lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 satmıyorum sadece hava atıyorum... :) ama bir sorum silahı bir sure kullandıktan sonra 63 veren atağı 54 oldu tamir ettirmeme düzelmedi...yardım lütfen[hline]So, boy , stant tall and embrace the fire of the legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Silver silahlar paslanır süre geçtikçe eğer storage da tutuyosan tutma... işleyen silver paslanmaz...[hline]Bonecrusher, 09 Mart 2003 08:18 tarihinde demiş ki: ulan forumları bir açtım karşımda bir öküz =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 bende lvl 6da unicor boynuzu buldum die seviniyodum,ne silahlar varmış ilerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 eheh.bende buldum sonunda,silver elf bow,blast+fire+luck vs.. blast özelliği çok manyak işe yarıyo,her vuruşta kabooovv 75 atack isteyene satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battal_Gazi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 elesso ben satın almak istiyorum ne kadar istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 baydım oyundan,beleşe dağıtcam eşyaları nickini yaz yollıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 elesso yapma öyle bişi... harbi insanların oyun zevkini bozma lütfen[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 haklısın içim ufaktan cız ediyodu zate,vermemek için bahanem oldu şimdi :)[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 said: elesso, 26 April 2003 23:41 tarihinde demiş ki: haklısın içim ufaktan cız ediyodu zate,vermemek için bahanem oldu şimdi :)[hline]help me :D[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Askinos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Bende bulmuştum Silver Gladius ama paslandı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar