Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EN Komik animeler

kender

Öne çıkan mesajlar

bana göre en komik seriler..

School Rumble
Great Teacher Onizuka
Full Metal Panic? Fumoffu
Slam Dunk
Love Hina tv
Kimagure Orange Road TV
Maison Ikkoku
Genshiken
Azumanga Daioh[signature][hline]www.animeturk.net
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Love Hina
FMP:Fumoffu
FLCL (aka. Furi Kuri)
Chobits
Ha bide Kimi ga Nozomu Eİen var (yerse :-p )[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

genshhiken başta, sonra da full metal panic: fumoffu ve love hina'yı söyleyebilirim ama genshiken bu ikisinin toplamından fazla güldürdü.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vicious, 31 Mayıs 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
Ha bide Kimi ga Nozomu Eİen var (yerse :-p )

illa millete seyrettireceksin KGNE'yi bana da sardırmaya çalıştın ama neyseki üşengeçliğim ve uyuşukluğum sayesinde tuzağına düşmedim hehe :D :P

bu aralar bişey seyredemiyorum o yüzden ben bişey diyemiycem hani One Piece derim ama ondada sürekli gülüp eğlenmiyorsunuz arada hüzünlenip arada kıl olup sinirleniyorsunuz felan

Bu arada farkettimde ben One Piece'in reklamını yapıp duruyorum nedendir bilemedim haha ::D[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Sosyal ağlarda paylaş

..Hmm..Ben de eskiden Dr.Slump'ı izlerdim..ve gerçekten de çok, çok komikti.. Neyse..Bana göre en komik animeler (komiklik sırasına göre değil)..

Naruto
Dr.Slump
Taiho Shichauzo (You're Under Arrest)
Ranma 1/2 (Gerçi sırf mangasını okudum, ama neyse..)
Bleach'in mangasının başları..

İnsanların neden Love Hina'yı komik bulduklarını cidden anlamıyorum..okumaya başladım mangasını, ama sonra bıkıp bıraktım..Beni strese sokuyordu..ve bana hiç komik gelmiyordu..
Sosyal ağlarda paylaş

-Slam Dunk tabii ki de
-Slayers (bu arada Slayers'in torrent'ini nerde bulabilriim bilen varmi?)
-Naruto (baslarda ve ara sira)
-One Piece'e de katila katila gulduum zamanlar olmustu, ozellikle movie'ler
-Shaman King'te de bayaa komik anlar var (Manta ve Ryu'ya bakmak yeterli oluyo genellikle)
-Chobits
-Dragon Ball & Z & GT (GT coook ta guzel diil ama, neyse)
-Love Hina
-Trigun

gerci herkesin yazdigindan pek farkli bisey yazmadim ama olsun..

Kimi Ga Nozomu Eien her nekadar komedi olmasa da, yinede gorulmeye deger bi anime bence. uzun zaman once izledim, bugun hala son bolumu izlersem ayni yerde iki goz iki cesme~

iyiki tavsiye etmissin be Vicious! =D

[Bu mesaj Kleo tarafından 10 Haziran 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Love Hina yı daha yeni bitirdim ve korkunc etkısınde kaldım yanı tabı keıtaro ıle durumum bırebır uyuyor tıpkı keıtaro gıbı sap ım ıstanbulda bı unıverste ıcın 2. sene kaybetmiş olucam haftaya pazar ve anem gıt çalış dıye mıymıklanmaya basladı love hına 1. bolumun basında keitaro kendını tanıtınca adamalr seneyekı halımı yapmıs dedım eheueheu
o yuzden tarafsız elestıremıycem cok hosuma gıttı love hına ruya gıbı nasıl gectıgını anlamadım bolumlerın[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...