Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mailden geldi ama c/p etmeden duramadım. -"Nihahahah boşuna kıpraşma yavrum... Elimden kurtulamazsın. Bağırmakta fayda etmez. Bu ormanda seni kimseler duyamaz. Sen iyisi mi meşhur sözü hatırla ve rahatla... Tecavüz kaçınılmazsa uzan keyfine bak. Heheheheh.." -Sen şimdi bana tecavüz mü edeceksin? -Yok nasihat edeceğim. Tabii ki tecavüz edeceğim. -Eminsin yani. -Tabii eminim, artık tecavüz etmek suç bile değil güzelim. Tecavüzü ediyorsun sonra tecavüze uğrayan kız çaresiz seninle evlenmek zorunda kalıyor, sen yırtıyorsun. -Demek yırtıyorsun? O zaman gel yırt bakalım. Hatta sen zahmet etme, ben yırtayım üstümü başımı... Nasıl olsa yenisini sen alacaksın. -Ne diyorsun sen bacım? -Bu ayakkabıları da parçalayabilir miyim ? Bıktım kaç senedir giymekten... -Ohoooo. Amma konuştun ya. -Evet ben biraz fazla konuşurum. Şimdiden alışsan iyi olur. Malum bir ömür aynı evi paylaşacağız. Haa bir de unutmadan söyleyeyim, ben uyurken dişlerimi gıcırdatırım, sonra söylemedin deme. -Anlaşıldı, sen beni lafa tutup kaçmayı planlıyorsun ama yemezler. -Kim kaçacak? Ben mi? Bence birazdan sen kaçacaksın, müstakbel kocacığım. Önce şunu söyleyeyim, bizde nişanı da düğünü de erkek tarafı yapar bilesin. Nişanda 3 burma bilezik, bir altın saat, 5 metrede altın kordon isterim. -Ohaaaaa -Bence oha joker hakkını hemen kullanma... Çünkü daha düğünde isteyeceklerimi sıralamadım. -Ne düğünü ya? -Aaaa düğünsüz hayatta evlenmem. Özel gelinlik isterim, ayrıca ablamların o gece giyeceği tuvaletler de bizzat ellerinden öper. -Ablanlar mı ? -Evet bizde adetler böyle... Sen sormadan söyleyeyim, benim 4 ablam var. Sonra düğün salonda olacak. Havayi fişek gösterisi de isterim. 5 bilezik isterim, tek taş pırlanta yüzük isterim, yurt dışında balayı isterim, kirada oturmam ev isterim, Italyan mobilya isterim. -Yeteeeeerrrrrrr. Bacım ne yaptın ya? Ben mi sana tecavüz ediyorum, sen mi bana tecavüz ediyorsun, karıştırdım hani!! Ne bu be ? -Valla canın isterse kocacığım. -Ne kocası be? -Tecavüz edeceksin ya, o bakımdan... -Tövbe... Vazgeçtim. Ben aklımı peynir ekmekle yemedim. Tecavüzün cezası kalkmamış aksine artmış. Bundan ala ceza mı olur?! Şu dakikadan itibaren dünya ahiret bacımsın. Kalk yürü eve bırakayım seni. Ulan bir tecavüz etme zevkimiz vardı, ona da tecavüz ettiler...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ahaha harikaymış[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 yılandan korkmam dırdırdan korktuğum kadar.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hoş :)[signature][hline]semPATİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 eet süpermiş harbii tam memlekete göre.. :lol:[signature][hline] =o= ='o'= (='o'=) /_/ (='o'=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ah, beni kan tutar ketrin. güzel dialogmuş. bu tip kadınlar mevcut daha geçen gün yanımda kocasını konuşa konuşa delirten biri oturuyordu.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ahah süper:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 komikmiş[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hahah cok guzelmis:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 haha süper ya..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Tam levent Kırca skeçleri gibi =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 haha şahane valla[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Eheeuhueue *koparr* Süperr :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bende mail liste gönderdim :)[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 haydaaa[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: -Yeteeeeerrrrrrr. Bacım ne yaptın ya? Ben mi sana tecavüz ediyorum, sen mi bana tecavüz ediyorsun, karıştırdım hani!! Ne bu be ? kopardı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ahaha :lol:[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 vay be tr gerçegi[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bu durum tecavüz edilen kişiye göre değişir. Tecavüze uğrayanın böyle bir durumdan hoşlanması tek bir unsura bağlıdır. Onu da söylemeye Forumun kuralları izin vermez. Hepinizin bildiği gibi, bu forumda kurallara en çok saygı gösteren üyelerden birisi de benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ee tecavüz edenler neden prezervatif kullanmıyor?[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: GeneralGuderian, 15 Haziran 2005 21:02 tarihinde demiş ki: Bu durum tecavüz edilen kişiye göre değişir. Tecavüze uğrayanın böyle bir durumdan hoşlanması tek bir unsura bağlıdır. Onu da söylemeye Forumun kuralları izin vermez. Hepinizin bildiği gibi, bu forumda kurallara en çok saygı gösteren üyelerden birisi de benim. o_O seninde beyninemi rape yaptilar ?[signature][hline][b]It is so real So full of light When nocturna steals the night ... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: GeneralGuderian, 15 Haziran 2005 21:02 tarihinde demiş ki: Bu durum tecavüz edilen kişiye göre değişir. Tecavüze uğrayanın böyle bir durumdan hoşlanması tek bir unsura bağlıdır. Onu da söylemeye Forumun kuralları izin vermez. Hepinizin bildiği gibi, bu forumda kurallara en çok saygı gösteren üyelerden birisi de benim. idolümsün kankuuuuu oo yeee.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Teyy Teyy :) *Yarılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: GeneralGuderian, 15 Haziran 2005 21:02 tarihinde demiş ki: Bu durum tecavüz edilen kişiye göre değişir. Tecavüze uğrayanın böyle bir durumdan hoşlanması tek bir unsura bağlıdır. Onu da söylemeye Forumun kuralları izin vermez. Hepinizin bildiği gibi, bu forumda kurallara en çok saygı gösteren üyelerden birisi de benim. sen bole kurallari hatirlaratan bi *** oldugunu sanan... ama hicbisiden anlamayn ve paticik kültüründen ""uzak" birisin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Raistin böle hakaret etme hakkını kim verdi sana?Ne sanıyosun sen kendini?[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar