Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

durex den babalar günü mesajı

Agirol

Öne çıkan mesajlar

said:
Esh, 15 Haziran 2005 20:19 tarihinde demiş ki:
'rakip firma' sozu bence itici olmu$, 'bizimle yari$an firmalar' dense daha iyi olurdu. ama sonucta iyi du$unulmu$.

çeviriyi yapan öle yazmış :D[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Sosyal ağlarda paylaş

:lol:[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
Sosyal ağlarda paylaş

dava etsen dalga gecerler senle.. prezervatif kullanan adam baba olmak istemez. isteyen adam prezervatif kullanmaz. eger onu takiosa demekki korunmak istiodur. mesela aids gununde de ayni reklami yapabilirler. burda babalara hakaret yok. sadece eger sen kendini korumak isterken baska prezervatifler kullanirsan istemedigin bi durum ortaya cikar ama yine de babalar gunun kutlu olsun dio. ne kadar ters bi adamsin sen ya valla uzun zamandir mesajlarina dikkatli bakiorum hayata bu kadar tersinden olumsuzundan bakma mutsuz olursun..

said:
Bonecrusher, 15 Haziran 2005 21:24 tarihinde demiş ki:
ilginçtir benim hoşuma gitmedi.
babalara hakaret ediyorlarmış gibi geldi.
baba olmak bu kadar kötü birşey mi?
sadece delik prezarvatif kullanan mı baba olur?
çocuk doğurmak bu kadar tiksinç, istenmeyen birşey mi?
bir çocuk olarak böylesi bir babalar günü mesajını kınadım.
hatta dava etmeyi düşünmedim de değil... ama adamların deli manyak avukatları vardır şimdi.. zor, üşendim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...