uncla Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bi katil kurbanlarına hayatın önemini kavratmaya çalışıyor değişik yollarla :D ama gerçekten süper tam psikolojik/gerilim öyle garez'de olduğu gibi dan dun tipler çıkmıyor aniden çok özgün bi film mutlaka izle[signature][hline]R+ [Bu mesaj uncla tarafından 21 Aralık 2004 01:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ingilizcesi wrath filanmı filmin ?[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Paladin (level 69) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 büzük yemiyo gitmeye eşek kadar adam oldum hala korkufilmi sinemada izleyemiyorum.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Çaocukluğumdan beri belki de ilk kez bu kadar etkileyen bir korku filmi izliyorum. filmi izledikten sonra http://www.sonypictures.com/movies/thegrudge/ adresine bir bakmanızı öneririm.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Sosti, ciddi söylüyorum filmi izledikten sonra o sitede ilerleyecek kadar gözüpek var mı merak ediyorum =) Ben yanımda 3 arkadaşla bilgisayarın sesi kapalı ve 2 metre ötede durarak tavan arasına kadar gittim, sonra öldüm =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: _Dalamar_, 21 Aralık 2004 02:08 tarihinde demiş ki: ingilizcesi wrath filanmı filmin ? The Grudge[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bende 2 hafta once seyrettim güzeldi.Ama sonu biraz daha güzel olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 aA RİNGU NUN kapaanın aynısını yapmıslar postere.[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Korkutma öğeleri ses ve ani hareketlerle kısıtlı iyi bir korku filmi değil.[signature][hline] *Dünya bir gündür,o gün bugündür.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 valla. ehu. kız arkadaşla gitmeyin aman diyim.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Kız arkadaşla gidin kız korkunca size sarılır :D[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 tek kelimeyle berbat[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Tipik japon filmlerinden ring ve karanlik sularda olan temalarin aynisi kucuk cocuk saclar suda olmek vs vs ama yinede seyre deyer[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Moss, 22 Aralık 2004 18:10 tarihinde demiş ki: Tipik japon filmlerinden ring ve karanlik sularda olan temalarin aynisi kucuk cocuk saclar suda olmek vs vs ama yinede seyre deyer Spoiler verseydin? Allahım ya... Yahu Spoiler diye bir özellik neden koydu bu foruma? İşte bu yüzden kondu... allah allaaah[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: karpuz, 22 Aralık 2004 22:07 tarihinde demiş ki: said: Moss, 22 Aralık 2004 18:10 tarihinde demiş ki: Tipik japon filmlerinden ring ve karanlik sularda olan temalarin aynisi kucuk cocuk saclar suda olmek vs vs ama yinede seyre deyer Spoiler verseydin? Allahım ya... Yahu Spoiler diye bir özellik neden koydu bu foruma? İşte bu yüzden kondu... allah allaaah O kadarini tahmin edecek kadar zekisindir heralde kult japon korku filmi[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Telefon,Karanlık Sular,Ringu,Göz,Mezarlık falan topunu birleştirip film yapmışlar Güzelde olmuş ya... Film in te en sonunda kız bi daha geliyo en son dayanamadım bağırdım bende e bi sktir git artık huzur ver diye yemin Bu arada bunları yazarken uykumun filkm yüzündende kaçmış olduğunuda belirtmek isterim[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 spoiler diye bişe koymuşlar onu bi dene istersen.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Moss, 23 Aralık 2004 01:47 tarihinde demiş ki: O kadarini tahmin edecek kadar zekisindir heralde kult japon korku filmi O ne demek ya? Nasılsa tahmin edersin diye o zaman tüm filmlerin öğelerini söyleyeyim? Nasıl bir savunmadır bu? tövbeee....[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 süper film zaten Ju-on ii yi filmdi amarikan versiyonuda bence iyi olmuş "Sinema" dergisi büyükboy afişini verdi. ilgilenenlerin haberi ola[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Kesinlikle berbat güzel bi yanı yok ölen insanlar ev ve korkutucu oplmaya biruh(kızı koymular geziyo) çok korkak degilseniz korkmazsınız klasik ani çıkışlarla korku yapmaya çalışmışlar buffy(adı neyse) hasılat mı beklemişler ne şahsen bulundugum salondan çıkan insanlardanda iyi yorumu duymadım[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 yok abijim filmde tamam klişeler cok fazla ama harbi öörenmişler korku filmi yapmayı.basarılı bi film sinema dergisi hangi posteri verio anlamadım.Bu filmin orjinalini mi veriolar ku? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: Narstil, 24 Aralık 2004 01:20 tarihinde demiş ki: çok korkak degilseniz korkmazsınız öeh be abi =) Ben korkak sayılmam ama baya bi gerildim, hopladım yani[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 elbette kişiden kişiye değişir bizim ark da çok korktu belki film izlerken birinin bacagına dokundugundandır :) ama bence okadar güzel bir film şeytanı seyredin :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya gıodemedım hala ghıtmem lazım o fılme superdiolar..Kimisde çok rezil dio en iyisi gidip görmek gerçi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bende gidecem çok merak ettim.. sozluğun garez temasıda bi ayrı güsel olmuş..[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar