RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Arkadaşlar,discovery channel de bir süre önce fenikeliler ile ilgili bir belgesel izlemiştim.GEmilerindeki ana direk belli bir açıda dönebiliyordu.TÜrk kaynaklarını araştırdım daha çok bilgi edinmek için fakat birşey bulamadım.Eğer bilgi sahibi olan varsa veya nasıl araştırabileceğimi bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bu konuda özel bir bilgim yok ama harbici gemi olanları hariç,yelkenlilerin direkleri döner.. yani mekanizmayı merak ediosan bu şeilde arayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Adamların işi gücü denizcilik olunca en hakiki gemileri o dönem için yaptıkları kesin :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 İngilizce problem olmazsa, sana şu kaynağı öneriyorum: Hakiki Fenike kaynağı Fenike(Phonecia) hakkında ne ararsan var. Kolay gelsin, ben detayına kadar aramadım. Saygılarımla,[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar