Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kopya çekmek ...

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Sizlerle paylaşmak istediğim bi takım düşüncelerim var.
-
Anaokulu -> İlkokul -> Ortaokul -> Lise -> Üniversite , zamanlarında ilk defa Ortaokul'da orta 2 de kopya çekmeye başladım [ufak tefek şeyler arkadaşının kağıdına bakmak gibisinden]//ufak diyorum o zmn'lar benim için kağıda yazıp çekmek cesaret isterdi.Neyse bu böyle dvm etti, alıştım alıştım üniversite'ye başladım şimdi elime kitabı alıp okumak içimden gelmiyor hemen kalem,kağıt,makas alıyorum kopya yazmaya başlıyorum alıştım çalışmak gelmiyor içimden yaptığım eylem'in ne kadar kötü ne kadar utanç verici bir şey olduğunu biliyorum ama işte o tembellik üstümden gitmiyor ve yarın final'im var ben gene kopya hazırladım...[hline]Kuzu¯²¬.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 16 June 2003 03:22 tarihinde demiş ki:
Kopya hazırLayacak zamanım oLsaydı ke$ki sınawlardan önce... :) Zaten çalışmış oluyosunuz eğer kopya yazıyosanız. Ben direk çekmeyi tercih ediyorum :}[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-

çalışmış fln olmuyorsun,sen öyle sanıyorsun 10 dk sonra hepsi uçuyor gidiyor kafandan ...[hline]Kuzu¯²¬.
Sosyal ağlarda paylaş

ilkolun 4 ten beri kopya cekiorum .... Hasta zevkli bisiydi lisede felan hoca biliodu kopya cekicegimi hatta ayrı masaya atarlardı beni ortaya felan koyarlardı gene cekerdim zuh zuh !!! :hrr:[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Justin, 16 June 2003 04:13 tarihinde demiş ki:
hoca geldi:
-Evladım ver onu
-Neyi hocam?
-Baktığını
Ben perdeyi çekerim hocanın eline tutuştururum
Hocada derki:
-Terbiyesiz herif
Sınıf:
-Muahahahah[hline]cRn

Yuhhh bukadar olur [hline]*arkanda*

[Bu mesaj alkadras tarafından 16 June 2003 04:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o tür şeyleri ben de bi aralar yapardım. kazağımın içine bişey koymuş gibi yapıp okumaya çalışırdım. hoca beni görünce bi saat üstümü arar ama bulamazdı bişey. bu arama sırasında heres birbirinden kopyasını alırdı. ben de arama bittikten sonra aynı şeyi tekrar uygulardım.3üncüden sonrarahat rahat çekerdim kopyamı çünkü bi daha gelip araştırmaya korkardı ehehe[hline][i]
qu est ce que c'est:viande

[Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 16 June 2003 04:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lisede başladım
pişman değilim
yanlış olduğunu veya birinin hakkını yediğimi düşünmüyorum
alan memnun veren memnun
el elden üstündür
bir elin nesi var iki elin sesi var
eğer şimdiye kadar çektiğim kopya hak yemek ise sistemin bana çektirdikleri de cinayettir..[hline]What's your please, Sir?
Aaahhh the suffering...the sweet suffering
One more game child and your suffering will be legendary, even in hell!
Oh,no tears please, it's a waste of good suffering
But if you cheat us, we'll tear your soul apart!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...