Agirol Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 [signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 zeki metince[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 annem söylemişti dün reklam bu işte :)[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bizi kullanan anne aday adaylarından da özür dileriz ;)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hahaha süper olmuş[signature][hline]Your Ad Here!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 evet zekice bi reklam hazırlamışlar. sapık adamlar, arka plandaki mor renk türk babalarını temsil ediyor falan :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Harika, zekice, söze gerek reklam konuşuyor zaten..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 reklam budur. :lol:[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ehuheuueh walla iyi güldüm *!koparrr*[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
redge Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Uhehe süper olmuş bence[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: St_Dreamer, 15 Haziran 2005 20:15 tarihinde demiş ki: bizi kullanan anne aday adaylarından da özür dileriz ;) kadın nasıl kullanıyor? Guzel reklam :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Foruma ticari kaygı güden mesajlar göndermek yasaktır. Hatırlatırım.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 eheh güzel düşünmüşler :)[signature][hline]chuck!
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 çok güzel düşünülmüş.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 uzun zamandır bu kadar gülmemiştim, çok ii[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: CusTodeM, 15 Haziran 2005 20:20 tarihinde demiş ki: said: St_Dreamer, 15 Haziran 2005 20:15 tarihinde demiş ki: bizi kullanan anne aday adaylarından da özür dileriz ;) kadın nasıl kullanıyor? Guzel reklam :P Çünkü onun annesi pipili anneydi.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: GeneralGuderian, 15 Haziran 2005 20:20 tarihinde demiş ki: Foruma ticari kaygı güden mesajlar göndermek yasaktır. Hatırlatırım. şakamısın ya sen[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Hayır oda baba, üzerine alındı.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 change bizi kullananların zevcelerinden özür dileriz? bu nasıl[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 çok gusel olmus cidden reklam..
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bi bu bi de bi berber reklamoı vardı aradım bulamadım konuyu. "Uzatma! Gel kestir!" tarzı bişeyler vardı onda da yerlere yatmıştım :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hmm muhafazakarlaştırabildiklerinden biri mi oldum ben şimdi yaw? hoşuma gtmedi. patlak prezervatifin ürünü müyüz yanı biz şimdi. cık cık..[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.
che Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ehuehe reklam süper olmus harbidenn :lol: çok annamlı :)[signature][hline] =o= ='o'= (='o'=) /_/ (='o'=)
Arden Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Hemde Çok zekice[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 he he buldum o reklamı [spo1=berber reklamı][/spo][signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
Öne çıkan mesajlar