Mavi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Sizlerle paylaşmak istediğim bi takım düşüncelerim var. - Anaokulu -> İlkokul -> Ortaokul -> Lise -> Üniversite , zamanlarında ilk defa Ortaokul'da orta 2 de kopya çekmeye başladım [ufak tefek şeyler arkadaşının kağıdına bakmak gibisinden]//ufak diyorum o zmn'lar benim için kağıda yazıp çekmek cesaret isterdi.Neyse bu böyle dvm etti, alıştım alıştım üniversite'ye başladım şimdi elime kitabı alıp okumak içimden gelmiyor hemen kalem,kağıt,makas alıyorum kopya yazmaya başlıyorum alıştım çalışmak gelmiyor içimden yaptığım eylem'in ne kadar kötü ne kadar utanç verici bir şey olduğunu biliyorum ama işte o tembellik üstümden gitmiyor ve yarın final'im var ben gene kopya hazırladım...[hline]Kuzu¯²¬. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 gerektigi zaman yapilir.[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Eğitimde yeri büyüktür, büyütülmüştür bu sistemle.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Kopya hazırLayacak zamanım oLsaydı ke$ki sınawlardan önce... :) Zaten çalışmış oluyosunuz eğer kopya yazıyosanız. Ben direk çekmeyi tercih ediyorum :}[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Justin, 16 June 2003 03:18 tarihinde demiş ki: günahtır...[hline]cRn Sen işledin mi ?[hline]Kuzu¯²¬. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 günahmis yapma.[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: bLaQ, 16 June 2003 03:22 tarihinde demiş ki: Kopya hazırLayacak zamanım oLsaydı ke$ki sınawlardan önce... :) Zaten çalışmış oluyosunuz eğer kopya yazıyosanız. Ben direk çekmeyi tercih ediyorum :}[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- çalışmış fln olmuyorsun,sen öyle sanıyorsun 10 dk sonra hepsi uçuyor gidiyor kafandan ...[hline]Kuzu¯²¬. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Justin, 16 June 2003 03:24 tarihinde demiş ki: sevabına işledim[hline]cRn kopya cekenimi ispiyonladin ?[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ilkolun 4 ten beri kopya cekiorum .... Hasta zevkli bisiydi lisede felan hoca biliodu kopya cekicegimi hatta ayrı masaya atarlardı beni ortaya felan koyarlardı gene cekerdim zuh zuh !!! :hrr:[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 eheh zevkli oluyo cidden baya :) walla bun.jumping te bile okadar adrenalin olmaz ha. ama bende pek kabiliyet yok bigün elime yüzüme bulastircam.[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superguru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 kutsal bişi öğrencinin karagün dostu umarım yarınki matematik finali makeup'ında çekebilirim yoksa matdan kalcam,3 günde koca dönemin konularını öörenmeye çalıştım;oldumu? olmadı! :-?[hline]...adeta bir yaşam tarzı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Superdir.. Herkese onerilir.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 kopya çekmek kadar süper bişiy warmı ya okulda!! her şey saığıyo o ufacık kağıtlara, ya da sıralara, ya da yandaki arkadaşımın kağıdına. acayip bişi ya :) uehe[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Justin, 16 June 2003 04:13 tarihinde demiş ki: hoca geldi: -Evladım ver onu -Neyi hocam? -Baktığını Ben perdeyi çekerim hocanın eline tutuştururum Hocada derki: -Terbiyesiz herif Sınıf: -Muahahahah[hline]cRn Yuhhh bukadar olur [hline]*arkanda*[Bu mesaj alkadras tarafından 16 June 2003 04:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 o tür şeyleri ben de bi aralar yapardım. kazağımın içine bişey koymuş gibi yapıp okumaya çalışırdım. hoca beni görünce bi saat üstümü arar ama bulamazdı bişey. bu arama sırasında heres birbirinden kopyasını alırdı. ben de arama bittikten sonra aynı şeyi tekrar uygulardım.3üncüden sonrarahat rahat çekerdim kopyamı çünkü bi daha gelip araştırmaya korkardı ehehe[hline][i] qu est ce que c'est:viande [Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 16 June 2003 04:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 lisede başladım pişman değilim yanlış olduğunu veya birinin hakkını yediğimi düşünmüyorum alan memnun veren memnun el elden üstündür bir elin nesi var iki elin sesi var eğer şimdiye kadar çektiğim kopya hak yemek ise sistemin bana çektirdikleri de cinayettir..[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: arcane, 16 June 2003 05:09 tarihinde demiş ki: eğer şimdiye kadar çektiğim kopya hak yemek ise sistemin bana çektirdikleri de cinayettir..[hline] Eh bu lafın üstüne varsa sözü olan yazsın. Bence çok iyiydi.[hline]Spartan Selamon - Gururlu Tepe Cücesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 çok yararlı birşeydir. şu anki sisteme "madem öyle, işte böyle" yanıtını vermektedir. gelcek sene de bolca çekerim diye düşünüyorum üniversitede bilemem :)[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 walla ortaokulda başladım lise 2 ye geldiiğimde hazırlamaktan sıkılmıştım şimdi yana bakmaya bile üşeniyom kağıda bişiler çizittirip çıkıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 of bendede ne taktikler wardır hoca suratıma bakarken ble çekmişimdir tek sınav oluyorum bi gün hoca 50 cm önümde bana bakıyo ben kopya çekiyorum en ön sıradayım arkadan benim çektiğimi gören başladı yarılmaya hoca dumur neye gülüyolar anlamıyo süper bi gündü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 2.8x7cmlik bir kağıda 3-3.5 punto ile yarım A4 yazılabilir nerdeyse ve bu kağıt basmalı saydam saplı basmalı kurşun kalemlerin içine dışardan okunacak şekilde sığar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List [Bu mesaj Absolut tarafından 16 June 2003 10:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 lezzetlidir herkese tavsiye ederim kopya çekmemişöğrenci dingilsiz araba gibidir[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 güzeldir. saolun almanca hocamız sınavlarda yapamayanın yanına oturup kendisi yapar, bisi kopya cekmekle yormaz[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 yararli ve her ogrenciye lazim bisidir.........[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... :rock::rock::rock::rock::rock: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Kopyanın bi sanat olduu dorudur fekat kopyayı ceken sanatcı deildir bu da war !![hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar