Freedom_Fighter Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bu rock Grubunu bilenler bana hakkında mesaj gönderirseler sevinirim[signature][hline]ÖFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ne gbi bilgi istiyorsun siteleri fln vardır mutlaka google dan arat,mp3lerini çek bilgilerim grunge tarzında yaptıkları,hani gençlik rock yapıyorlar hani nay nayyy nay lom tarzında (açıklamamdan utandım)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 utan bencede :P Punk yani..çoğu şarkısı gıcığıma gidio ama zamanında dinledim.. Bi blink,sum gibi değil yani böle 23 nisan şarkıları gibi :D[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar