keyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bana biri yardım etsin çok sıkılıyorum bu gunlerde neden oldugunu herhangi bir şekilde bilmiyorum.eskiden cok fazla derecede işim olurdu şimdi ya yapmak istemiyorum bişey yapmak istedigim zamanda da bişey bulamıyorum ben bu sıkıntıyı ustumden nasıl atabilirim yardım edebilecek biri varmı bana?[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Farklı seylere ver kendini, kız arkadası edin mesela kendine, olur olmaz seyler yapmaya calıs, mesela monotonluktan kurtulmak ile baslıyabilirsin olaya, yada telekızlar var onlarla vakit gecirebilirsin. Bir cok sey var ya.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kız arkadasım var zaten bu forumlarada uye bu arada tedicit ama bu sıkıntımın onla herhangi bir alakası yok aramız iyide baska bişeye canım cok sıkılıyor bilmiyorum hayattan bezmiş bir haldeyim.[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hayatta her$ey yolunda gidince de insan sıkılıyor ve nedenini bulamıyor.ya$adım biliyorum.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 oyalanacak birşeyler bul , herhangi bir enstrüman çalıyorsan beste yap , dışarı çıkıp kız arkadaşınla gezinin , gitmediğiniz yerlere gidin , yeni insanlarla tanış , yeni birşeylere başla ne bileyim...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Belli başlı degisik bir depresyona giriyor olabilirsin, son zamanlarda yasadıgın olaylar canını sıkmış olabilir, üzülmüşte olabilirsin, bunları kimseye farkettirmeden, içine atmıssındır, içinde hüzünlerin ile başbaşasındır ve bunlar icinde doldukca ne yapcagını sasırmıs hale gelmissindir, bence biraz duygusallas, olmadı dostuna kankana 3-4 bira ısmarla, çakır keyf olun, dertlerini aç, yeri gel ağlamaya basla, içini dök, rahatla, ardından yarını düşün, gecmisi düsünme, yarın ne yapabilirim de kendi kendine yada ne olucak de? farklı birseyler yapmaya calıs, bowling oyna, buzpateni yap, parasütten atla, dağcılık kurslarına yazıl, skateboard yap bak ne güzel faaaliyetler sundum sana.. Düsün biraz.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 mayhem bu ihtimal olabilir. :) deneyelim bakalım inş acılırım. yardımlarınız için teşekkürler.[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Rica ederim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hmm Satranç bilmiyorsan satranç ögren biliyorsanda bilgisayarla veya online oyna (oynayabilcegin biri varsa biriyle oynamanin yerini asla tutamaz) .. Sahsen gunde 2 saatimi satranca ayiran biri olarak gayet zevkli oldugunu ve insani dinlendirdigini dusunuyorum. Belki sikintini gecirebilir veya azaltabilir.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. [Bu mesaj s1x0ms tarafından 14 Haziran 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 olur böle arada sırada fazla uzun tutmamaya çalış bu durumu. uyku düzeni çok önemli böle durumlarda dikkat et uykuna...[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 evet evet uyku sorunu dünyanın en b.ktan sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Mayhem, 14 Haziran 2005 19:46 tarihinde demiş ki: parasütten atla sakın ama sakın yapma çözüm bu deil![signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 heehe paraşütün neresi kötü bence iyi bir sıkıntı giderme yollarından birisi olabilir :)[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Atla da paraşütten değil paraşütlen atla. İyisimi paraşütle uçaktan atla...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Aynı olay bendede var, canım o kadar çok sıkılıyorki sıkılmaktan sıkıldım artık.Bulunduğum durumu anlatamam, anlatabilsem belki sizde aynı duruma düşersiniz, hayat o kadar garip gelmekteki artık kaldıramıyorum bazı şeyleri, bilmiyorum ama kötüyüm bu aralar.Bugün 5 saat dışarıda arkadaşlarla dolaştım gezdim, zibidilik yaptım, vs vs, ama kendimi tatmin edemedim.Ben bunları değil eski bayramları istiyorum, eski şarkıları istiyorum, eski çevremi, eski dostlarımı, en eskisini istiyorum ben, eski rexx'i istiyorum baggio'dan azar işitmek istiyorum, forumda attığım postlarla bilmiyerek yaptığım hatalarımın uyarılmasını bir kaç kendini bilmez insan tarafından rezil edilmeye yüz tutmak istiyorum 13 yıl önceki mavi önlüğümü istiyorum.Büyümek istemiyorum her geçen saniye bir parçamı alıp götürüyor her saniye daha bir farklı sıkılıyorum :( ama istediklerim istemekle olmuyor.....[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club [Bu mesaj Zagg tarafından 15 Haziran 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Harbiden yazdığım şeyde anlam bozuklugu olmuş.. Sen iyisimi Paraşütlen atla! (Şahan Mode)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 eheh o da iiymiş abi yaşamayı sevdiğin an iş bitmiş demektir HAHAHAHAHAHAHAHA yaşamayı seviorum...[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 tatile git değişik bi ortam vs.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar