Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Bu arada 2003 oldugunu yeni gördüm tüh bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 eah, bi an kim uplamış diye baktım ama. eheh, nostalji yapmış adam =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: Dynun üye [şikayet et] § 15 Haziran 2005, Çarşamba - 20:21 [ özel msj ] bunu yazan arkadaş zaten bizim okuldaki konuşmalarımızdan 2-3 kelime duyup bunları birleştirmeyi başarmış ilginç bi insan :) fantastik dünya ile ilgili hiç bişey bilmio aslında :)[signature] ulan adam arkamdan konuşmuş yeni haberim oluyo (: sensin lan ilginç insan (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ahaha. alındın mı lan. kerata :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Seni sevdigimizden takiliyoruz ginaly ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 iki senede bir bu topiği uplayıp nereye varmaya çalışıyorsun? Bu topik Garbage lik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 şikayet etmelisin o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ulan soyle bi topicte bile ayar vericem diye kasiliyosunuz ya helal olsun be (axedice sana degil lafim). cok guldum kim yazdiysa eline saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar