a-smurf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 topuğumu yere bastığım zaman ayağım çok ağrıyor bunun nedeni ne olabilir?yürürken falan ayağıma sızlama geliyor.gidip bir röntgen filmi çektirmelimiyim?[signature][hline]Bende Bilmiyorumki?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Gerek yok o kadar ciddi degildir, seni rahatsız edebiliyor olabilir, merhem kullan biraz, ayagını pek kullanmamaya calıs, bir veya iki gün kadar bu acıya katlan, gecmeye baslar, heyecan yapma.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hiç geç kalma sağ ayağımda tendon zorlanması kemikte travma oldu sol ayağımın lifleri koptu yan bağı koptu kemiği ezildi hiç geç kalma güven bana yeterince tecrübeliyim[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 15 Haziran 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Eagle, adamı paniğe soktun şimdi iki dakikada ha.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a-smurf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hmm ama ben hiç zor bir haraket yapmadımki.top oynamadım bişey yapmadım 2 gün önce durup duruken başladı.ama pazar günü kadiköyde çok dolaştık belki ondandır.[signature][hline]Bende Bilmiyorumki?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 :) paniğe gerek yok ama önlemini alsın ya çok çektim baskaları çekmesin hiç ummadık yerden ummadık seyler çıkıo[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: a-smurf, 15 Haziran 2005 18:57 tarihinde demiş ki: hmm ama ben hiç zor bir haraket yapmadımki.top oynamadım bişey yapmadım 2 gün önce durup duruken başladı.ama pazar günü kadiköyde çok dolaştık belki ondandır. hmm bu durumda yorgunluktur belki bi daha tekrarlamasını bekle[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ayakkabıdan olabilir mi ? ama yine de doktor...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Son zamanlarda ayak fantazisi yapmışta olabilir..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bencede doktora bı gıt neme lazım !!![signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!?? FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Join the club :D Ayağının alt kısmında oluyorsa topuk dikeni olabilir. Tendonda bir sorun olabilir veya kas ve yan bağlarda sorun olabilir. Ağrının devamında doktora gitmek şart. Arada şu bilgiyide verelim. Burkulma durumunda bilekte şişme gözüküyorsa: Buz kompres(Torbaya bir buz koyun 30dk boyunca kompres yapın, arada torbayı ayaktan kaldırıp mola verin yoksa ya buz yanığı yapar ya da ağrı şokuna girersiniz) Lasonil+(duruma göre) Kamfolin(=Bengay,Voltaren [Analjezik,Antiflematuar olarak geçer]) Elastik bandaj ile sarıp hemen doktora götürün.. Burkulma sırasında "TAAAK" veya "KTUMMPH" gibi bir ses duymuşsanız o ses dışarıdan değil ayağınızdan gelmiştir. Tebrik ederim tendonunuz attı! Acaip ağrı verir kudurutur hemen doktora (ortopediste) gidip duruma göre ya o tedavi edecek veya sizi cerrahi ye yollayacak. Ama korkmayın bir şekilde tedavi ediliyor Ben de şu anda bilek esnek bağları yırttığım ve tendona hasar verdiğim için evdeyim... Üzerine falan basmam yasak dışarı çıkamıyorum Feci canım sıkılıyo... :([signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a-smurf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 feci ağrım yok ayağa kalktığım zaman ayağım ayrımaya başlıyor topuk bölgesi[signature][hline]Bende Bilmiyorumki?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 dasaa o verdiğin efektlerle adam dövüyoruz biz ehe. bu arada , ben de günde 10 km yürümeye başladığımdan beri sol ayağım ağrıyor , yürümekten dediler bana da. ayakkabıdan da olabilir.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 eagle a kalsa keselim kurtul toptan..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Eheh valla kopunca çizgi roman sesleri çıkıyo :D Tabi yürümek ağrı yapar o ayrı. Eğer sabah ilk kalktığınızda yere ilk basışta ağrı yapıyorsa topuk dikeni olabilir. Hafif bir batma ile tabana yayılan bir ağrı yapıyor diye biliyorum (ama hiç yaşamadım) yumuşak tabanlı ayakkabı tavsiye ederler (ee gidip bi yeni ayakkabıya para mı vericez? yok öle şey... ama yeni taban koydurtabilirsiniz) Ha bir de ayakkabının ve ayağın temizliğine dikkat edin (ne bilim çıplak ayakla ayakkabı giymeyin falan) Yine de devamında doktora gitmekte fayda var.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ayaklar bi garip valla bende parmak ucunda 4-5 saniye durayım anında kramp giriyordu bi ara.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ya bence hemen doktora git. BEn bi kere düştüm annemler inanmadı kırıldığına...1 gün öle gezdim nası acıodu ama ertesi sabah haycan gibi şişince doktora gittik,bileğim kırılmış :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a-smurf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kırık olduğunu zannetmiyorum benim ağrım yere basınca topuktan başlıyor topuk ve çevresi ağrımaya başlıyor[signature][hline]Bende Bilmiyorumki?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a-smurf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ayrıca ayağımın altında kırmızı kırmızı birşeyler olmuş![signature][hline]Bende Bilmiyorumki?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 valla ben 1. kat balkondan atlamıştım merdivene düşmüştüm iki ayaamda feci ağrıyodu sol ayağımın topuğu sızlıyodu yürürken falan baya. 1 hafta bekledim sora doktora gittim kırıkmış. sağ ayağımın da lifleri mi ne öle bişeyi kopmuş..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Mayhem, 15 Haziran 2005 18:55 tarihinde demiş ki: Gerek yok o kadar ciddi degildir, Meyhem teşhisi koymuş bişe olmaz :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 kan toplamıştır o yüzden acıyodur belki...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Sokağa ayakkabı giymeden çıplak ayakla çıktıysan ayağına yabancı bir madde batmış olabilir. Eğer maddeyi görebiliyorsan cımbızla çıkar. Daha sonra topuğuna dezenfektan (tentürdiyot, penisilin tozu, alkol vb.) sür. Sonra da yara bandı yapıştır. Sabaha bi şeyin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben hala topuk dikeni olduğunu sanıyorum ve hala doktora gitmen gerektiğini savunuyorum. (Bavuşşş(şaşırma efekti) ilk defa sanal bir tanı koydum!!) NOT: Yanlış anlama olmasın işim bu değil, uzman falan değilim. Kaykay kaydığım zamanlarda çok sakatlandım. Şimdi başka bir spor yüzünden(Parkour) gene sakatlandım. Bol ortopedist görmüşlüğüm var sadece :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a-smurf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bağzıları kırık demiş ama kırık olamaz çünkü ayağımı çok rahat acısız haraket ettirebiliyorum.ayağa kalkınca başlıyor ağrı[signature][hline]Bende Bilmiyorumki?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar