, sonra öldüm =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Dalamar_, 21 Aralık 2004 02:08 tarihinde demiş ki:
ingilizcesi wrath filanmı filmin ?

The Grudge[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moss, 22 Aralık 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
Tipik japon filmlerinden ring ve karanlik sularda olan temalarin aynisi kucuk cocuk saclar suda olmek vs vs ama yinede seyre deyer

Spoiler verseydin? Allahım ya... Yahu Spoiler diye bir özellik neden koydu bu foruma? İşte bu yüzden kondu... allah allaaah[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 22 Aralık 2004 22:07 tarihinde demiş ki:
said:
Moss, 22 Aralık 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
Tipik japon filmlerinden ring ve karanlik sularda olan temalarin aynisi kucuk cocuk saclar suda olmek vs vs ama yinede seyre deyer

Spoiler verseydin? Allahım ya... Yahu Spoiler diye bir özellik neden koydu bu foruma? İşte bu yüzden kondu... allah allaaah

O kadarini tahmin edecek kadar zekisindir heralde kult japon korku filmi[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis
Sosyal ağlarda paylaş

Telefon,Karanlık Sular,Ringu,Göz,Mezarlık falan topunu birleştirip film yapmışlar
Güzelde olmuş ya...
Film in te en sonunda kız bi daha geliyo en son dayanamadım bağırdım bende e bi sktir git artık huzur ver diye yemin
Bu arada bunları yazarken uykumun filkm yüzündende kaçmış olduğunuda belirtmek isterim[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle berbat güzel bi yanı yok ölen insanlar ev ve korkutucu oplmaya biruh(kızı koymular geziyo)
çok korkak degilseniz korkmazsınız klasik ani çıkışlarla korku yapmaya çalışmışlar buffy(adı neyse) hasılat mı beklemişler ne şahsen bulundugum salondan çıkan insanlardanda iyi yorumu duymadım[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Narstil, 24 Aralık 2004 01:20 tarihinde demiş ki:
çok korkak degilseniz korkmazsınız

öeh be abi =)

Ben korkak sayılmam ama baya bi gerildim, hopladım yani[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...